Analog vs Digital

Reaction score
1.655
Συνεχίζει την κλάψα..:lol:

Κλαψιάρη, συγχωροχάρτια ζητά καθείς από τον εαυτό του για τις γεμάτες ενοχές υποδεέστερης πιστότητας αναπαραγωγής επιλογές του.

Εσύ θες συνδρομή σε άλλου είδους παρόχους υπηρεσιών streaming.:lol:
Μάλλον εσύ θέλεις αλλού συνδρομή. Μια απόφαση είναι. Δεν σου κάνω πλάκα, έχεις θέμα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
ελα τωρα που θα κατσει ο καθενας εδω μεσα να απολογηθει....γιατι του αρεσει περισσοτερο να ακουει απο δισκους..ελεος πια
Εγώ πάντως δε θέλω να απολογηθεί κανένας άμα τον παίζει.
Με γειά του και με χαρά του και δικαίωμά του και όλα τα σχετικά.
Πως τον λένε αυτόν που τον παίζει;
Κύριε κύριε, να το πω;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.057
Όχι, δε θέλουμε κανένα νταβατζη ούτε αυτοκλητο σωτήρα. Μα για όνομα... (Που λέει κι ο Λαζόπουλος)

Και ο μ@λακας καλά θα κάνει να τον παίζει συνέχεια, αφού θέλει να μ@λακίζεται.

Και γω καλά θα κάνω να λέω πόσο μ@λακας είναι.

Δε θέλω κανένα νταβατζη ή αυτοκλητο σωτήρα συμπεριφοράς να "περιορίζει τις ελευθερίες μου" και να μη λέω μ@λακα το μ@λακα.

Ναι, είναι πλούσιος μ@λακας.

Βασικά υπάρχουν μ@λακες σε κάθε επίπεδο πλούτου, από βαθύπλουτος μ@λακας μέχρι ξεβρακωτος ζητιάνος μ@λακας. Το χρήμα, δε σε σώζει αν τον παίζεις.
:lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
Μάλλον εσύ θέλεις αλλού συνδρομή. Μια απόφαση είναι. Δεν σου κάνω πλάκα, έχεις θέμα.
Άσε με βρε τρολ που σε κάνει λαϊκ κι ο αμπσεντης!:lol::lol::lol:

Reaction score
30.452
Μαγική νύχτα χθες; Ηχητικά ήταν μαύρο χάλι. Σαν να άκουγες από παλιό τρανζιστοράκι. Δεν υπήρχε μουσική χαμηλά λόγω απουσίας υπογούφερ. Δεν δούλευε σωστά το μικρόφωνο του Ανδρεάτου (ή ο μηχανικός ήχου). Μεγάλη τσιπιά. Σε παρόμοια εκδήλωση και στον ίδιο χώρο, με τον Ξαρχάκο, ο ήχος ήταν πολύ καλός (μάλλον ψηφιακό θα τον χαρακτήριζα :) ).
Ναι ,μαγική, για αυτό που ήταν ,για αυτόν που τιμήσαμε ,για το έργο του ,για τη μοναδική στιγμή που ανέβηκε ο ίδιος με το καροτσάκι για να διευθύνει την Άρνηση ,για το γεγονός πως δεν έχει κανείς κάθε μέρα την ευκαιρία να ακούσει χορωδία αποτελούμενη από 1000 φωνές....μαγική για πάρα πολλούς λόγους.
Ηχητικά υπήρχαν σοβαρά προβλήματα . Το καταλάβαινε κανείς χωρίς να έχει εμπειρία ή να είναι ειδικός (πχ. εγώ...). Και είναι κάτι που δεν άξιζε στο Μίκη...η αλήθεια είναι πως στην αρχή είχα εκνευριστεί αρκετά με αυτό. Από ένα σημείο και πέρα όμως το ξεπέρασα και ....βυθίστηκα!

Το βιντεάκι το δανείστηκα από το you tube, δεν το τράβηξα εγώ.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
για δωσε καμια καλη ...σαν μαστορας που εισαι
Δεν είμαι μάστορας στο να φτιάχνομαι με φωτογραφίες της όποιας Μπιγιονσέ όταν ακούω μουσική, διότι το ρημάδι παίζει καλά και απλώς ακούω μουσική.
Και σε αυτό το φόρουμ, εξηγώ πως γίνεται να παίζει καλά το ρημάδι.
Όσοι θέλετε κι άλλα βοηθήματα για να ακούσετε επειδή έχετε κλασμενο το RT 60 και δε θέλετε να απολογηθειτε στον εαυτό σας για αυτό, βρείτε ανάλογα φόρουμ ή υπηρεσίες στριμινγκ για τα απαραίτητα βοηθήματα ακρόασης! :smg:

Reaction score
1.655
Ναι ,μαγική, για αυτό που ήταν ,για αυτόν που τιμήσαμε ,για το έργο του ,για τη μοναδική στιγμή που ανέβηκε ο ίδιος με το καροτσάκι για να διευθύνει την Άρνηση ,για το γεγονός πως δεν έχει κανείς κάθε μέρα την ευκαιρία να ακούσει χορωδία αποτελούμενη από 1000 φωνές....μαγική για πάρα πολλούς λόγους.
Ηχητικά υπήρχαν σοβαρά προβλήματα . Το καταλάβαινε κανείς χωρίς να έχει εμπειρία ή να είναι ειδικός (πχ. εγώ...). Και είναι κάτι που δεν άξιζε στο Μίκη...η αλήθεια είναι πως στην αρχή είχα εκνευριστεί αρκετά με αυτό. Από ένα σημείο και πέρα όμως το ξεπέρασα και ....βυθίστηκα!
Κι εμείς το ίδιο. Τι να κάναμε άλλωστε; Πάντως οι μουσικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα είναι γενικά για να κλαις τα αυτιά σου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
βρε αλλα κοιτα να κοψεις ...και αστα αυτα
Ποιος είσαι συ που θα μου πεις τι να κόψω; Νταβατζης μου ή αυτοκλητος σωτήρας μου;

Τα λόγια σου μεγάλε:

εμμονικες καταστασεις....με αυτοκλητους σωτηρες
Μου φαίνεται ότι μόνο στον εαυτό σου δίνεις το ελεύθερο να έχει εμμονές και να το παίζει αυτοκλητος σωτήρας! (όπως σου δίνεις το ελεύθερο να μην ασχολείσαι με το RT 60 ενώ ασχολείσαι με τον ήχο).:lol:
[DOUBLEPOST=1497962952][/DOUBLEPOST]
ασε τον ...θα τυφλωθει στο τελος ..απο το πολυ το streaming:D
Σου έκανε λαϊκ ο kkaram. :D

Άι ρεστ μαϊ κεϊς. :lol:

Reaction score
4.697
Για να γυρίσουμε στον ήχο, είμαι μαζί σου στο να γελάσουμε με τον τύπο που θα ισχυριστεί ότι το αναλογικό σύστημα είναι σωστότερο θεωρητικά από ένα αντίστοιχο ψηφιακό. Αν δεν μπει σε διαδικασίες κόντρας, θα τον θαυμάσω για το μεράκι του και την αφοσίωση.

Δεν θα εμπαινα ποτέ σε διαδικασία κοντρας
με "γνωστη" που τάχει σκάσει χοντρά στο αναλογικό...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
Δεν θα εμπαινα ποτέ σε διαδικασία κοντρας
με "γνωστη" που τάχει σκάσει χοντρά στο αναλογικό...
Μα γιατί; Έχει πολύ πλάκα.
Είναι συζήτηση επιπέδου "ολγουεϊζ του θέρτι".

:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
Εγω φιλαράκι γουστάρω να βλέπω προβολέα με τα φώτα ανοικτά.
Τότε αυτό να κάνεις, ελεύθερα, δε χρειάζεσαι κανέναν αυτοκλητο σωτήρα.

Πες μου όμως, γιατί σου αρέσει έτσι, με αναμμένα φώτα; Τι βελτιώνεται; Το κοντραστ;
[DOUBLEPOST=1497963402][/DOUBLEPOST]
βρε δωσε το καταλαβει λεμε...μην μασας:drinks:
Ναι, θα το δώσω, να καταλάβει.

Δε μασάω.

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις, αλλά δε σε όρισα αυτοκλητο σωτήρα, δε θέλω υποδείξεις, ούτε σε ρώτησα κάτι που δεν ξέρω.

Εσύ όμως, σαν Ρίζος, συνεχίζεις από τη μία να κλαίγεσαι κι από την άλλη να κάνεις αυτό που κλαίγεσαι ότι σου κάνουν. Να παριστάνεις τον αυτοκλητο σωτήρα.

Διχασμός προσωπικότητας είναι αυτός, και ανήκει στη σχιζοφρένεια.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants