AccuEQ Room EQ

Reaction score
15.546

Reaction score
110
Η παλιά έκδοση είναι, αλλά δεν έχω δει κάποιο review εμπεριστατωμένο από την καινούργια..

Reaction score
110
Είναι η έκδοση advanced με 9 σημεία μετρήσεων και βελτιώσεις στη διαδικασία, αλλά δεν το έχουμε δει σε μετρήσεις πολυκάναλου με γραφήματα κλπ....

Reaction score
110
Δυστυχώς, αν και εγώ προσωπικά το έχω δει σε λειτουργία, δεν βρίσκω βίντεο ούτε από την Onkyo ούτε από το YouTube της νέας έκδοσης 9 σημείων, καθώς και μετρήσεις με γραφήματα. Προφανώς και σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις αποστάσεις, level, crossovers για κάθε ένα από τα 11.2 (με τελικό) ή 9.2, αλλά δεν έχει αντίστοιχη εφαρμογή διόρθωσης καμπυλών ισοστάθμισης όπως το odc.

Δεν το έχω δει σε ανώτερο μοντέλο από το 840 το οποίο είναι το νεώτερο που το έχει μέχρι στιγμής (2019 Ιούνιος)

Last edited:

Reaction score
110
δεν εχουν αυτοπεποιθηση ακομα ;)
Από όταν άφησαν το ODC παλεύουν, αλλά το βελτιώνουν χρόνο με το χρόνο. Πριν τρία χρόνια είχε ένα σημείο μέτρησης. Δύο χρόνια πριν έκδοση advance και 6 σημεία. Πέρυσι 9 σημεία. Είδωμεν. Το καλό είναι ότι την παλεύουν μόνοι τους και δεν επαφίενται στο Odc, το οποίο εάν κάθονταν η συμφωνία εξαγοράς, πιθανώς να το ξαναβλέπαμε από τα επόμενα μοντέλα..

Reaction score
15.546
ναι, το παλευουν οπως τα λες......
......το audyssey απο την αλλη, οταν δει οτι ξεφυγαν οι αλλοι, θα το αναβαθμισει...
αυτα ετσι ειναι...

Reaction score
6.975
Εγώ παίδες πριν δυο χρόνια πήρα αυτόν
Οπότε από τα συμφραζόμενα που γράφετε παραπάνω έχω την παλιά έκδοση του software. Γενικότερα όποτε έτρεχα την αυτόματη ισοστάθμιση δεν έμενα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα οπότε έφερα άνθρωπο και μου το ρύθμισε με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτό όμως το αποτέλεσμα που πήρα από εχθές ( και δεν θέλω γέλια ) που πλέον τρέχει με δική του γραμμή το ψηφιακό από τον πίνακα είναι άκρως εντυπωσιακό.
Μέχρι και στο netfilx που σίγουρα είναι συμπιεσμένος ο ήχος η φυσικότητα συγκριτικά με το πριν είναι υπεράνω κριτικής!

Reaction score
110
Δεν αλλάζουμε το νήμα σε Onkyo και AccuEQ Room EQ να δούμε είμαστε καμιά 10 αριά; :laugh:
Αυτό όμως το αποτέλεσμα που πήρα από εχθές ( και δεν θέλω γέλια ) που πλέον τρέχει με δική του γραμμή το ψηφιακό από τον πίνακα είναι άκρως εντυπωσιακό.
Τι ακριβώς εννοείς δική του γραμμή το ψηφιακό από τον πίνακα;

Last edited:

Reaction score
110
AccuEQ ADVANCE PLUS with AccuReflex
AccuEQ ADVANCE PLUS room acoustic calibration expands AccuEQ Advance 9-point measurement and standing-wave-removal technology with more choice and a new high-frequency sound correction function. You can apply EQ to all channels according to system measurements; exclude the front channels; or use EQ levels applied to the Front L/R channels on other speakers. Tailored to your taste, you can now enjoy the same cohesive sound of an acoustically treated listening room at home. AccuEQ includes AccuReflex, which aligns the phase of directional and non-directional sound for a clear and comfortable 3D soundfield.

Ναι και όμως το αλλάξανε και πάλι στον 3400 που είναι ο 11 κάναλος και βγήκε τέλος 2019

AccuEQ Stereo with Subwoofer EQ
This is the first Onkyo hi-fi receiver to benefit from AccuEQ room-acoustic calibration, a technology developed for our multichannel A/V receivers. AccuEQ creates a harmonious sound-field even if your speakers aren’t optimally placed. After detecting speaker size and distance from a measurement position and setting sound-pressure levels, the system selects a subwoofer crossover and applies EQ. Enjoy the ideal listening environment akin to a treated audio listening room.

και νέα έκδοση για στέρεο στον 8390

Last edited:

Reaction score
110
Ο 3400 σε σχέση με τον 840 έχει επιπλέον το updated σύστημα παραμετροποίησης (advanced plus) 2 κανάλια παραπάνω, 10 w στα 8 ohm παραπάνω και 2000€ :o επιπλέον....

Reaction score
6.975
Δεν αλλάζουμε το νήμα σε Onkyo και AccuEQ Room EQ να δούμε είμαστε καμιά 10 αριά; :laugh:

Τι ακριβώς εννοείς δική του γραμμή το ψηφιακό από τον πίνακα;
Τράβηξα δύο νέες γραμμές με τις ασφάλειες τους η κάθε μία από τον πίνακα η κάθε μία σε μία πρίζα.
Στην μία έχω ένα πολύπριζο για τα ψηφιακά και στην άλλη άλλο ένα για τα αναλογικά.

Reaction score
110
Ο 3400 σε σχέση με τον 840 έχει επιπλέον το updated σύστημα παραμετροποίησης (advanced plus) 2 κανάλια παραπάνω, 10 w στα 8 ohm παραπάνω και 2000€ :o επιπλέον....
και άλλο remote με backlight

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi