ACA και αποκατάσταση της αλήθειας

Reaction score
250
Ο Κος Χρήστος Σκαλούμπακας ζήτησε στον δικτυακό

τόπο του aca πληροφορίες σχετικά με ένα ενημερωτικό

email νέας εταιρίας που έλαβε πρόσφατα.

Ο Φίλος Μιχάλης-diabolical- Kharmacona προσφέρθηκε

να αναφέρει όσα γνωρίζει.

Προς τούτο κατέθεσε το ακόλουθο post.

Σχετικά με τα ανωτέρω και για την αποκατάσταση

της αλήθειας δηλώνω τα εξής:

1) Κανένα ban δεν έγινε !!!!

2) Κανείς από τούς ελάχιστους (ένας-δύο) που εξέφρασαν επιφυλάξεις

για τις ακουστικές εκτιμήσεις δεν δικαιούτο να το πράξει

γιατί απλά δεν είχε ακούσει καν το ηχείο.

Ο μόνος που αμφισβήτησε ακόμη και το αν άκουσα το

ηχείο ήταν ο Αναμουρλίδης που διαψεύδεται βέβαια

πανηγυρικά από τις φωτογραφίες που το δείχνουν

στο χώρο μου-σύστημά μου και από τουλάχιστον

10 αυτόπτες και αυτήκοες μάρτυρες που είναι

στην διάθεση οποιουδήποτε κακόπιστου.

Κατά συνέπεια κανένας χαμός δεν έγινε και κανένα

ban δεν έγινε.

Αν έγινε κάποιος χαμός εξωδιαδικτυακά επειδή

διαταράχτηκαν διαπροσωπικές σχέσεις ,άτυπες συμφωνίες

ή επαγγελματικές προοπτικές δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά.

Σίγουρα όμως η εικόνα που δίνει ο Φίλος μου ο Kharma

δεν είναι αντικειμενική και αν κάποιος δει τα πράγματα

μόνο μέσα από το post του στο ενδιαφέρον site του

aca θα έχει δυστυχώς στρεβλή και λανθασμένη εντύπωση!

Παρακαλώ λοιπόν για την έμπρακτη αποκατάσταση!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Βασίλη, δεν βλέπω να είχε κακό σκοπό ο Μιχάλης. Σε ότι αφορά στα μπαναρίσματα, είναι προφανές ότι πρόκειται για μια απλή ανακρίβεια την οποία ο Μιχάλης μπορεί αν θέλει να επιβεβαιώσει. Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν εκδιώχθηκε με αυτόν τον τρόπο (ban). Όμως όπως ήταν λογικό, ζητήθηκε από δύο ανθρώπους που αμφισβήτησαν την ακεραιότητα τόσο του test όσο και την δική σου, να σταματήσουν να ασχολούνται με το AVSite. Καθαρά πράγματα.

...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ACA και αποκατάσταση της αλήθειας

Βασίλη, δεν βλέπω να είχε κακό σκοπό ο Μιχάλης. Σε ότι αφορά στα μπαναρίσματα, είναι προφανές ότι πρόκειται για μια απλή ανακρίβεια την οποία ο Μιχάλης μπορεί αν θέλει να επιβεβαιώσει. Η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν εκδιώχθηκε με αυτόν τον τρόπο (ban). Όμως όπως ήταν λογικό, ζητήθηκε από δύο ανθρώπους που αμφισβήτησαν την ακεραιότητα τόσο του test όσο και την δική σου, να σταματήσουν να ασχολούνται με το AVSite. Καθαρά πράγματα.

...
Αποκλείω το ενδεχόμενο ο Μιχάλης να κινήθηκε κακοπροαίρετα !

Απλά ο αγνός του έντονος παρορμητισμός τον οδηγεί ενίοτε σε

βιαστική χρήση του πληκτρολογίου ...

Reaction score
10
1) Εννοειται οτι δεν υπηρχε κακη προθεση.

2) Εχετε δικιο δεν εγινε banαρισμα με την ακριβη εννοια του. Εκδιωχθηκε ομως ο Γιωργος Αναμουρλιδης και ο Γιωργος Καραχαλιος.

3) Βασιλη σε παρακαλω να βαλεις και το δευτερο μηνυμα που εγραψα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εκδιωχθηκε ομως ο Γιωργος Αναμουρλιδης και ο Γιωργος Καραχαλιος.
Όχι ακριβώς Μιχάλη, ας το θυμηθούμε λοιπόν. Για όσους αμφισβήτησαν τότε τις προθέσεις του Βασίλη, η Δ.Ο. αποφάσισε ότι δεν επιθυμεί την συμμετοχή τους. Μάλιστα δεν ειπώθηκαν συγκεκριμένα ονόματα αλλά τους αφήσαμε να καταλάβουν μόνοι τους. Ειδικά για τον Γιώργο Αναμουρλίδη ουδέποτε ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από τα φόρουμς. Λόγω όμως της αναποτελεσματικής αντιμετώπισης της κατάστασης και της (κατά την άποψη της Δ.Ο.) λανθασμένης κρίσης στο συγκεκριμένο θέμα, ο Γιώργος δεν είναι πλέον συντονιστής. Ιδού και η τότε ανακοίνωση:

Παρά το γεγονός ότι από το απόγευμα τα παρακάτω είχαν αποφασισθεί, περίμενα μέχρι αυτήν την ώρα μήπως και υπάρξει κάποια αλλαγή πλεύσης, μήπως και δούμε κάποια συγγνώμη από αυτούς που υπερέβαλαν και αλλάξω την παρακάτω ανακοίνωση. Αντ' αυτού είδα επιμονή και στενοκεφαλιά. Ας είναι έτσι λοιπόν. Μετά από την παράθεση των απόψεων όλων των συντονιστών των audio κατηγοριών και μετά από την ανταλλαγή επιχειρημάτων που έγινε με τους εμπλεκόμενους, έχουν ληφθεί οι παρακάτω αποφάσεις.

Για μια ακόμη φορά, θα τηρηθεί η βασική αρχή του AVSite που αφορά στην ελευθερία του λόγου. Παρόλο που όλα όσα διαβάσαμε είναι ανυπόστατες κατηγορίες οι οποίες θίγουν άμεσα ανθρώπους και καταστάσεις, παρά το ότι με αφορμή αυτήν την αντιπαράθεση βγήκαν στον αέρα απωθημένα πολλών ετών, κανείς δεν θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από το site. Όμως, οι εν λόγω συμπεριφορές καθιστούν
επισήμως από εδώ και στο εξής τα συγκεκριμένα μέλη ανεπιθύμητα στα φόρουμς του AVSite. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε συμμετέχουν, είτε δεν συμμετέχουν, αν δεν αλλάξει πρώτα η στάση τους. Εγώ επί του παρόντος είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ανοιχτά ότι δεν επιθυμούμε την συμμετοχή τους. Η περαιτέρω συμπεριφορά τους δε, θα παρακολουθείται στενά και αν υπερβούν τους κανόνες συμπεριφοράς που έχει θέσει το site, θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις.

Επιπλέον και σε ότι αφορά στον Γιώργο Αναμουρλίδη. Επειδή ετάχθη υπέρ των άνευ λόγου επικριτών του Τσαντουλή, επειδή αμφισβήτησε και ο ίδιος το γεγονός ότι έγινε καν η ακρόαση, επειδή αμφισβήτησε τα γραπτά περί μετρήσεων υπονοώντας ότι ο Τσαντουλής (ένας συνσυντονιστής του), είναι αναξιόπιστος και ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου, είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την άρση της εμπιστοσύνης της διαχειριστικής ομάδας στο πρόσωπό του και να τον απομακρύνω από την συντονιστική ομάδα του AVSite.

Είναι προφανές ότι έκανε λάθος εκτίμηση, είτε λόγω επιπολαιότητας, είτε εξαιτίας πλημμελούς χειρισμού του γραπτού λόγου, κάτι που φαίνεται από τις, ατυχείς ομολογουμένως, προσπάθειες που έκανε για να ανασκευάσει. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα έπρεπε να χειριστεί εντελώς διαφορετικά την κατάσταση και αν μη τι άλλο, να δείξει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που την αξίζουν. Αν πιστεύει όσα έγραψε, δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει παρά να διερευνήσει την κατάσταση, να πάρει ίσως κι ένα τηλέφωνο τον Τσαντουλή και να του τα πει. Μετά ας έγραφε ότι καταλάβαινε, όχι να ρίξει μερικές σπόντες λες και αναφερόταν σε έναν άγνωστο απατεωνίσκο. Τα μέλη μιας συντονιστικής ομάδας δεν ανήκουν υποχρεωτικά σε κάποιο στρατόπεδο ιδεών. Όντας όμως συνοδοιπόροι στην ίδια προσπάθεια, οφείλουν να διατηρούν και να χρησιμοποιούν τουλάχιστον μεταξύ τους, διαύλους επικοινωνίας τέτοιους, που να μην επιτρέπουν αυτού του είδους τις βαριές παρεξηγήσεις να εξελιχθούν.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλά ένα ατυχές περιστατικό, που σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την προσφορά του Γιώργου στο AVSite για την οποία θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως. Να είσαι καλά Γιώργη και παρά τις όποιες εντυπώσεις έχεις για εμένα, εγώ διατηρώ τις καλύτερες για εσένα σε προσωπικό επίπεδο. Το χόμπι και το forum είναι ένα θέμα, οι άνθρωποι ένα άλλο.

Νίκος Τσαρουχάς
Αν. Γενικός Διαχειριστής

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Οπου ναναι στηνοντε τα ΑΜR και θα τα ακουσουμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!
Οι ανθρωποι πραγματικα εχουν φτιαξει μηχανηματαρεςςςςςςςςςςςςςςςςς---------
υπομονη.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi