AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

GTX

Reaction score
39
Απάντηση: Re: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Γεια χαρα σε ολους!

Εχω μια amoi 37 εδω και 2 χρονια. Το μονο προβλημα ηταν το τηλεκοντρολ που μπλοκαρε καπου καπου.
Η τηλεοραση εκλεισε απο το standby χθες βραδυ και σημερα το μεσημερι ηταν νεκρη.
Αν εχει κανενας καμια ιδεα εως την Δευτερα που θα ανοιξει το service μηπως και τη φτιαξω δεχτη.
Τελικά αυτή η Amoi φαίνεται ολοένα και περισσότερο πόσο πετυχημένη αγορά ήταν :114:!!! Σάββατο βράδυ κι εγώ την έκλεισα κανονικά από το remote, Κυριακή πρωί τη βρήκα νεκρή ούτε λαμπάκι ούτε τίποτα, το ρεύμα δεν κόπηκε όλο το βράδυ αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν σε καλό πολύπριζο ασφαλείας παρ'όλα αυτά αποφάσισε να μας αφήσει.

Πόσο σου πήγε φίλε μου η επισκευή για να δω αν αξίζει τον κόπο??

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Τελικά αυτή η Amoi φαίνεται ολοένα και περισσότερο πόσο πετυχημένη αγορά ήταν :114:!!! Σάββατο βράδυ κι εγώ την έκλεισα κανονικά από το remote, Κυριακή πρωί τη βρήκα νεκρή ούτε λαμπάκι ούτε τίποτα, το ρεύμα δεν κόπηκε όλο το βράδυ αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν σε καλό πολύπριζο ασφαλείας παρ'όλα αυτά αποφάσισε να μας αφήσει.

Πόσο σου πήγε φίλε μου η επισκευή για να δω αν αξίζει τον κόπο??
Για τη δικια μου ζημια αλλαγη πλακετας 200Ε.
Ισως να τη γλυτωσεις πιο φθηνα.

Reaction score
14
Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

και εμένα για αλλαγή πλακέτας στην 20άρα πάμε για 120 ευρώ... αν δεν βρώ απόδειξη αγοράς την λούτσησα....

Reaction score
1

Μαλλον για επιδημια επροκειτο(ετσι το λεμε τωρα!)Να πω οτι κι εγω εχω αλλαξει πλακετα τροφοδοτικου στην amoi μου(την ειχα παρει μετα το power buy), εδω και κανα 6μηνο περιπου. 180 ευρω ειχε βγει, στη Θεσ/νικη.

GTX

Reaction score
39

Ενημερωτικά μια 170αρα μου πήγε, μια μέρα έμεινε στο service και παίζει ακόμα :107:

Reaction score
0
Η 37" AMOI (από το power buy) παρέδωσε πνεύμα (δείχνει κατακόρυφες γραμμές, κάτι σαν περσίδες φαρδιές σε όλο το μήκος της οθόνης, αλλοιωμένα χρώματα και έντονο burn in).
Σύμφωνα με την αντιπροσωπεία θέλει αλλαγή panel, 730 εύρώ, και εννοείται ότι δεν συμφέρει.
Τέλος πάντων, την αντικατέστησα ήδη με μία Samsung LE40A786R2 (Φοβερή).
Το θέμα τώρα είναι ότι λυπάμαι να την πετάξω (μετά από δύο χρόνια) και σκέφτομαι μήπως υπάρχει περίπτωση να βρώ κάποιο μεταχειρισμένο panel γιά αντικατάσταση.

Reaction score
0
Λίγο μεγάλη και βαριά για δίσκος σερβιρίσματος.........
Με έναν λευκό μαρκαδόρο, πιο πολύ μου πάει σε πίνακα για τα παιδιά..... και μπορούν μάλιστα να ακούνε και μουσική!!!!
.............. Λίγο ακριβός πίνακας βέβαια

Reaction score
0
Και η δικιά μου αποφάσισε να "ξεκουραστεί". Εκεί που έπαιζε, κάνει ξαφνικά ένα πατ και έσβυσαν όλα. Δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι του stand-by. Ελπίζω τροφοδοτικό. Αύριο θα πάρω το service να δούμε τί θα γίνει.

Reaction score
0
η δικια μου δεν καταλαβαινει τιποτα (φτου,φτου...)
σκυλι σας λεω....

Στο εύχομαι αλλά κι εγώ έτσι έλεγα.

Λες να βραχυκύκλωσε από τα πολλά φτου φτου; :142:

Reaction score
0
Για άλλη μια φορά άψογο το service της Θεσσαλονίκης. Στις 10:00 τους ειδοποίησα για το προβλημα, στις 12:00 την πήραν (θα την έπαιρναν και νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα εγώ) και στις 14:00 μου την επέστρεψαν διορθωμένη. Μακάρι να ήταν τα εξουσιοδοτημένα service όλων των εταιριών έτσι. :444::622:

Τελικά ευτυχώς και σε εμένα ήταν το κύκλωμα τροφοδοσίας.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έπαθα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το κύκλωμα τροφοδοσίας...

Μου είπαν -αν είναι αυτό το πρόβλημα- περίπου 200 Ευρώ για επισκευή...

Βέβαια αποφάσισα να πάρω άλλη έτσι και αλλιώς...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.238

Και η δικιά μου 42άρα "αντέχει" ακόμα κι ας έχει μία φαρδιά σκούρα κάθετη γραμμή στο κέντρο που φαίνεται έντονα σε ανοιχτά μονόχρωμα πλάνα...

Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί, όσοι λίγοι έχουμε μείνει, με AMOI που συνεχίζει να δείχνει εικόνα (έστω και με προβλήματα). Και μιλάμε για 2 χρόνια λειτουργίας. Το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία...

Μεγαλύτερη κοροϊδία βέβαια είναι οι τιμές που ακούω να χρεώνει το service για την επισκευή των ελαττωματικών TVs , γιατί για ελαττωματικές πρόκειται όταν υπάρχει τέτοια συχνότητα προβλημάτων.

Αλλαγή πάνελ 730€!!!!
Όσο έχει μία επώνυμη 42άρα καινούργια, για να επισκευάσεις μία τηλεόραση που αύριο θα καεί το τροφοδοτικό, η πλακέτα κλπ... :141:

Reaction score
0
Η δικιά μου 42'', 18 μήνες μετά την αγορά της δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Ούτε πρόβλημα στην εικόνα, ούτε γενικότερα.

Μακάρι να κρατήσει αλλά αν πάθει τίποτα και χρειαστεί κανά service της τάξης του 200€, πάει για πέταμα όπως είναι.

Reaction score
14
ή παίξε ΛΟΤΤΟ, ή αναψε ενα κερί σε κοντινότερη εκκλησία!!!

Είσαι τυχερός φίλε sorath!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.025
Members