AMOI LC42T1E MANUAL!

Reaction score
0
ποιον άλλον προσεβαλα?

ημουν συγκεκριμένος.

ο φίλος μου έχει περίσσιο χρόνο στη ζωή του και κάθεται και ασχολίται με το τι postάρω και τί όχι.

ποιον άλλο προσέβαλα?

νομίζω ότι μίλησα λογικά. αλλά και πάλι όσα νομίζω αυτονόητα γκρεμίζονται κατά καιρούς από τέτοιο κόσμο.

Reaction score
0
Νομίζω ότι χρειάζεται μια ενημέρωση για τους κανόνες -τυπικούς και άτυπους- που υπάρχουν εδώ. Το μπαλάκι άλλωστε ο φίλος μας το έχει πετάξει....

vejitto said:
Κ σιγά που σου έθιξα τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό σου. Ο καθένας είναι εδώ για κάτι, είτε το θες είτε όχι.
Αν υπάρχουν όροι για να συμμετέχει κάποιος εδώ, νομίζω πως υπάρχουν και πολύ περισσότερο αρμόδια άτομα από εσένα για να μου το πουν.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι ! 8)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μάλλον πρέπει να θυμίσω τους κανόνες του avsite:

Εκτός από τα προφανή δηλαδή το ότι το φόρουμ μας στηρίζεται στην καλοπροαίρετη ατμόσφαιρα που με τόσο κόπο διατηρούμε και η οποία μας έχει φέρει στην κορυφή, πιστεύω ότι σε μία κοινότητα απαιτείται έστω κατ' ελάχιστο ο σεβασμός του συνομιλητή μας.

Δυστυχώς αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστώ ως Γενικός Διαχειριστής να λάβω κάποια δύσκολα αλλά αναγκαία μέτρα.

Πάνω από τα μηχανήματα και τις συσκευές, πάνω από όλα, αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι να περνάμε καλά και κυρίως ήρεμα εδώ, συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπυ. Ούτε μη κερδοσκοπικός οργανισμός είμαστε, ούτε λέσχη.

Είμαστε απλά μια παρέα! Και όλες οι παρέες έχουν τους προφανείς κανόνες τους.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
0
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ;

Αν αρχίσω να αποκαλώ κάποιους εδώ μέσα με διάφορους χαρακτηρισμούς, θα είμαι μέλος της παρέας? :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
vejitto said:
γραφικος...δεν χρειάζεται να θυμήσω τίποτα σε κανέναν...συνέχισε να post-άρεις.
Θα ήθελα την έκφραση "γραφικός" να την αφαιρέσεις άμεσα από το συγκεκριμένο post.

Νομίζω ότι κανείς δεν έγραψε για σένα κανέναν χαρακτηρισμό. Και γενικά στο avsite δεν γράφουμε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν τα υπόλοιπα μέλη.

Το έγραψα και στο παραπάνω post μου ότι το φόρουμ μας στηρίζεται στην καλοπροαίρετη διάθεση από όλα τα μέλη μας. Μετά από αρκετές ώρες δεν είδα να διορθώνεται το συγκεκριμένο post οπότε δυστυχώς πρέπει να το ζητήσω εγώ...

Ευχαριστώ πολύ
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

NLS

Reaction score
1
...και μια και μετακινήθηκε το thread που ο Θεός να το κάνει thread για το manual της AMOI ας γράψω και μια απάντηση...

---

...η οποία δεν θα είναι καμία όσο γράφει "Συντονιστής" κάτω από το όνομα μου (Χρήστο;...)

αργότερα ίσως

Reaction score
0
μια χαρα για manual ήταν το thread. Ας είναι καλά το χεράκι σου που βρέθηκε εδώ και με τέτοιο μέγεθος.

Ενα καλό πήγα να κάνω και γω. Τέσπα, όπου και να το πας το thread, εδώ θα μαι να απαντάω.

Reaction score
6
Vejitto δεν μπορώ να καταλάβω από πού πηγάζει αυτό το υφος ειρωνείας και απαξίωσης των συνομιλητών σου σε αυτό το τοπικ.
Δεν εχεις λογο και τελικώς μόνο στον εαυτό σου κανείς κακό.
Ελπιζω να μην χρειαστεί να επανέλθω σε αυτόν τον ανούσιο διαξιφισμό

Reaction score
0
παίζουμε; καλή φάση.

Δεν απαξιώνω κανέναν. Απλά δεν καταλάβαινα μερικά πράγματα. post με post αρχίζω να καταλαβαίνω.

Τεσπά, κακό σκοπό δεν έχω, απορώ πως εγώ κάνω κακό. Λες κ είμαι ο μόνος που μπορεί να διαβάζει τα Post του NLS.

Mod γίνονται αυτοί που ξέρουν και μπορούν. Κ αν δεν μπορούν προσπαθούν. Κ σίγουρα αν ξέρουν δεν κάνουν τους υπόλοιπους σκουπίδια.

Ανδρέα, σε ότι είναι ανούσιο, η λύση είναι απλή: stay out of it. :p

και δεν είπα ποτε πως θέλω να γίνω τπτ. κ όποια κριτική άσκησα είχε λογική (δική μου). Τα αλλεπάληλα replys IMHO όχι.

"από πού πηγάζει αυτό το υφος ειρωνείας και απαξίωσης των συνομιλητών σου σε αυτό το τοπικ." μηπως μπερδεύτηκες ? μηπως εννοούσες την ειρωνία και την απαξίωση του NLS στους περισσότερους users σε όλα τα topic?

α, σήμερα έψαξα τουλάχιστον 10 φορές με το search του site, πριν και μετά το κάθε μου post. πρωί-μεσημέρι-βράδι.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo