Aτιμη -προδοτρα........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Aτιμη -προδοτρα........

Καλά βρε αθεόφοβο σπίρτο κορινθιΚακού τύπου.Με τέτοια κρίση τριγύρω και δεν έχεις βρεί δικαιολογία ακόμη?Πες έκει ότι το πήρες σε ξεστοκάρισμα(αγάπη μου γλυκειά εδώ δίνουν μισοτιμής τα Cayenne,τα τζιπ κτλ... στους ενισχυτές δεν θα έκαναν σκόντο?).Αχ θεε που πας και δίνεις τα μηχανήματα!!!!!
Θα σου βρώ και άλλα κόλπα μετά(άνοιγμα και βρόμισμα των συσκευών,τράμπα με φίλους κτλ).
Τα εχω πει ολα αυτα βρε πουλακι μου....κατι ποιο φρεσκο ψαχνω.......ειδικα τραμπες,demo,ξεστοκαρισμα και λοιπα τα εχω σκισει να τα λεω!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.685
Απάντηση: Aτιμη -προδοτρα........

Λες την αληθεια ακολουθουμενη απο μια γερη δοση αχαλινωτου σεχ......!!!

Πιανει παντα..

Reaction score
4

Βλάση είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ !!!

Και δεν μιλάω για την ικανότητα σου να πείθεις :137: αλλά για τον τρόπο που μας περιέγραψες την όλη φάση.

χαχαχα, μπράβο , απολαυστικότατος !!! :607:

Reaction score
4

Λες την αληθεια ακολουθουμενη απο μια γερη δοση αχαλινωτου σεχ......!!!

Πιανει παντα..
μα αν πεις την αληθεια δυσκολα θα προλαβεις να προτεινεις και το σεξ... :142:

Reaction score
199

Να πω και εγω τα δικα μου.

Φιλε Βλαση πιστευω οτι μια γυναικα οταν ανοιγει ενα περιοδικο για να δει τις τιμες το κανει για να δει αν ο συζηγος της την λεει αληθεια για αυτα που αγοραζει.
Αρα μαλον κατι δεν πηγε καλα οταν την ειπες την τιμη.
Μπορει να σε ακουσε να μιλας με καποιον φιλο για τιμες στο τηλεφωνο και να μην το καταλαβες.
Παντος κατι δεν πηγε καλα.
Εγω πιστευω οτι απο την δικη τους πλευρα εχουν και τα ελαφρυντικα τους.
Ολοι μας ασχολουμαστε πολλες ωρες διαβαζοντας περιοδικα μεσα και εξω απο την τουαλετα και αυτο επιδρα αρνητικα στις γυναικες.
Θελουν την προσοχη μας λογο των πολλων υποχρεωσεων που εχουν και αυτο
το πληρωνουμε απο την αρνητικη τους σταση οταν αγοραζουμε μηχανηματα.
Πιστευω πως αυτη η αντιδραση δεν εχει να κανει μονο με την τιμη, αλλα γενικα
με την σταση μας σ' αυτες γιατι τις βαζουμε σε δευτερη μοιρα οταν ασχολουμαστε με περιοδικα τοσες ωρες.
Καλη στιγμη για μελετη ειναι οταν κοιμηθουνε ολοι. Τοτε κανεις δεν βλεπει τιποτα. Και αν μας πιασει στα πρασα λεμε δεν ειχαμε υπνο και πηρα να διαβασω λιγο για να χαλαρωσω - μα αφου το ξερεις βρε γυναικα οτι ετσι ηρεμω - της λες
και καταλαβαινει ποσο σπουδαιο ειναι για σενα αυτο που κανεις αφου ηρεμεις.
Καλο ειναι πριν απο καθε αγορα δικια μας να κανουν και αυτες μερικες αγορες δικες τους ετσι για να υπαρχει ισορροπια. Τις βαζουμε μεσα στις ακροασεις οποτε θελουν τις μιλαμε για το ποσο σημαντικο ειναι η ηχητικη ποιοτητα για την απολαυση της μουσικης.
Μονο με την συμετοχη τους στις μουσικες μας αναζητησεις με αγαπημενα κοματια δικα τους, θα μπορεσουμε να εχουμε αποτελεσματα γιατι ετσι καταλαβαινουν και την τρελα μας.
Παντος πιστευω πως τις τιμες πρεπει να τις λεμε οπως ειναι στην πραγματικοτητα
η περιπου εκει κοντα γιατι αν μαθει μετα την αληθεια χανεται η εμπιστοσυνη.

Ο καθενας μας πρεπει να βρει το κουμπι της γυναικας του γιατι καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος.

Reaction score
4

παντως εγω ευτυχως στην πρωτη μου ουσιαστικη αγορα ειχα θετικα αποτελεσματα... ειχε ερθει μαζι στον Ορφεα να ακουσει το συστημα που θα αγοραζα και οχι μονο δεν μου εκοψε απο το μπατζετ αλλα σε συγκριτικο τριων cd player εδωσε το οκ για το πιο ακριβο :119:

ενταξει βεβαια δε μιλαμε για κοστος επιπεδου βλαση, αλλα η κινηση μετραει :105:

τωρα αν ποτε βαλω στο τραπεζι τη λεξη 'αναβαθμιση' βλεπουμε πως θα παει... εχουμε μελλον ως τοτε :109:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Προς φιλο Doomsword μιας και ανεφερες κατι για [ 'αναβαθμιση'

εδω σε θελω μαστοραααααα!!!!!!!!!!!
επειδη κανω βρε παιδι μου.....που και που αναβαθμησουλες και φυσικα προσθηκες καταλαβαινεις ειναι λιγο προκληση ενα πραμα!Καπου και η γυναικα σου λεει αμαν...λυσαξες με δαυτα ...σταματημο δεν εχουν?
Αλλα που να εξηγεις τωρα οτι εχουμε το χαιεντι συστημα,το χομ σινεμι,το προβολι ,τις ματροσκες,τα μπλου ρεγια,το ετς τι πι σι,την νεα ΑΤΙ 4870 ddr5-1GIGA-4 ΗΜΕΡΩΝ μονο,το ντακι για τα 24/96 νταουλοντια,τον δικαναλο για τα ομπρος ηχεια,τον δικαναλο για διενισχυση του κεντρικου,τον δικαναλο για τα περιφερεικα,τα γιου πι εσια,τα καλωδια,τα πολυμπριζα,την ενεργη γειωση με τις ραβδους χαλκου στον κηπο,το μιμι της Χαιδως....ε τι στα διαλα,τι να σου κανει και αυτη με τον παπαροχαιεντα που εχει μπλεξει!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Θες να αλλάξεις προ,τελικό ή πηγή?Πας πονηρά και βγάζεις το καλώδιο από ένα κανάλι.Αφου φυσικά ''κατεβάσεις'' 'ολους τους αγίους και οσίους,παίρνεις ένα μπορδοροδοκόκκινο χρ'ωμα στη μούρη και της λες ''χάλασε το παλιο......νο''.Ε,να μην το πας για ''φτιάξιμο'',να μην σου δώσει ο αντιπρόσωπος ένα άλλο να κάνεις την δουλειά σου,μέχρι να το ''σιάξει''?Όλως τυχαίως βέβαια το μηχανάκι έχει βγεί B.L.R. οπότε σου αφήνει το νέο για ανταλαγή(μιας και τα ακριβά μηχανήματα έχουν μεγάλη εγγύηση).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.333
Απάντηση: Re: Aτιμη -προδοτρα........

Θες να αλλάξεις προ,τελικό ή πηγή?Πας πονηρά και βγάζεις το καλώδιο από ένα κανάλι.Αφου φυσικά ''κατεβάσεις'' 'ολους τους αγίους και οσίους,παίρνεις ένα μπορδοροδοκόκκινο χρ'ωμα στη μούρη και της λες ''χάλασε το παλιο......νο''.Ε,να μην το πας για ''φτιάξιμο'',να μην σου δώσει ο αντιπρόσωπος ένα άλλο να κάνεις την δουλειά σου,μέχρι να το ''σιάξει''?Όλως τυχαίως βέβαια το μηχανάκι έχει βγεί B.L.R. οπότε σου αφήνει το νέο για ανταλαγή(μιας και τα ακριβά μηχανήματα έχουν μεγάλη εγγύηση).
Τέτοια κάνεις και συ;

Και από σένα θέλω 3000 ευρόπουλα:604::604::604:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Μπαααααα,δεν παίζει ηχοσύστημα τωρα:138:
Αλλά.....παίρνω ιδέες:105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Βλάση είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ !!!

Και δεν μιλάω για την ικανότητα σου να πείθεις :137: αλλά για τον τρόπο που μας περιέγραψες την όλη φάση.

χαχαχα, μπράβο , απολαυστικότατος !!! :607:
Πραγματι Τιμπρουλη μου.....και γω με παραδεχομαι...αφτου μου τρομαρα μου

JL_

Reaction score
19
Χαχα, καλοί είστε ρε... :143:

Μου θυμίζετε έναν φίλο μου, που όλα τα περνάει στα κρυφά στο σπίτι. Το καλύτερο ήταν όταν είχε πάρει το θρυλικό 30άρι DVD-Recorder της Panasonic προς 1300 ευρόπουλα και είχε πει στη γυναίκα του πως ήταν player των 130... 1 μήνα αργότερα, για κακή του τύχη, η σύζυγος βρήκε διαφημιστικό προσπέκτ αλυσιδάς, οπού το απεικόνιζε προς πώληση, μόνο 900 ευρώ... :142:

Οπότε και "παραδέχτηκε" πως του το πούλησα εγώ μεταχειρισμένο προς 300 ευρά (τι στο διάολο, τόσο γρήγορα χάνουν την αξία τους τα ρημάδια; ).

Reaction score
4

Πάντως εγώ, δεν έχω πει ποτέ ψέμματα στην γυναίκα μου !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Α, τ' αγόρι μ' γι αυτό το παίζεις άνετος ε; Άντε στήσε κανα σύστημα τώρα που μπορείς γιατί μετά η παντόφλα ούτε ipod δεν θα σε αφήσει να στήσεις. :135:

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Το πράγμα είναι απλό...
Μαζί με τη πρόταση γάμου λες:
κοίτα να δεις... μαζί με εμένα παντρεύεσαι και αυτά (δείχνεις το ηχοσύστημα) δέχεσαι?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Βέβαια στην αρχή όλες ναι λένε.

Μετά αρχίζει η μουρμούρα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Βέβαια στην αρχή όλες ναι λένε.

Μετά αρχίζει η μουρμούρα.
Κι εγώ στα "ναι-ναι" έχω μείνει. Μόνο που δεν έχω φτιάξει πιστό αντίγραφο των 2905 να της το δείξω. Την κρίσιμη εκείνη ώρα που θα περνάνε από την πόρτα να δω πως θα αντιδράσει! :138:

D

deleted user 10898

Guest
Κι εγώ στα "ναι-ναι" έχω μείνει. Μόνο που δεν έχω φτιάξει πιστό αντίγραφο των 2905 να της το δείξω. Την κρίσιμη εκείνη ώρα που θα περνάνε από την πόρτα να δω πως θα αντιδράσει! :138:
αμαν! 2905? για λεγε για λεγε...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ