AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Reaction score
152
R.I.P my 37" Chinese beauty...(May 2006-December 2010) :411::411:

πεντε δευτερολεπτα πριν την κλεισω και παω για υπνο,κανει ενα τσαφ και bye-bye love.....
προφανως καηκε το τροφοδοτικο της....

τι να κανω με το κουφαρι της;
να το κανω τραπεζακι;
να το δωσω για ανακυκλωση μπας και γλιτωσω καποια φραγκα απο τη διαδοχο της;:126:

για να δουμε τι θα παρω τωρα....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

πεντε δευτερολεπτα πριν την κλεισω και παω για υπνο,κανει ενα τσαφ και bye-bye love.....

να το κανω τραπεζακι;
να το δωσω για ανακυκλωση μπας και γλιτωσω καποια φραγκα απο τη διαδοχο της;:126:

Μπορεί να είναι κάτι μικρό. Ρώτα το service μήπως θέλει αλλαγή μόνο κανένας πυκνωτής στο κύκλωμα του τροφοδοτικού.

Reaction score
152

να το κανω τραπεζακι;

η διαδοχη κατασταση:panasonic TX-P42U20 Plasma TV 42'' για 499e αγοραστηκε σημερα και στρωνει....:109:

Reaction score
152
θενκς Τζορτζ....
10 μερες χωρις,κοντεψα να γινω "Νοτιος" απο την μουσικη....
ευτυχως που εβλεπα ταινιες στο προβολι και με την βοηθεια του ps3 επανερχομουν στον ισιο δρομο....:114:

Reaction score
0
Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Επιστρεφοντας σπιτι μετα απο πενθημερη αδεια η ΑΜΟΙ LC42T1E αγορασμενη στο Power Buy 5 χρονια πριν αν δεν κανω λαθος απεβιωσε. Δεν αναβε ουτε το κοκκινο λαμπακι. Αφου την αναβοσβησα μερικες φορες αποφασισα να την κατσαβιδιασω οποτε ανακαλυψα οτι ενα ολοκληρωμενο (FSD200 DVG12) στην πλακετα του τροφοδοτικου εχει σκασει. Λογω του οτι μενω επαρχια δεν παιζει περιπτωση να στειλω την τηλεοραση για service. Στην καλυτερη την πλακετα του τροφοδοτικου μονο. Παρολα αυτα ενας φιλος ηλεκτρονικος εδω μπορει να μου την φτιαξει αν βρω το τσιπακι και αν βεβαια ειναι μονο αυτο το προβλημα. Ξερει κανεις που μπορω να το αναζητησω και γενικοτερα τι συμφερει να κανω?
Ευχαριστω πολυ

Reaction score
2

Μια και το τηλεκοντρόλ άρχισε να πνeει τα λοίσθια,
ζητώ να μου χαρισουν ή και να αγορασω τηλεκοντρολ απο τηλεοραση Amoi 37''.

Reaction score
1

Το ίδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω περυσι και δυστυχως * έσκασα * €200 για την αλλαγη τροφοδοτικού. Καλεσα ανθρωπο απο το service της ( απογευματινη ωρα) και μου αντικατεστησε την πλακετα. Κριμα που καποιοι απο αυτο το φορουμ * εσπρωχναν * ομαδικα τον κοσμο , τοτε να αγορασει αυτο το κελεπουρι......... Αληθεια που να βρισκονται ολοι αυτοι , οι τοτε προθυμοι...??????

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.259

Δεν νομίζω να γνώριζε κανείς για τα προβλήματα που θα έβγαζε η κάθε τηλεόραση.

Αν κάποιοι προτείνουν σήμερα Samsung ή Lg, θα πρέπει να απολογηθούν σε 4-5 χρόνια γι' αυτό? (Άσε που οι Lg ήδη παρουσιάζουν προβλήματα, αλλά έχουν καλό σέρβις).

Φαντάζομαι ότι ο καθένας από εμάς προτείνει κάτι καλόπιστα, με βάση τις εμπειρίες του. Δεν ήμουν τότε στο φόρουμ για να ξέρω τι γινόταν, αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και τόσο πολλά.......

Reaction score
1

Τι μάρκα είναι αυτή η ΑΜΟΙ, ούτε που την έχω ξανακούσει ή δεί κάπου :203:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.167

Δεν νομίζω να γνώριζε κανείς για τα προβλήματα που θα έβγαζε η κάθε τηλεόραση.

Αν κάποιοι προτείνουν σήμερα Samsung ή Lg, θα πρέπει να απολογηθούν σε 4-5 χρόνια γι' αυτό?

Σωστός ο Γιάννης!

Reaction score
152

Μια και το τηλεκοντρόλ άρχισε να πνeει τα λοίσθια,
ζητώ να μου χαρισουν ή και να αγορασω τηλεκοντρολ απο τηλεοραση Amoi 37''.
http://cgi.ebay.co.uk/Remote-AMOI-L...nics_Video_RemoteControls&hash=item255803462a
παρτο....
δουλευει μια χαρουλα...
το ειχα παρει και εγω...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.214

Το ίδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω περυσι και δυστυχως * έσκασα * €200 για την αλλαγη τροφοδοτικού. Καλεσα ανθρωπο απο το service της ( απογευματινη ωρα) και μου αντικατεστησε την πλακετα. Κριμα που καποιοι απο αυτο το φορουμ * εσπρωχναν * ομαδικα τον κοσμο , τοτε να αγορασει αυτο το κελεπουρι......... Αληθεια που να βρισκονται ολοι αυτοι , οι τοτε προθυμοι...??????
Ο λόγος που ξεχώριζε η συγκεκριμένη εταιρεία τότε ήταν η τιμή. Full High Definition, 50% πιο φτηνά από το πιο απλό μοντέλο επώνυμης TV στην ίδια διάσταση. Και με άνω του μετρίου επιδόσεις.

Η αντοχή στον χρόνο και η υποστήριξη είναι κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη. Και όπως σωστά έγραψε ο rose.athens δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε προκαταβολικά τι θα συμβεί, ούτε υπάρχει πονηριά όταν γράφουμε θετικά σχόλια για κάποιες συσκευές.

Η δική μου AMOI παίζει ακόμα με μόνο πρόβλημα το clouding που είχα γράψει πολύ παλιότερα. Κι εγώ την αγόρασα λόγω τιμής για το εξοχικό μου και οι απαιτήσεις μου ήταν ανάλογες του ποσού που έδωσα.

Επίσης, έτσι όπως διαμορφώνεται η αγορά των ηλεκτρονικών, η ωφέλιμη ζωή ενός προϊόντος τείνει να εξισωθεί με τον χρόνο εγγύησης. Δεν κατασκευάζονται πια π.χ. τηλεοράσεις "για μια ζωή". Πρέπει να πωλούνται τα νέα μοντέλα, όχι μόνο στο μικρό target group των "άρρωστων", αλλά και στους πιο "άσχετους". Δεν λέω πως είναι σίγουρο ότι οι συσκευές μας θα αχρηστεύονται σε 2 χρόνια. Απλώς η αντοχή τους είναι δευτερεύον στοιχείο στις εταιρείες κατασκευής.

Reaction score
1

Τωρα σε ποιους θα πρεπει να απαντησω .....
- σε αυτούς που δεν ειχαν καν συμμετοχη τοτε στο power buy αλλα παρολαυτα εχουν αποψη ...

- σε αυτους που αν εκαναν το κοπο και διαβαζαν προσεκτικοτερα αυτα που γραφω, ευκολα θα ειχαν καταλαβει οτι εκεινοι που πρωτοστατησαν τοτε στην ομαδικη αγορα , θα επρεπε να εχουν δειξει και το ιδιο ενδιαφερον και αργοτερα να εχουν επικοινωνησει με το service της εταιριας προκειμενου να αποκατασταθούν οι πολλες βλαβες των συσκεων των φιλων συνφορουμιτων σε οικονομικες τιμες.
Οι καποιες λοιπον απαντησεις πο δοθηκαν μαλλον (παρα) φιλολογια ειναι....

o tempora o mores...........

Οι απαντησεις λοιπον

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.291

Το AVSite δεν είναι κατάστημα.Είναι ένα forum(ελπίζω να γίνεται αντιληπτή η διαφορά).
Οπότε ο καθείς οφείλει να καταλάβει ότι τα power buys είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε ενδιαφερόμενους να αγοράσουν προϊόντα σε οικονομικότερη τιμή απ ότι θα έβρισκαν στην αγορά.
Μετά την αγορά,όπως δλδ συμβαίνει παγκοσμίως,κάθε καταναλωτής είναι αντιμέτωπος με την εκάστωτε αντιπροσωπία εφόσον παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

θα επρεπε να εχουν δειξει και το ιδιο ενδιαφερον και αργοτερα να εχουν επικοινωνησει με το service της εταιριας προκειμενου να αποκατασταθούν οι πολλες βλαβες των συσκεων των φιλων συνφορουμιτων σε οικονομικες τιμες.
Δλδ αν είχατε πάρει κάποιο προϊόν απο ένα κατάστημα εν είδη προσφοράς θα απαιτούσατε απ το κατάστημα να προσπαθήσει να επιτύχει καλύτερη τιμή σε κάποιο ανταλακτικό που θα χρειαζόταν;

Reaction score
2

καλημερα .. το ιδιο ακριβως συνεβη και σε μενα χθες το βραδυ

λιγο πριν παω για υπνο,κανει ενα τσαφ και bye-bye
Δεν ξερω εαν εχει καει τροφοδοτικο, δεν αναβει λαμπακι, αλλα εχω ηδη αλλαξει μια φορα τροφοδοτικο (150 ευρουλακια) κα μου φαινεται οτι απεδημησε εις Κυριον σε 5 ετη

την πατησαμε με την amoi....

Reaction score
2

τελικά την πήγα σε ενα τεχνικό και μετα απο ψάξιμο 2-3 ημερών για ανταλλακτικά ( κατι πυκνωτές και κατι αλλα) που ειχαν καει στο τροφοδοτικό, κατάφερε και ανεστησε την amoi.Οπότε αναβάλεται η αγορα νέας τηλεόρασης μεχρι νεωτέρας .

Reaction score
0

και εγω κατοχος amoi 42" απο power buy και μου εχει εμφανισει αυτην την κάθετη γραμμη.Τώρα εδω και καποιοι μήνες χανοταν ο ηχος για κανα δυο μερες και μετα επανερχόταν.Μέχρι που μια μέρα που σιγήσε τελείως... την έχω πάει στον τεχνικό και μου είπε ότι εχει βλαβη η κεντρική πλακέτα και δεν επισκευάζεται...πρέπει να βρούμε νέα πλακέτα...εντωμεταξύ εικόνα δείχνει μόνο ο ήχος έχει πρόβλημα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.277
Νεότερο μέλος
papoutsisy