AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
1
Βασίζεται στα εκπληκτικά δομικά χαρακτηριστικά του μπουρδοκλανίου ... :131:
Μπουρδοκλάνιο ή Μπουρδοκλόνιο.

Υποατομικό σωματίδιο του οποίου η ύπαρξη προβλέπεται απο την κβαντική μηχανική και την θεωρία των μεμβράνων (M-theory). Έχει μάζα μηδενική, σπίν 1/2. Πειραματικά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, με την λειτουργία του CERN θα φτάσουμε πολύ κοντά στον πραγματικό εντοπισμό του, αφού μαθηματικά τουλάχιστον θα αποδειχθεί η υπαρξή του, για να καλύψει το κενό που υπάρχει μεταξύ Η/Μ, βαρυτικών και ηχητικών πεδίων.

Το όραμα των θεωρητικών φυσικών, ενοποίηση όλων των δυνάμεων, κόντευε να φτάσει στο τέλος του, με την θεωρία των υπερχορδών και την ενοποίηση Η/Μ, ισχυρών, ασθενών, και βαρυτικών δυνάμεων. Τώρα απο ότι φαίνεται ξαναρχίζουν απο την αρχή γιατί δεν είχαν προβλέψει τα ηχητικά πεδία.

Reaction score
7
Τελικά με τις μπουρδοκλανίες δε θα μάθουμε ούτε πόσο κάνουν τα ρημάδια.. Ετσι για να ξέρουμε τι κερδίζουμε που ΔΕΝ τα αγοράζουμε ρε παλλικάρια..

Reaction score
28
ΑΥΤΑ ελεγαν και στο cern και αργα η γρηγορα καταλαβαν τι πανε να κανουν και το σταματησαν εγκαιρως ,καλυτερα για μας μας εμεινε λιγος ακομη χρονος για να απολαμβανουμε την μουσικη μας!!!

Reaction score
23
Απλά ένα ακόμα αντίγραφο βασισμένο σε Έλληνες επιστήμονες…

Ασημένιο, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την διόρθωση του χαμηλού. Δίνει μια αίσθηση στρογγυλότητας με απίστευτη ατάκα στα τύμπανα και το μπάσο. Τιμή λιανικής 970 Ευρώ
http://www.benaki.gr/index.asp?lang=gr&id=6010201&cat=2&sid=4255

Επίχρυσο, χρησιμοποιείτε συνήθως πάνω από τα τουίτερ πολλάκις και δίπλα. Δημιουργεί μια ζεστασιά και την απόλυτη αίσθηση μουσικότητας. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις Cd αν είσαι επιρρεπής στις υψηλές συχνότητες. Μεγάλη προστασία για εξειδικευμένα - ανειδίκευτα αυτάκια. Προσοχή δεν δουλεύει με τουίτερ ribbon. Τιμή λιανικής 360 Ευρώ
http://www.benaki.gr/index.asp?lang=gr&id=6010201&cat=2&sid=4441

Μεταλλικές μπίλιες θα βρείτε στην SKF η από παλαιά πατίνια κατά προτίμηση πριν το 1972.
http://www.skf.com/portal/skf_gr/home/products?contentId=079418&lang=el

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.508
Μπουρδουκλώνιο, όπως λέμε Πλουτώνιο. Μη μου κλέβετε τις λέξεις ρε χαμένα κορμιά! :114: :137:

Reaction score
874
Είστε όλοι λάθος...Πάλι θα σας διορθώσω με κίνδυνο να με μαλώσει πάλι ο...μπαμπάς μου επειδή γράφω εδώ και να με βάλει τιμωρία...

Π ο ρ δ ο κ λ ά ν ι ο_24/96...Αυτό το είναι το υλικό...

Νέο στοιχείο επιλεκτικής επίδρασης σε μηχανήματα hi-fi...

Μπορεί και διαβάζει όχι μόνο το σύστημα και τον κάτοχό του μετρώντας το χαιεντάδικο level του, αλλά επιλέγει και επεμβαίνει μόνο όταν παίζει υλικό υψηλής ανάλυσης HD...Άντε άσχετοι...!!!

Reaction score
2.457
Είναι ακίνδυνη η χρήση του.?

Μήπως δημιουργηθεί καμία μαύρη οπή και ..καταπιεί το σύστημα , το σπίτι , τον πλανήτη κλπ.
Δεν έχω όρεξη για κανένα Big Bang , τώρα που έχω στώσει το σύστημα.

Reaction score
2
Γιά να μην ξεφτιλίζουμε το θέμα
απλά βασισμένοι στην άγνοια και άρνηση ορισμένων άσχετων που απλά σαν σκοπό έχουν την υποβάθμιση του θέματος μέσα απο την γελειότητα
θα τους παρακαλούσα να απαντούν μόνο άν έχουν κάτι σοβαρό να γράψουν...
Τώρα γιά γραφόμενα τύπου μπουρδοκλάκιο και φασολάδας
δεν φταίω εγώ που κάποιοι τύποι έχουν άποψη χωρίς να τα έχουν ακούσει
Απλά ας δεχθούν την άγνοια τους είναι πιό επικοδομητικό γιά το forum.

Και γιά να κλείσουμε το θέμα
Είναι ακριβά....στην φυλακή δέχομαι τσιγάρα ευχαρίστως.....
Δεν κάνουν τον ενισχυτή των 2000 ευρώ - ενισχυτή των 30000 ευρώ αλλά
το μόνο σίγουρο είναι ότι άκουσα τον ενισχυτή που έχω με τέτοιο τρόπο που ίσως δεν χρειάζεται να πάω σε καλύτερο
και όλο το σύστημα βέβαια ακούστηκε 2πλάσιο σε όγκους...εικόνες...πλάτος,βάθος,υψος εικόνας κλπ
Το μόνο που μπορώ να πώ είναι,απο προσωπική άποψη και μόνο είναι ότι
το σύστημα που έχουμαι το ακούμαι μισό λόγου χώρου....
και σε τελευταία ανάλυση όποιος θέλει να τα ακούσει ας τα ακούσει για να μου πει γνώμη μετά
τα έχει ο Μητσιώνης.....δεν κάνω τον αβαντοδόρο βέβαια του κυρίου.. αλλά απλά άκουσα πραγματικές διαφορές
βάζοντας με σε πειρασμό άν θα πρέπει να πάω σε καλύτερο σύστημα ή στα παιχνίδια που πουλά και είναι πραγματικά ακριβά....1200 το πρώτο σετ απο 2 μακακίες....
Το τι θα κάνω???
μάλλον θα χτιάξω τον χώρο πρώτα... κάτι απόλυτα επιτακτικό γιά εμένα
με αυτά τα παιχνίδια....

Πρώτα ο Χώρος.....
κάτι που ισως είναι αποδεκτό από όλους μας....

Reaction score
8
το μόνο σίγουρο είναι ότι άκουσα τον ενισχυτή που έχω με τέτοιο τρόπο που ίσως δεν χρειάζεται να πάω σε καλύτερο
βρε κυττα μην πουλας τον JJ322 και ενδιαφερομαι.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Μπορείς αν θέλεις να μας πεις σε ποια σημεία του δωματίου τοποθετήθηκαν αυτά και με ποια λογική?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Είστε όλοι λάθος...Πάλι θα σας διορθώσω με κίνδυνο να με μαλώσει πάλι ο...μπαμπάς μου επειδή γράφω εδώ και να με βάλει τιμωρία...
Ρε Μάνο, έτσι επειδή είμαι περίεργος, με ποιά δικαιολογία και πάνω από όλα με ποιό δικαίωμα ο πάπας του hi end και κατά φαντασίαν αρχηγός όλων των audiophiles μπάναρε εσένα, έναν συντονιστή του ACA forum και μέλος του club; Επίσης βλέπω και άλλου είδους ξήλωμα. Τα βρόντηξες; Φυσιολογικό. Το έσωσε το μαγαζάκι βάζοντας στην θέση σου τον νέοπα που λέει μόνο "ναι". Μόνο τέτοιους θέλει.

...

Reaction score
47
Εγω εβαλα 4 τετοια στις γωνιες και ο χωρος μεγαλωσε κατα πολυ.
Χωρεσε επιτελους εκεινος ο γωνιακος απο τον Deloudis.

Reaction score
1
Εγω εβαλα 4 τετοια στις γωνιες και ο χωρος μεγαλωσε κατα πολυ.
Χωρεσε επιτελους εκεινος ο γωνιακος απο τον Deloudis.

Και που να δείτε τι εφαρμογές έχει σε άλλα πράγματα. Μεγαλώνει τις χωρητικότες των χώρων γενικότερα, το Καραισκάκι απο 30.000 κόσμο βάζοντας σε στρατηγικά σημεία τέτοια, εκτιμήσεις λένε ότι χωράει περίπου στις 42.532,5 άτομα (το δεκαδικό είναι για έναν ανήλικο θεατή). Περίπου όμως τόσους, ακριβώς δεν ξέρουμε.

Η ήχος είμαι σίγουρος οτι βελτιώνεται. Με εξομιωτή απο Υ/Η, εξιομοιώνονται όλα τα μόρια του αέρα, ένα προς ένα, πως πάλλονται, και πώς διαφοροποιούνται απο αυτά τα κολπάκια. Γιαυτό και πριν την τοποθέτηση, με την αγορά, κοστίζουν λίγο παραπάνω. Δεν είναι τα υλικά αλλά η εξομιωση και η τεχνογνωσία που πληρώνεις. :138:

ΥΓ. Εδώ ο κόσμος πιστεύει τα ζώδια και τα μάτια, δεν θα "χάβει" αυτά, που έχουν και ένα μη-υπερφυσικό/μεταφυσικό υπόβαθρο. Μην νευριάζεις φίλε haralas, είναι συνέχεια γύρω μας τέτοια πράγματα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.240
σα δε ντρέπεστε λέω γω, το ξεφτιλίσατε το θέμα...

άσχετοι, έ άσχετοι...

Reaction score
10
Παίδες ψυχραιμία! Έχω πληροφορίες ότι τα συγκεκριμένα ΚΑΤΙ κάνουν! Μην το ξεφτιλίσουμε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.212
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος