Amp Switcher

Feanor21

"Επαγγελματίας"
Reaction score
21
Καλημέρα σας και καλό μηνα, δεν ξέρω αν πρέπει να αναρτηθεί εδώ αν έχω κάνει λάθος παρακαλώ για την μεταφορά του,

Έχω έναν AVR χωρίς preout και τον yamaha as701 που και αυτός δεν έχει main in είσοδο και ψάχνω να βρω ένα amp switcher προκειμένου να να μπορώ να χρησιμοποιώ ένα ζεύγος ηχεία με τον AVR για ταινίες και το ίδιο ζεύγος ηχεία με τον AS701 για μουσικη, έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι αντίστοιχο που να μην επηρεάζει τον ήχο. Έψαξα στο δίκτυο και υποθέτω πως ψάχνω κάτι τέτοιο? Είδα και άλλα με VU meters κτλ αλλά δεν με ενδιαφέρει το αισθητικό αποτέλεσμα

https://www.audiophonics.fr/en/sour...iK0asVbfgh-vpGQ9LdAJjFg8Lm49nfzUOJmmPI7ya8PnX

Παράκαλω για τις προτάσεις-αποψεις!!! Ευχαριστώ εκ των προτερων

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.757
Σωστά, κάτι τέτοιο ψάχνεις.

Διαφορά στον ήχο δεν θα έπρεπε να ακούσεις (εκτός αν μιλάμε για κάποια εξαιρετικά κακή υλοποίηση) γιατί το εσωτερικό του είναι κάπως έτσι:

1746181471941.png

Δεν έχει ενεργά στοιχεία, δεν τροποποιεί το σήμα κλπ.

Το συγκεκριμένο που έβαλες δεν το ξέρω, αλλά βάσει τιμής, κριτικών και μαγαζιού που το πουλάει, θα ήμουν σχετικά σίγουρος ότι δεν ανήκει στην κατηγορία της εξαιρετικά κακής υλοποίησης.

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν ισχύουν αν είσαι καλωδιάς, εκεί εννοείται πως θα ακούσεις διαφορές και θα πρέπει να πληρώσεις περί τα 5.500€ για να πάρεις ένα switch που με σχετική βεβαιότητα όχι απλά δεν υποβαθμίζει το σήμα, αλλά το βελτιώνει κιόλας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.156
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_