AMOI LC42T1E MANUAL!

Reaction score
0
eides pouthena na grafei kaneis ti leksi "periergo" h "aksiothaymasto" ?

gia logous eykolias kai epeidi ta post me tis apories neofermenwn exoun gemisei to thread tou powerbuy.

NLS

Reaction score
1
vejitto καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαχειριστούν οι mods το forum ε;

ευχαριστούμε anyway

το folder λέγεται TV, όχι AMOI, οπότε αύριο όταν ανακαλύψεις κάτι που θα μας διευκολύνει βάλε το σε ένα από τα υπάρχοντα thread

ελπίζω έρθει γρήγορα η AMOI σου :D (πραγματικά ελπίζω)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως οι πληροφορίες για την ΑΜΟΙ είναι γενικά ευπρόσδεκτες μιας και πολλά μέλη θέλουν να συμμετάσχουν στο power-buy...

Ίσως να πρέπει να δημιουργήσουμε ένα θέμα με faq για την 42άρα ΑΜΟΙ ειδικά μιας και οργανώνουμε το power-buy και εκεί να βάζουμε όλες τις πληροφορίες...

NLS

Reaction score
1
αυτό πρέπει να γίνει και θα είναι και sticky

και όλα μαζί τα μοντέλα θα έλεγα

Reaction score
0
NLS pragmatika o enthusiasmos mou den exei na kanei me tin amoi.

an eisai diaxeiristis tote kane esy tis diorthoseis (min sbiseis omws) opws blepeis pws prepei na ginoun, anti na les ston kathe user synexws pws eisai O moderator (emmesws panta e?)

loipon ta apwthimena tou kathenos me kourazoun, paw na xoropidisw sto saloni mou mexri na rthei i amoi opws leei k o k.k. NLS

better now?

θενξ

NLS

Reaction score
1
αν ήξερες το πραγματικό background κάποιων πραγμάτων και κάποιων ανθρώπων δεν θα μίλαγες έτσι, θα ήξερες αν και πόσο θέλω να αποδείξω κάτι :D - τέσπα, I know the type (είσαι ο "μη με αγγίζετε γιατί ξέρω να σας την λέω και άμα κάνετε και τίποτα για αυτό απλά δείχνετε το φασισμό σας")

η πλάκα είναι ότι καμιά φορά πρέπει να αναγνωρίζεις αν το moderατοριλίκι μου έδωσε κάποια δύναμη που νομίζεις ή μου την πήρε (πχ. στην περίπτωση σου) - σκέψου το λίγο

πάντως θα πρότεινα να είσαι ΠΟΛΥ (όχι λίγο, πολύ) πιο ευγενικός με ανθρώπους που δεν ξέρεις (άκου "τα αποθημένα του καθενός με κουράζουν"), δεύτερη επισήμανση ε ...και σημειωτέο και μένα με κουράζουν τα απωθημένα του καθενός

anyway, θα τα μαζέψουμε κάποια στιγμή και θα φτιάξουμε ένα ωραίο faq

Reaction score
0
NLS ayto to wraio pou kapou diabases me to background tou kathenos, isxyei amfidroma.

Mhn perimeneis na zhtaw to cv kathenos pou postarei edw gia na kserw pws tha tou apanthsw.

Ayto pou epishmainw einai pws me kourazei otan atoma parermhneyoyn ton rolo tou MOD me ton rolo tou anthrwpou pou parembainei pantou k apantaei se ola....fasistika. Esy tin eipes prwtos ti leksi kai gw apla symfwnw! k poly malista.

Enas MOD IMHO leitourgei se silent mode, if u know what i mean...which u clearly dont, which is ok i guess 4 some...

Den exw kanena stylaki, apla ontws meta apo osa exw perasei sti zwi kourazomai eykola...

θανξ

Reaction score
0
An den exeis kanena stilaki tote min grafeis se greeklish giati mas vgikan ta matia :shock: :?

Και να έλεγα οτι δεν εχεις ελληνικά εγκατεστημένα... Αυτό το "θανξ" τι το ήθελες?

Reaction score
0
nick the greek,

ellinika den exw egkatestimena sto pc edw pou doyleyw. to θενξ to kana copy paste apo palio post na fantasteis.

greeklish grafoun polloi edw, k genika sto net.

an se kourazoun skip reading please.

random points r pointless.

θενξ

Reaction score
0
Α, ευτυχώς που δεν έχεις υφάκι :lol:

Εκτός ότι έχεις έτοιμα links με "θενξ" αλλά και "θανξ" και σε κάθε μήνυμα βάζεις και άλλο, θα μας πεις να κάνουμε και skip reading...

Αυτό σου θυμίζει τίποτα 10 μέρες πριν? Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις skip posting...

βασικα ξεχασα να πω πως ο λογος που τα χα παρει ειναι γιατι ο τρομπας ο γειτονας μου παρκαρε παλι στη θεση μου....σιγα που θα τα παιρνα με σενα (ή οποιονδηποτε αλλον εδώ for that matter)

τεσπα, σταματαω να post-αρω, για να μην στεναχωριουνται οι απανταχου moderators και με κανουν τπτ πριν παρω την amoi. αν θελω να πω κατι θα το λεω με Pm

τσαγια

το forum δικο σας
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14007.45

Reaction score
0
Και πριν μου απαντήσεις στα Ελληνικά ελπίζω, να σου πω την αλήθεια δεν μου πολυαρέσει ότι είσαι μαζί μας μόνο για να πάρεις την Amoi κατά τα γραφόμενά σου...

Φέρτε γρήγορα την Amoi του παιδιού. να ησυχάσουμε...

Reaction score
0
Είμαι εδώ γιατί μ ενδιαφέρουν πολλά περισσότερα από μια χαζο tv.

Κ σιγά που σου έθιξα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό σου. Ο καθένας είναι εδώ για κάτι, είτε το θες είτε όχι. Αν υπάρχουν όροι για να συμμετέχει κάποιος εδώ, νομίζω πως υπάρχουν και πολύ περισσότερο αρμόδια άτομα από εσένα για να μου το πουν.

Και αν ήθελες απλά να μου την πεις, μπράβο. Το χιούμορ μου και η διάθεση μου για αυτοκριτική, αυτοσαρκασμό, ή ακόμα και για σαρκασμό χάνουν πολύ από τα forum (συγγνώμη τα φορουμ ήθελα να πω, για να μη κουραζεσαι)

Reaction score
0
ρε παιδια μην κανετε ετσι!κατεβασα και κοιταξα το manual και ειδα στην σελιδα 30 οτι με hdmi υποστηριζει μεχρι 1080ι και οχι 1080ρ!

Reaction score
0
speedlife, αυτό είναι τυπογραφικό λάθος, το χουν επισημάνει σε πολλά forum, το χω ξαναδει γι αυτό στο λέω. Αν ηταν εδώ ο NLS για τον ίδιο λόγο θα στην έλεγε.

Reaction score
0
vejitto said:
Είμαι εδώ γιατί μ ενδιαφέρουν πολλά περισσότερα από μια χαζο tv.
Πράγματι πολύ περισσότερα !! :lol:

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14007.30
p.s. file mou den ithela na se prosbalw....apla egrafa biastika k ksexasa to nick sou!!! tha se parw til mia ap aytes tis meres...gia to yliko!

Με γειές τα Ελληνικά, keep posting...

Reaction score
0
Καλά μιλάμε για κατάντια έτσι;

Δεν έχεις που δεν έχεις ζωή για να post-αρεις χωρίς given point, κάθεσαι και ψάχνεις τα οστ Ου για να αποδείξεις τί;

Δεν το ξρα να υπογράψω και σύμβαση για το τι κανω εδω μέσα και για ποιον λόγο.

get a life my "friend" και συγγνώμη που το κείμενο μου δεν ήταν όλο στα Ελληνικά.

GTX

Reaction score
39
Φίλε vejitto θα σε παρακαλούσα να προσέχεις αυτά που γράφεις. Σε άλλο thread σου έδωσα δίκιο σε κάποιο θέμα αλλά δυστυχώς παρεκτράπηκες :?
Τα γραπτά σου προσβάλουν τους "συνομιλητές" σου και το χώρο που μας φιλοξενεί :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo