AMOI 37'' 1080p ή SAMSUNG 40'' LE40R72B

NLS

Reaction score
1
δεν ειρωνεύομαι εσένα, ειρωνεύομαι την άρνηση που είδα εμπρός στην... στατιστική

τα δεδομένα που λες δεν είναι ακριβώς έτσι
καλό είναι να... κλείσουμε ένα ραντεβού σε 12/24/36/48 μήνες να δούμε ποιός είχε δίκιο

σε 3 χρόνια τα κινέζικα των <100 ευρώ θα είναι και αυτά blue-ray/hd-dvd

η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορά δεν είναι η αγορά που κατευθύνει της εταιρίες (ευτυχώς)

Reaction score
0
NLS said:
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, γιαυτό ακριβώς τα καταστήματα γέμισαν lcd και plasma τηλεοράσεις.

Πιστεύω απλά πως η μετάβαση από απλό dvd σε hd θα πάρει περισσότερο από 1,5 - 2 χρόνια...μήν ξεχνάμε πως η αγορά dvd στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της ωριμότητάς της (πλέον έχουν όλοι συσκευές, όλα τα video club έχουν προς ενοικίαση σχεδόν μονο dvd) και θα απαιτηθεί ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εως ότου η μεγάλη μάζα των καταναλωτών αναζητήσει κάτι νέο...

Και σε περίπτωση που όντως θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια (λίγα λέω) να κατακλυστεί η αγορά από hd, έ τότε σε κάποιον γνωστό μου που θα ήθελε να αγοράσει ΤΩΡΑ τηλεόραση δέν θα του έλεγα πως μια true hd συσκευή είναι μονόδρομος...

Πρίν 3 εβδομάδες αγόρασα την SAMSUNG 40'' LE40R72B απο τοπικό κατάσημα 1900 ευρώ, μια κατα τη γνώμη μου πολύ καλή τιμή για τηλεόραση 40'' με πάνελ 7ης γενιάς και 2 χρόνια εγγύηση...Η tv εχει απίστευτη εικόνα στο dvd και πιστεύω πως θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μου για τα επόμενα 4 χρόνια τουλάχιστον...ποιά άλλη επιλογή θα είχα σε true hd στα ίδια χρήματα? Η amoi είναι ακριβότερη και 37'' (είχα βάλει όριο 40'' και πάνω) και οι υπόλοιπες επιλογές πανάκριβες.

Και μή μου πείτε άν περίμενες και έπρεπε να περιμένεις γιατί έτσι δέν γίνεται ποτέ τίποτε!

p.s. Φίλε blinky το 'τα σκάω' χοντρά μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας κάτι διαφορετικό. Για τη δεδομένη δική μου οικονομική κατάσταση για παράδειγμα, το να αγοράσω μία τηλαόραση με 2000 ευρώ σίγουρα είναι 'τα σκάω χοντρα'!!!

Reaction score
0
PARALLAX said:
NLS said:
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, γιαυτό ακριβώς τα καταστήματα γέμισαν lcd και plasma τηλεοράσεις.

Πιστεύω απλά πως η μετάβαση από απλό dvd σε hd θα πάρει περισσότερο από 1,5 - 2 χρόνια...μήν ξεχνάμε πως η αγορά dvd στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση της ωριμότητάς της (πλέον έχουν όλοι συσκευές, όλα τα video club έχουν προς ενοικίαση σχεδόν μονο dvd) και θα απαιτηθεί ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εως ότου η μεγάλη μάζα των καταναλωτών αναζητήσει κάτι νέο...

Και σε περίπτωση που όντως θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια (λίγα λέω) να κατακλυστεί η αγορά από hd, έ τότε σε κάποιον γνωστό μου που θα ήθελε να αγοράσει ΤΩΡΑ τηλεόραση δέν θα του έλεγα πως μια true hd συσκευή είναι μονόδρομος...

Πρίν 3 εβδομάδες αγόρασα την SAMSUNG 40'' LE40R72B απο τοπικό κατάσημα 1900 ευρώ, μια κατα τη γνώμη μου πολύ καλή τιμή για τηλεόραση 40'' με πάνελ 7ης γενιάς και 2 χρόνια εγγύηση...Η tv εχει απίστευτη εικόνα στο dvd και πιστεύω πως θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες μου για τα επόμενα 4 χρόνια τουλάχιστον...ποιά άλλη επιλογή θα είχα σε true hd στα ίδια χρήματα? Η amoi είναι ακριβότερη και 37'' (είχα βάλει όριο 40'' και πάνω) και οι υπόλοιπες επιλογές πανάκριβες.

Και μή μου πείτε άν περίμενες και έπρεπε να περιμένεις γιατί έτσι δέν γίνεται ποτέ τίποτε!

p.s. Φίλε blinky το 'τα σκάω' χοντρά μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας κάτι διαφορετικό. Για τη δεδομένη δική μου οικονομική κατάσταση για παράδειγμα, το να αγοράσω μία τηλαόραση με 2000 ευρώ σίγουρα είναι 'τα σκάω χοντρα'!!!
Το "τα σκαω χοντρα" δεν το επιασες οπως το εννοουσα. Εννοουσα οτι οταν λεω πως σε 1 χρονο αν ακολουθεις την τεχνολογια θα παιρνεις HD απο το video club δεν αναφερομουνα σε καποιους λιγους που δεν ειναι σαν και εμενα και εσενα και που μπορουν να δωσουν ανα πασα στιγμη 2-3.000 ευρω....εννοουσα οτι και εσυ αλλα και εγω (γιατι και για μενα τα 2.000 ειναι "τα σκαω χοντρα") σε 1 χρονο θα μπορουμε να εχουμε HD-DVD/Blueray.

Αποκει και περα, ριξε ενα PM να μαθεις την τιμη του powerbuy για την Amoi 42" και νομιζω οτι θα σε καλυπτε και οικονομικα αλλα και σε ιντσες. Θα μου πεις, εσυ ηθελες τηλεροαση χτες, και οχι το Σεπτεμβριο....και τοτε δε μπορουσες να την παρεις, εδω παω πασο, μπορει με τις "ΤΟΤΕ" συνθηκες να επραξες καλα, αλλα αυτος που εφτιαξε το thread δεν εχει παρει ακομα....και δεν μπορω να τον συμβουλευσω ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ να δωσει 1900 ευρω για μια 720p TV.

Reaction score
1
Εγω ειμαι της αποψης οτι σε 1 χρονο θα μπορεις να βρεις hd-dvd/blueray σε videoclub. Οχι οτι θα εχουν αντικαταστησει το DVD ουτε θα παιρνει η πλειοψηφια, αλλα θα μπορεις να βρεις
Συμφωνω. Εδω ρε παιδια με το που βγηκε το psp της sony τα videoclub εφεραν ταινιες σε umd.

Reaction score
0
Απλα να ενημερωσω οτι ειδα την AMOI (ADVENT 37'' 1080p) σημερα στο Praktiker Αλιμου 1999 Euro!!! :shock:
Απο την προηγουμενη εβδομαδα εκανε μια "βουτια" 200 Euro. :p
Μηπως με το που θα ερθει η 42αρα κανει καμια 500αρια Εuro ακομα για να μπορεσει να ανταγωνιστει τις 37αρες της αγορας????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.184
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90