AKG K242HD

Reaction score
1
Πωλουνται πολυ καλα ακουστικα για χρηση HOME/STUDIO της AKG στη τιμη των 60 ευρω μονο σε εξαιρετικη κατασταση εκτος συσκευασιας..μπορω να τα ανταλλαξω α) με ηχεια 2,1 ειτε στην ιδια τιμη η διαφορα εκ μερους μου β)ηχοσυστημα αυτοκινητου απαραιτητο να εχει USB .

Reaction score
1
Μερικες πληροφοριες για τα ακουστικα τα εχω περιπου 1,5 χρονο (αγορασμενα απο τοπικο καταστημα στα 160 ευρω)ειναι σε καλη κατασταση χωρις γρατζουνιες και φθορες αρκετα ισορροπημενα στο ηχο τους χωρις ενοχλητικα μπασα (αυτο που πραγματικα πρεπει να ακουσεις χωρις να ενοχλει κ αρκετα ξεκουραστα για οποιον θελει να τα χρησιμοποιησει αρκετες ωρες..Δεν εχω ομως την αρχικη του συσκευασια απο δικη μου αμελεια..βρισκομαι στη Ροδο και μπορω να το στειλω με οποιο τροπο μου υποδειξετε

Reaction score
1
Μερικες πληροφοριες για τα ακουστικα τα εχω περιπου 1,5 χρονο (αγορασμενα απο τοπικο καταστημα στα 160 ευρω)ειναι σε καλη κατασταση χωρις γρατζουνιες και φθορες αρκετα ισορροπημενα στο ηχο τους χωρις ενοχλητικα μπασα (αυτο που πραγματικα πρεπει να ακουσεις χωρις να ενοχλει κ αρκετα ξεκουραστα για οποιον θελει να τα χρησιμοποιησει αρκετες ωρες..Δεν εχω ομως την αρχικη του συσκευασια απο δικη μου αμελεια..βρισκομαι στη Ροδο και μπορω να το στειλω με οποιο τροπο μου υποδειξετε
Τελικη τιμη 50 ευρω δεν παω παρακατω

Reaction score
1
Δηλώνω ενδιαφέρον, ωστόσο θα ήθελα μια δυο μέρες προθεσμία για να στο οριστικοποιήσω!
Οσο θελεις Σπυρο..Εαν καποια στιγμη μου γραψεις εγω θα σου απαντησω μετα τις 2 το μεσημερακι μεχρι τις 6

Reaction score
935
Τελικά θα τα πάρω, γιατί χρειάζομαι ένα δεύτερο σετ ακουστικών (ίσως αποδειχθεί καλύτερο και από τα υπάρχοντα). Στέλνω pm για τα διαδικαστικά.

Reaction score
1
Δήμο τα παρέλαβα και είναι μια χαρά.
Μολις τωρα διαβασα το μνμ σου..χαρηκα για το οτι τα ακουστικα σου αρεσανε και σου ευχομαι να ειναι καλοριζικα και καλοδουλευτα..ευχαριστω και το AVSITE και παρακαλω να κλεισει την αγγελια

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop