AMOI LCD37" 1920x1080 ή SONY 40V2000?

Reaction score
0
Θα ήθελα την γνώμη σας ανάμεσα στις παραπάνω δύο τηλεοράσεις και γενικότερα και ιδιαίτερα όσον αφορά τα χρώματα (ειδικά μετά τα καλά λόγια που ακούγονται για το BRAVIA ENGINE). Να διευκρινίσω ότι δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ίντσες (37 ή 40) ούτε το ότι η ΑΜΟΙ υποστηρίζει TrueHD απλώς ποια έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Οι κύριες πηγές που θα χρησιμοποιήσω (με σειρά προτεραιότητας) είναι:
-Δορυφορικός δέκτης Panasonic DSB-TU30 (για λήψη Sky Digital)
-LG 188H DVD Recorder (υποστηρίζει upscaling)
-Τηλεοπτικό σήμα

Έχει δει κανείς ταυτόχρονα και τις δύο παραπάνω τηλεοράσεις (και αν σε ποιο μαγαζί)?

Παύλος

NLS

Reaction score
1
Πως γίνεται να μη σε ενδιαφέρει η ανάλυση και ταυτόχρονα να σε ενδιαφέρει η καλύτερη ποιότητα εικόνας... δεν διασταυρώνονται αυτά τα δυο;

VG

Reaction score
0
Να δεις ταυτοχρονα και τις δυο,απο καλη πηγη, και να παιζουν το ιδιο πραγμα,ειναι κατι σαν επιστημονικη φαντασία.
Ουτε καν τα κουτια τους δεν θα καταφερεις να βρεις διπλα-διπλα :p
Οι ιντσες δεν μπορει να μην σε ενδιαφερουν,εχει σημασια σε σχεση με την αποσταση που θα μπει η TV.

Reaction score
1
ούτε το ότι η ΑΜΟΙ υποστηρίζει TrueHD
Μαλλον δεν μπορω να καταλαβω κατι. Πως γινεται καποιος που ψαχνει για κατι καινουριο στην τεχνολογια να λεει δεν με ενδειαφερει το ενα ή το αλλο. Θα συμφωνησω μονο με αυτους που τα κουκια ειναι μετρημενα, εκει ναι. Αλλα οταν ειναι να δωσω κοντα στο 1.000.000 δρχ (μονο ετσι καταλαβαινουμε την αξια του χρηματος), κοιταω να βρω κατι που θα μου κρατησει οσα περισσοτερα χρονια γινεται. Εγω ειμαι ευγνωμων που βρηκα αυτο το forum και ειδα το φως μου, γιατι θα επαιρνα κι εγω μια hdready tv με χαμηλοτερη αναλυση και θα επεφτα σ'αυτον τον φαυλο κυκλο των εταιριων, που εβγαλαν πρωτα πανελ 720 γραμμων για να κονομισουν, και τωρα σιγα σιγα θα αρχισουν να βγαζουν, καποιες βγαζουν ηδη, πανελ 1080 γραμμων για να ξανα κονομισουν. Ετσι πλουτιζουν οι εταιριες. Μας κοροιδευουν.

Μην κοιτατε μονο το παρον, δειτε λιγο και το μελλον.

Reaction score
0
Όταν λέω ότι δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση εννοώ από τις πηγές που ανέφερα και προφανώς σε συγκρίσιμες αναλύσεις (δηλαδή εκτός από 1920x1080 που υποστηρίζει η ΑΜΟΙ) ποια προσφέρει τις καλύτερες τεχνικές βελτίωσης της εικόνας και σε ποια φαίνονται πιο φυσικά τα χρώματα ιδιαίτερα σε SD δορυφορικό και τηλεοπτικό σήμα. Η διαφορά στις ίντσες (3) δεν θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη σε σχέση με τον απαιτούμενο χώρο. Προφανώς η υποστήριξη 1080p είναι ένα μεγάλο συν για την ΑΜΟΙ, όπως και η zero bright pixel εγγύηση καθώς και τα πολλά θετικά που έχω διαβάσει σε αυτό το forum.

VG

Reaction score
0
Επισης να εχεις υποψιν σου οτι το upscaling ειναι λιγο μουφα.
Οταν το σημα που εχεις ειναι Χ, το να το κάνεις Χ+1 ειναι προβλημα χωρις λυση στην ουσια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic