AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Reaction score
0
Το προβλημα με την δικια μου 42αρα Elite(power-buy 11/06) ειναι μια λεπτη
καθετη γραμμη στο ακρο της οθονης,εξω απο το πλαισιο 4/3 και ορατο στο 16/9.
Παρουσιαστηκε 2 μηνες μετα το τελος της εγγυησης.Δεν νομιζω να ευθυνεται καποια
στατικη εικονα.Εκει που εβλεπα,ξεκιναω zapping και ξαφνικα να΄την,καλωστηνα.

Reaction score
0
Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Κι εγω εχω την 42αρα ΑΜΟΙ απο το power buy και ευτυχως το προβλημα μου δεν εχει να κανει με την εικονα. Η τηλεοραση εδω και καμια εβδομαδα αρνείται να ανοιξει απο το τηλεκοντρολ. Σβηνει κανονικα αλλα δεν ανοιγει..... κουλο εντελως....
Μηπως μπορει να μου δωσει καποιος το τηλεφωνο της αντιπροσωπειας γιατι δεν το ξερω, να παρω να ρωτησω τι μπορει να φταιει.
Βεβαια οι πιθανοτητες να τους τη στειλω για service (μενω επαρχεια) ενόψει euro ειναι ανυπαρκτες αλλα να δω τουλαχιστον αν εχουν καμια ιδεα τι μπορει να παιζει.
Ευχαριστω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238

Κι εγω εχω την 42αρα ΑΜΟΙ απο το power buy και ευτυχως το προβλημα μου δεν εχει να κανει με την εικονα. Η τηλεοραση εδω και καμια εβδομαδα αρνείται να ανοιξει απο το τηλεκοντρολ. Σβηνει κανονικα αλλα δεν ανοιγει..... κουλο εντελως....
Δοκίμασες να την κλείσεις "εντελώς" από το διακοπτάκι στη δεξιά της πλευρά; Δηλαδή όχι απλά stand by , αλλά off.
Αν όχι, κάνε το μια φορά και ξανατσέκαρε να δεις αν δουλεύει σωστά το τηλεκοντρόλ. Εμένα μου το κάνει σχετικά συχνά, ιδιαίτερα όταν δουλεύει μέσω HDMI, και με αυτόν τον τρόπο επανέρχεται...

Reaction score
0

xfader ειχες απολυτο δικιο!!!
Διορθωθηκε. Να 'σαι καλα ρε φιλε !!
Ευχαριστω πολυ!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238

Δε χρειάζεται να μ' ευχαριστείς.
Αν κάτι με έχει βασανίσει και τελικά έχω βρει τη λύση, θέλω να το μοιραστώ για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία οι ομοιοπαθείς... :137:
Άσε που τέτοια προβλήματα (που τελικά έχουν πολύ απλή λύση), μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν με τις αντιπροσωπείες και να χάσεις χρόνο και καλή διάθεση.

Reaction score
620
Δεν νομιζω να ευθυνεται καποια
στατικη εικονα.
Αυτά κατ' εμέ είναι "δικαιολογίες" του "υπεύθυνου". Αυτά λέει σε όλους.

Η αίσθηση μου είναι ότι η γραμμή δημιουργείται από διαφορετική φωτεινότητα των 2 περιοχών του πάνελ...

Reaction score
0
υπαρχει περιπτωση να επισκευαστουν οι τηλεορασεις μας σε λογικο κοστος ή να το ξεχασουμε?

και αν υπαρχει εμεις απο επαρχια (Κρητη) τι πιθανοτητες εχουμε?

Πως μπορουμε να παρουμε απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα?

(στο service που ειχα καλεσει για την αναβαθμιση μου ειχαν πει να τους στειλω την τηλεοραση...)

Reaction score
620
Πάρε τηλέφωνο τον υπεύθυνο service της Telectron να ακούσεις να σου λέει "για διαλυμένα πάνελ από το Wii που του έρχονται" και άλλες ιστορίες για αγρίους που άκουσαν τα αυτάκια μου....Αχαχαχαχα

poiosallos από την στιγμή που πάτησαν στον 1 χρόνο εγγύηση του πανέλ δυστυχώς το ξέχασα και προσπαθώ να το διασκεδάσω....

Reaction score
14
αν είναι δυνατόν να λένε τέτοιες ασυναρτησίες για πάνελ LCD. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος και αν είναι δυνατόν θα προσπαθήσουμε να εχουμε και μια υπευθυνη απάντηση απο την ίδια την Αντιπροσωπεία.

Reaction score
0
@ adynaton:

και εγω δεν δινω και πολυ σημασια, προς το παρον την εκανα TV υπνοδωματιου και αν συνεχισει θα παει για αποσυρση...

Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως μια εταιρεια αγνωστη στους πολλους μεχρι πριν δυο χρονια, καταφερε να αποκτησει μεριδιο στην αγορα και θελει τωρα να γινει "καλυτερα να μην την μαθαινα" ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα συζητήσουμε σοβαρά ως avsite τι μπορεί να γίνει για όσες τηλεοράσεις παρουσιάζουν πρόβλημα...

Είναι πάρα πολύ λίγες σε σχέση με όσες έχουν πουληθεί οπότε το βλέπουμε...

Reaction score
1
BTW, στη δικιά μου η γκρίζα γραμμή .... μετακινήθηκε !!!! προς τα δεξιά και τώρα είναι ακομη πιο άσχημη και ενοχλητική

Reaction score
14
BTW, στη δικιά μου η γκρίζα γραμμή .... μετακινήθηκε !!!! προς τα δεξιά και τώρα είναι ακομη πιο άσχημη και ενοχλητική
Δημήτρη πώς εγινε αυτό???

Μήπως την χτύπησες με καμμιά σφαλιάρα μπάς και γίνει ανθρωπος???????:114:

Πάντως είναι πολλά τα προβλήματα ασχετα με τον αριθμό πωλήσεων. Και είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν ακόμα περισσότερες τηλεοράσεις με πρόβλημα που ο χρήστης απλά δεν το γνωρίζει για να το αντιληφθεί. Λεκκέδες, ανομοιόμορφη διάχυση του backlite κλπ κλπ

Reaction score
0
Ειναι σιγουρο οτι με τις σφαλιαρες μετακινουνται οι γραμμες?

Αν ειναι να παω γρηγορα σπιτι να την αρχισω στις γρηγορες...

Παντως περα απο την πλακα ετσι δεν μπορεις να δεις τηλεοραση.

Reaction score
0
Φτού.. φτού... ευτυχώς η δικιά μου δεν έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια είναι μόλις 10 μηνών...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238

Τελικά ούτε εγώ δεν τη γλίτωσα...
Εδώ και μια βδομάδα έχω μια κάθετη γραμμή πάχους περίπου 3-4 εκατοστών στο κέντρο της οθόνης. Είναι χαμηλότερης φωτεινότητας και είναι ευκολότερα ορατή στα πλάνα με ανοιχτό φόντο.
Η τηλεόραση λειτουργεί ελάχιστες ώρες την εβδομάδα, μόνο για ταινίες. Δε βλέπω τηλεοπτικά προγράμματα. Έχω συνδεδεμένο και το PS3 , αλλά δεν παίζω πάνω από 10 ώρες το μήνα.

Από τότε που την ανακάλυψα δε μπορώ να συγκεντρωθώ στην ταινία και προσέχω τη γραμμή.

Πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω no name προϊόν.
Άσε που τόσο καιρό προσπαθώ να δικαιολογήσω στους επισκέπτες το λόγο που επέλεξα μη επώνυμη τηλεόραση.
Αν πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και μου αρχίσουν τα "μα" "μου", θα τους αρχίσω στα καντήλια...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.025
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic