AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Reaction score
0
amoi 42 πρόβλημα με service

Καλημέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος της 42άρας από το power buy.Πριν κλείσει χρόνο η τηλεόραση και κατά τις γιορτές εμφάνισε μια γκρί γραμμή κάθετα στο κέντρο και σε όλο το ύψος της οθόνης . Επικοινώνησα με το service όπου μου έκλεισαν ραντεβού την επόμενη μέρα.Δυστυχώς δούλευα και ήταν η γυναίκα μου.Για να μην μπώ σε πολλές λεπτομέρειες , η απόφαση ήταν , ότι κάποια στατική εικόνα είχε κάνει την ζημιά ( ευθεία γραμμή στο κέντρο της οθόνης και σε όλο το ύψος) και ότι θα φύγει μόνη της . Το κακό έιναι ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν εδωσα την δέουσα προσοχή και με κρύα καρδιά εμπιστεύτηκα τον 'μάστορα' ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος του service για όσους γνωρίζουν.Πριν μια βδομάδα εμφανίστηκε ή μάλλον τότε την πρόσεξα άλλη μια γκρί γραμμή αυτή την φορά οριζόντια , σε όλο το πλάτος της οθόνης τέμνοντας την προηγούμενη ακριβώς στο κέντρο . 'Εχω λοιπόν έναν σταυρό 42 ιντσών αυτή την στιγμή.Κάποια ιδέα πριν ξεκινήσω τον γολγοθά μου ?

υ.σ. Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ αλλά πιστεύω ότι μόνο εδώ ίσως βρω κάποια άκρη
Γασπαράτος Άγγελος

Reaction score
3.590
Re: amoi 42 πρόβλημα με service

...'Εχω λοιπόν έναν σταυρό 42 ιντσών αυτή την στιγμή...
Γασπαράτος Άγγελος
θαύμα?

πέρα απ'την πλάκα ξανακάλεσε τους!
αν κάνεις μια αναζήτηση στο site θα δεις ότι απ΄το service της Amoi κανείς δεν έχει παράπονο!

Reaction score
0

Πριν απο λιγες μερες παρουσιαστηκε και σε μενα η καθετη γραμμη,εχω αγορασει την
42αρα στο power buy,χρονικα το προβλημα παρουσιαστηκε την ιδια περιοδο,ισως ειναι
τυχαιο!Μηπως ειναι ευκολο να μου πεις πια καταληξη υπηρχε στο προβλημα σου?
Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο...

Reaction score
620

Μου εμφανίστηκε και εμένα εδώ και λίγες μέρες η κάθετη αχνή σκούρα γραμμή.

Επικοινώνησα και εγώ με το service και ο "υπεύθυνος" μου είπε ότι έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοράσεις και είναι θέμα στατικής εικόνας. Ότι δηλαδή είπε και στον angelosgr. Μου είπε ότι το πάνελ έχει ένα χρόνο εγγύηση και επειδή την είχα πάρει μέσω του power buy έχει περάσει ο ένας χρόνος οπότε λύση γιόκ!

Reaction score
290
Απάντηση: amoi 42 πρόβλημα με service

Πέρα από όλα αυτά όμως που λέμε.. ας μου καταθέσει κάποιος αν είναι δυνατόν μια εμπεριστατωμένη άποψη για το τι τον έκανε να επιλέξει και τελικώς να επενδύσει τα λεφτά του (τα οπόια είναι ουκ ολίγα) για αγορά 42'' τηλεόρασης μάρκας...ΑΜΟΙ... Ειλικρινά με ενδιαφέρει η άποψη σας.Ευχαριστώ.

Reaction score
3.590

μήπως επειδή ήταν η μόνη true hd tv, με usb,hdmi,firmware update,pip και pap (νομίζω),
για ένα ολόκληρο χρόνο?

Reaction score
152

....ισως γιατι οταν ηρθαν οι ΑΜΟΙ μ'αυτα τα χαρακτηριστικα δεν ειχε γινει η θαλασσα γιαουρτι!!

Reaction score
290

Και πάνω στην εύστοχη απάντηση του spilegou θα έρθω καταλήγωντας ότι τώρα που η θάλλασα έγινε γιαούρτι και εχεις τα πάντα με LG,PANASONIC,SONY SAMSUNG, χάνουνε το κουταλάκι ψάχνωντας service για μια τηλεόραση εν ονόματι ΑΜΟΙ...

Reaction score
3.590

λοιπόν έχουμε και λέμε τηλ 26άρα panasonic lcd , αγορασμένη 6 μήνες, σβήνει μόνη της μετά από κάνα μισάωρο!

toshiba 42 regza , ούτε 2 μηνών , μόνιμα αναμμένο ένα καταπράσινο pixel ακριβώς στο κέντρο της οθόνης!

lapotop vaio 2 ετών κάηκε η gpu !

Λαχεία είναι οι συσκευές φίλε!

Reaction score
290

Φίλτατε asikamin δεν αντιλέγω με τις απόψεις σου άλλωστε και εγώ με την παλία μου plasma 42'' μάρκας Τhomson είχα αυτή την περιβόητη κάθετη γραμμή και μάλιστα είμουν 2 μήνες εκτός εγγύησης άσχετα αν παίχτηκε κόλπο και την "κάναμε" τελικά εντός και γλύτωσα τα μαλλιοκέφαλά μου.Απο κει και πέρα όμως συμφωνείς με την άποψη ότι όπως και να το κάνεις.. είναι διαφορετικό να παίρνεις μία TV γνωστής μάρκας (LG,SAMSUNG,PANASONIC) από το να αγοράζεις μία με λιγότερα χρήματα αλλα ενδεχομένως να αυξάνεις τις πιθανότητές σου να σου παρουσιάσει το οτιδήποτε? Και άντε στο παρουσιάζει.. μα μόνοι σας το είπατε ότι δεν βρήκατε άκρη με το service της!!..Και φυσικά δεν με εκπλήσει αυτο! Εν κατακλέιδι .. κατ' εμέ.. αν έιναι να ξοδευτείς και να επενδύσεις σε τέτοιες "βαριές" αγορές,κάντο σε εγγυημένα δεδομένα,και όχι σε λύσεις του "δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει με δ'άυτην.."

Reaction score
164

Αν σκεφτούμε ότι την ίδια περίοδο η Philips έβγαλε την προβληματική 9830, με υπερδιπλάσια τιμή, κατώτερα χαρακτηριστικά και που την απέσυρε λόγω προβλημάτων και επέστρεφε χρήματα, βλέπουμε ότι η ΑΜΟΙ δεν ήταν και τόσο κακή αγορά...

Reaction score
3.590

μα ρε φίλε TerI , μόνο σου το είπες ότι έκανες μαϊμουδιά ,για να σου πάρει η Thomson την tv εκτός εγγύησης!

Reaction score
290

Asikamin άσε το δικό μου παράδειγμα,εγω απλά αυτό σου το ανέφερα για να σου δώσω να καταλάβεις ότι αυτά τα στραβά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες (τηλεοράσεων). Άλλο είναι το νόημα που μεταδίδω και ελπίζω να το ενόησες..

Reaction score
14

τα ηλεκτρονικά όλα μα όλα, εχουν στατιστικές πιθανότητες για βλάβες.

Ομως οι μάρκες με καλό quality control και καλό και καταξιωμένο όνομα είναι σίγουρο οτι μειώνουν αρκετά τις πιθανότητες για βλάβες.

Το θέμα με την ΑΜΟΙ όμως εμένα θα με προβλημάτιζε καθώς ακολουθώ την θεωρία πάντα η φθήνια τρωει τον παρά... το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι... και το φθηνό το πληρωνεις διπλό

ΕΔΩ απο ότι φαίνεται ισχύει ο κανόνας. 1 χρόνο εγγύηση αντί 2 που θα οφειλε να εχει μια ευρωπαική ή μεγαλύτερης μάρκας δεν θα είχες πρόβλημα.

Ετσι αγοράζεις την ΑΜΟΙ τότε με το Pwoer buy στα 1700 ευρώ όταν η Philips είχε 3+ χιλιάρικα και αν σου χαλάσει τα κλαίς όλα... ενώ με την επώνυμη εχεις 2 χρόνια περιθώριο να κλαίς λιγότερο έως καθολου.

Τώρα όπως εχουν φτάσει οι τιμές δεν υπάρχει περιθώριο σκέψης για αγορα inferior Chinese make!

Reaction score
0

Και εγω με την 37αρα (απο το power buy) εχω τα ιδια και χειροτερα προβληματα(σκιες, γραμμες στο τελειωμα του 4/3) οποτε να μην σκεφτω καν να καλεσω το service απο οτι καταλαβα ε?

Ενδιαφερον θα ειχε να ανοιχτει εναthread (αν ηταν δυνατονSticky) και να αναφερθουνε οσοι ειχαν παρομοια προβληματα.

Το προβλημα απο οτι φενετε ειναι γενικο.

Reaction score
14

Και εγω με την 37αρα (απο το power buy) εχω τα ιδια και χειροτερα προβληματα(σκιες, γραμμες στο τελειωμα του 4/3) οποτε να μην σκεφτω καν να καλεσω το service απο οτι καταλαβα ε?

Ενδιαφερον θα ειχε να ανοιχτει εναthread (αν ηταν δυνατονSticky) και να αναφερθουνε οσοι ειχαν παρομοια προβληματα.

Το προβλημα απο οτι φενετε ειναι γενικο.
πολύ καλή η ιδέα σου και τα πόστ αυτά θα είναι η αρχή του νέου thread

ΕΥΓΕ!!! poiosallos!!!

Reaction score
14
Στο παρών thread μπορείτε να μας μεταφέρετε όλα τα τεχνικά προβλήματα που εχετε διαπιστώσει στις Τηλεοράσεις AMOI, που είτε εχετε αγοράσει μέσω του avsite power buy ή απο το εμπόριο.

Θα θέλαμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν τόσο τις βλάβες όσο και τα παραπονα σας απο το after sales service της εδώ Αντιπροσωπείας της ΑΜΟΙ, αν υπάρχουν.

Σκοπός θα είναι να βγάλουμε πιθανά μια στατιστική σφαλμάτων και να βγάλουμε κάποια νόρμα.

Αν λογου χάριν, δούμε οτι όλες π.χ. πάσχουν απο κάποιες στανταντ γραμμές στην εικόνα τους, ή καποιο θάμβωμα καλό θα είναι να προσπαθήσουμε σαν κατηγορία ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ/AVSITE να πιέσουμε είτε την μαμα ΑΜΟΙ ή τον τοπικό αντιπρόσωπο για να πράξουν κάτι και να δείξουν εστω κάποια δείγματα καλής θέλησης εστω και εκτός εγγύησης.

Δεν υπόσχομαστε τίποτε απλά μια προσπάθεια και εμείς θα κάνουμε να βοηθήσουμε.

Reaction score
152
παρα πολυ καλη κινηση....:444:

ευτυχως μεχρι τωρα ολα καλα!!! :608:

Reaction score
0
Στο φορουμ υπαρχουν αρκετα θρεαδς με θεματα περι προβληματων των ΤΒ ΑΜΟΙ ... ενδεικτηκα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=42427
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=48418

... απο την μερια μου, εδω και 10 μηνες εχω προβλημα με τα "συννεφα" και "λεκεδες", οπως περιγραφωνται στα παραπανω λινκς!!! Αντιπροσοπεια - warranty για πανελ γιοκ! Αλλαγη πανελ - 800 Euro ( απο πρακτικερ πριν απο κανα μηνα επαιρνες καινουρια τβ στην ιδια τιμη!! ) A, εχω 37" advent - no power buy!

Reaction score
0
Power buy advent 37":
Ένα μικροπρόβλημα με μια πράσινη κάθετη χοντρή γραμμή η οποία εμφανιζόταν όταν έκανες scan ή όταν ένα κανάλι δεν είχε καλό σήμα. Λύθηκε με το firmware update. Κανένα άλλο πρόβλημα μέχρι σήμερα.

Το service της Θεσσαλονίκης πολύ φιλικό.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris