- Reaction score
- 137.851
Ίδιοι όχι, παντως τουιτερ δε χρειάζεται κανένας από τους δυό σας.Ευγε νεε μου να που εγραψες κατι πολυ καλο σημερης αλεως ακουω ΕΓΩ αλεως ΕΣΕΙΣ κ. Μαρκου ΔΕΝ ειμαστε το ιδιο βεβαιως βεβαιως
Ίδιοι όχι, παντως τουιτερ δε χρειάζεται κανένας από τους δυό σας.Ευγε νεε μου να που εγραψες κατι πολυ καλο σημερης αλεως ακουω ΕΓΩ αλεως ΕΣΕΙΣ κ. Μαρκου ΔΕΝ ειμαστε το ιδιο βεβαιως βεβαιως
Καθόλου το ίδιο εννοείται , εσύ παραμένεις κουφός , εγώ ακούω.Ευγε νεε μου να που εγραψες κατι πολυ καλο σημερης αλεως ακουω ΕΓΩ αλεως ΕΣΕΙΣ κ. Μαρκου ΔΕΝ ειμαστε το ιδιο βεβαιως βεβαιως
Που όμως; Στο μαγαζί, στο σπίτι; Αν ναι στο σπίτι. Στο σαλόνι; Στο υπόγειο; Σε πιο σημείο; Κοντά στο τοιχό ή μακρυα; Με γρίλιες ή χωρίς; Με χαλιά ή χωρίς; Σε φροντισμένο δωμάτιο ή οχι, όρθιος ή καθιστός; Δεν υπάρχει τέλος στη τρέλα αυτή κατα τη γνώμη μου...Αυτό που καταλαβαίνω να λέει είναι ότι ανάμεσα σε μηχανήματα που μετρούν καλά, καλό είναι να γίνεται και μια ακρόαση γιατί σαφώς και υπάρχουν ακουστές διαφορές μεταξύ τους.
Κουφός είναι , όταν επιμένει ότι ακούει καλύτερα τις μεσαίες από το 12ιντσο αφού.Τα Ψωράλ σου και μια λίρα που θα πεις κουφό τον μαέστρο.
Ιωαννινα ...δεν κατοικει ο μαεστρος..!?
Μα αφου σε λεω ελα στα Ιωαννινα μρε ΤΖΟΝΥ να σε πεσει το σαγονιΚαι όχι μόνο ακούει με PA ,αλλά επιμένει ότι το 12 ιντσο MID παίζει καλύτερα από κάποιο mid οιουδήποτε άλλου μεγέθους.
τους 35 κυκλους ειπα και λεωΑκούει λέει 30 hz από ηχείο που δεν τους βγάζει ,αλλά άμα ανοίξει volume παραπάνω τους ακούει .
Τους 30 κύκλους ρε πστ μου.
ε αφού τις συγκρίνεις με τα δικά σου δε θα παίζουν καλά;;;Εγω ειμαι αντικειμενικος ανθρωπος και πρεπει να πω οτι οι ψαροκασελες του κ. Μαρκου πεζνε καλα
της εχω ακουσει Αλλα κατα 90% ειναι σινεματζης ενιοτε πεζ και ΜΟΥΣΙΚΗ ενιοτε ομως