Air fryer......

Reaction score
7.317
Ψήνομαι να πάρω μια απο περιέργεια .......για μέχρι δύο άτομα χωρητικότητα,όχι κανένα θηρίο,δεν έχω και χώρο στη κουζίνα. Λίγο που χάζεψα κριτικές μπερδεύτηκα. Αλλά σε εσάς έχω εμπιστοσύνη. Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.673
Ο μόνος λόγος που αντιστέκομαι και δεν παίρνω air fryer είναι για να μην τρώω συνέχεια air fried φαγητά, ειδικά πατάτες. Ειδικά τώρα που έκοψα μαχαίρι τις τηγανητές πατάτες (απ' έξω) νομίζω τη γλίτωσα φορεβα. Συνιστώ αντίσταση σε όλους :D.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.961
Σπανίως κάνουμε πατάτες στο airfryer πάντως. Πολύ διαδικασία για μικρή τελικά ποσότητα.

Κάνει πολύ εύκολα ένα ολόκληρο κοτόπουλο, γύρω στα 60-70 λεπτά.
Αυγά κάνω (σε θήκες σιλικόνης), κεφτέδες, καμιά φορά ψητό κουνουπίδι, είναι ευκολία όπως και να το κάνεις. Το χρησιμοποιούμε πλέον περισσότερο από φούρνο, και σε νοικοκυριό δύο ατόμων μπορεί νομίζω να καταργήσει πρακτικά τον φούρνο.

Ένα της Xiaomi έχουμε, 6,5 λίτρων

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.239
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη.

Η καλύτερη μάρκα πάντως είναι η Ninja

με μεγάλη διαφορά απ' τις υπόλοιπες, όπως και οι τιμές βέβαια.

Reaction score
247
Προςωπικη συμβουλη, να παρεις το μεγαλυτερο που μπορεις. Δεν ειναι λογω του οτι ειστε δυο ατομα, αλλα της ποσοτητας που χωραει ο καδος, γιατι λογω ανατομιας, εχεις περιορισμους στο πλατος.

Ειμαστε ζευγαρι με ενα παιδακι, αγορασαμε πριν 1,5 χρονο ενα XXL. Το μαθαμε, το χρησιμοποιυμε συνεχως, οτιδηποτε ψηνεται απο μπιφτεκια, κοτομπουκιες, ψαρι, πατατες, λαχανικα, κλπκαθως και ζεσταμα φαγητου, πλεον μονο fryer.
Ο φουρνος μας αναβει αραια μονο για μεγαλο ταψι.

Φετος βρηκαμε σε προσφορα ενα ακομα πιο μεγαλο μοντελο που εχει δυο ζωνες και αν θες βαζεις το χωρισμα, αν οχι το αφαιρεις και εχεις ενιαιο μεγαλο χωρο -παιρνει μεσα ολοκληρο κοτοπουλο ή μικρη πιτσα κλπ, το πηραμε για να παμε το προηγουμενο σε ενα σπιτι στην επαρχια.

Οικονομια, καθαροτητα και γρηγοραδα καθημερινα.

Να κοιταξεις το μοντελο που θα καταληξεις να ειναι BPA Free, δηλαδη να μην περιεχει Bisphenol Α.

Reaction score
15.189
Πάρτε μια με γυαλι η ανοξείδωτο κάδο..αποφύγετε το τεφλόν

Attachments

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.260
Members
38.672
Νεότερο μέλος