Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Τελικη τιμη 50 ευρω δεν παω παρακατωΜερικες πληροφοριες για τα ακουστικα τα εχω περιπου 1,5 χρονο (αγορασμενα απο τοπικο καταστημα στα 160 ευρω)ειναι σε καλη κατασταση χωρις γρατζουνιες και φθορες αρκετα ισορροπημενα στο ηχο τους χωρις ενοχλητικα μπασα (αυτο που πραγματικα πρεπει να ακουσεις χωρις να ενοχλει κ αρκετα ξεκουραστα για οποιον θελει να τα χρησιμοποιησει αρκετες ωρες..Δεν εχω ομως την αρχικη του συσκευασια απο δικη μου αμελεια..βρισκομαι στη Ροδο και μπορω να το στειλω με οποιο τροπο μου υποδειξετε
Οσο θελεις Σπυρο..Εαν καποια στιγμη μου γραψεις εγω θα σου απαντησω μετα τις 2 το μεσημερακι μεχρι τις 6Δηλώνω ενδιαφέρον, ωστόσο θα ήθελα μια δυο μέρες προθεσμία για να στο οριστικοποιήσω!
Kαι εμένα με ενδιαφέρουν άν θέλεις γράψε το τηλέφωνο η το email να το κανονίσουμε.
Δήμο τα παρέλαβα και είναι μια χαρά.Kαι εμένα με ενδιαφέρουν άν θέλεις γράψε το τηλέφωνο η το email να το κανονίσουμε.
Μολις τωρα διαβασα το μνμ σου..χαρηκα για το οτι τα ακουστικα σου αρεσανε και σου ευχομαι να ειναι καλοριζικα και καλοδουλευτα..ευχαριστω και το AVSITE και παρακαλω να κλεισει την αγγελιαΔήμο τα παρέλαβα και είναι μια χαρά.