Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Πόσο είναι δηλαδή το street price για την 37' ???B said:τοσο ακριβα τη βρισκεις την amoi 37" αυτη τη στιγμη? Οχι οτι ξερω σε τι τιμη ειναι στην αγορα, αλλα κοντα στα 1900 μου φαινεται πολυ με βαση το ποσο ειχε πριν 6 μηνες...
Φιλε Blinky εαν ξεχασουμε την 42αρα (ΑΜΟΙ) γιατι πραγματικα δεν μου κανει (αποσταση θεασης 2.5m) και γιατι δεν μου αρεσει και πολυ αισθητικα πιστευεις οτι η 37αρα ADVENT ειναι πολυ καλυτερη απο την SAMSUNG (7generation SPVA panel etc) και εγω γουσταρω πολυ τα καλουδια της AMOI (2πλο tuner, USB & CF SD reader, καλυτερο contrast η νεα παρτιδα , νεο firmware).B said:Φιλε μου η διαφορα της samsung 40" με την Amoi 42" ειναι τραγικη στα χαρακτηριστικα. Μιλαμε για διπλασια αναλυση, και για εισοδο 1080p που σημαινει οτι δε θα χρειαστεις αναβαθμιση μελλοντικα για να βλεπεις ακομα και τ ανεα formats σε ολο τους το μεγαλειο. Και πανω σε ολα αυτα θα δωσεις και λιγοτερα λεφτα....και θες να μου πεις οτι αυτες οι 2 ιντσες, που και αυτες πλεονεκτημα ειναι, στην περιπτωση σου δε χωρανε στο χωρο? Εγω θα τρυπουσα τον τοιχο, θα την εβαζα υπο γωνια, ή δε ξερωγω τι αλλο αλλα θα την χωρουσα, δε θα μπορουσα να διανοηθω να δωσω παραπανω λεφτα και να παρω και κατι σαφως χειροτερο.
Υπάρχουν ήδη HD ταινίες. OnlinePARALLAX said:Δηλαδή εννοείς πως σε ένα χρόνο όλοι θα έχουν hd dvd και παντού θα πωλούνται τέτοια δισκάκια?
Μιλώ για μαζικές πωλήσεις και αγορές τέτοιων δίσκων.RDoherty said:Υπάρχουν ήδη HD ταινίες. OnlinePARALLAX said:Δηλαδή εννοείς πως σε ένα χρόνο όλοι θα έχουν hd dvd και παντού θα πωλούνται τέτοια δισκάκια?