Analysis speakers....ιεροσυλια?

Reaction score
1.685
Απάντηση: Analysis speakers....ιεροσυλια?

Ρωτα τον Τζιαφη Θαναση να σου πει. Εχεις χασει φοβαμαι ενα μικρο επεισοδιο.

Reaction score
8

ακριβως εκει ειναι το μονο σημειο στην υποθεση που με εχει κανει να αναρωτιεμαι για καποια πραγμτα, αλλα πλι αν δεν ακουσω ολες τις αποψεις, δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.

Reaction score
1.685

Δεν θα ακουσεις ποτε την αποψη του Ζαιμη. Ο Τζιαφης απ την αλλη εχει τοσο πικραθει που θελει να το ξεχασει, οποτε δεν υπαρχουν και πολλες αποψεις για να ακουσεις.

Reaction score
8

και για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος, τον κ.Τζιαφη τον εχω γνωρισει και την αποψη του την εχω ακουσει και απο διαφορους φιλους, αλλα την αποψη του κ. Χαρτζη, αν και αυτον τον γνωρισα απο κοντα, δεν ηταν δυνατον να την εχω, λογω της μικρης διαρκειας αυτης της γνωριμιας η οποια δεν ηταν αρκετη για να μου δωσει το θαρρος να επεκταθω σε τετοια θεμματα, αλλα θα ειχε ενδιαφερον η εκθεση των δικων του προσωπικων αποψεων επι του θεματος, ειτε μεσω του ιδιου, ειτε μεσω καποιων προσωπικων του φιλων που πιθανον συμμετεχουν σε αυτο το σαιτ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κε Παπαδάμη,

Εκτός από τις “πικρίες” αλλων που δεν είναι νομίζω δικό σας θέμα, θα θέλαμε όλοι εδώ να μας απασχολήσετε κάποια στιγμή και με τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ εμπειρίες για το σύστημα το οποίο χτίσατε, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίσατε και λύσατε κλπ. κλπ...

Τουτέστιν, θα θέλαμε όλοι να μας προσφέρετε και κάτι... και όχι να αναμασάτε και να μηρυκάζετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.

Ξέρετε, το φαινόμενο του... κολλημένου μυαλού είναι από μερικούς ψυχολόγους σύμπτωμα και ολίγης κατάθλιψης...

Reaction score
1.685

Η κατα το 90% αληθεια περιγραφεται πολυ σωστα εδω http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=727082&postcount=17 απο το 10 εως και το 15, κι η σειρα των πραγματων ειναι επισης σωστη. Μπορουμε αν θελεις να προσθεσουμε το 10% που λειπει καθως και τις ημερομηνιες αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας τωρα...

Edit,
Επειδη κυριε Σκαλουμπακα συνεχως και μονιμως αναφερεστε σε λαθος ατομο θα σας προτεινα να το κοιταξετε λιγο. Φοβαμαι οτι θα βρεθει δυσκολα θεραπεια για σας αλλα μια προσπαθεια θα σας εκανε καλο.

Reaction score
4.247

Γενικα πιστευω οτι ο συντακτης του αρθρου δεν εκανε καμμια ιεροσυλια. Η εκφραση "ιεροσυλια"ειναι βαρια. Ενδεχομενως να μην γνωριζε. Γενικα δε βλεπω την σκοπιμοτητα καποιος που γραφει ενα αρθρο να γνωριζει την ιστορια της εταιριας με ολες τις λεπτομερειες.
Επισης απ οσο γνωριζω ο Χαρτζης ειναι πολλα χρονια στο τιμονι της εταιριας και ειμαι σιγουρος οτι εχει δωσει την δικια του "πινελια" στα ηχεια. Ηχεια που οπως εχει αναφερθει σε πρωτη φαση ειχαν αρκετα προβληματα. Ενδεχομενως τα προβληματα να λυθηκαν. Στο "συγχρονο" ηχειο "ΑΝΑΛΥΣΙΣ" λοιπον κατα μια εννοια εμπνευστης ειναι ο Χαρτζης. Και δεν μιλαω μονο κατασκευαστικα αλλα και σαν τροπο προωθησης του προιοντος. Μου δινεται η αισθηση οτι η εγχωρια αγορα δεν πολυενδιαφερει τον κατασκευαστη αλλα οι αντιπροσωποι του στις ΗΠΑ και Γερμανια. Πιθανο αυτος ισως ειναι κι ενας σοβαρος που το ηχειο εχει γνωρισει διεθνεις διακρισεις (εξυπακουεται οτι το ιδιο φυσικα ειναι καποιου επιπεδου)
Οπως και ναχει πιστευω οτι ο τιτλος του ποστ "Analysis speakers....ιεροσυλια" ειναι καπως επιθετικος. Σε τελικη αναλυση δεν μας κλεψανε τον ...Παρθενωνα. Δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο καχυποπτοι, το abouthi-fi ειναι ενα καινουριο site με διαρκη ενημερωση σε προιοντα που μας ενδιαφερουν και μονο συγχαρητηρια αξιζουν οι ανθρωποι του (προσωπικα δεν γνωριζω κανενα). Και κανα λαθος να κανουν ειναι φυσιολογικο.

Reaction score
1.685

Τα Analysis ειναι το πρωτο και ΙΣΩΣ το μοναδικο Ελληνικο προιον του οποιου η φημη περι του κατι κορυφαιου περασε τα συνορα μας και εγινε αντικειμενο παγκοσμιου θαυμασμου πριν απο 15 περιπου χρονια.
Για μενα (κι ισως και για μερικους αλλους) αποτελει "ιερο τερας" ως Ελληνικη μηχανη κι ετσι η οποιαδηποτε αποκρυψη της αληθειας και των συντελεστων της αποτελει κατα καποιο τροπο "ιεροσυλια", την οποια λεξη ακολουθει κι ενα ερωτηματικο στην συνταξη του νηματος περι του ορθου της.

Ισως ειναι οντως υπερβολη να κρινεις καποιον αρκετα αυστηρα που μπορει πραγματι να μην γνωριζε το τι εγραφε. Απο την αλλη ισως θα πρεπει να γινεις αυστηροτερος διοτι οταν δεν γνωριζεις κατι το γραφεις με επιφυλαξεις η δεν το γραφεις καθολου. Ειναι δε απολυτως επιβεβλημενο (για μενα) ο υπογραφων ενα αρθρο να γνωριζει ολες τις λεπτομεριες για την εταιρεια και το προιον που παρουσιαζει μεσω αυτου, διοτι μεσω του αρθρου του μαθαινουν αυτοι που δεν εχουν ιδεα (αυτη ειναι και η ουσια ενος αρθρου η μιας παρουσιασης αλλωστε).

Τελος να πω οτι εχω την απαντηση του κυριου Δραβοπουλου (τον τιμα ιδιαιτερα αυτο) στο email που του ειχα αποστειλει απο εχτες και μολις λαβω την εγκριση του θα το δημοσιευσω.

Reaction score
1.685

Μολις εκλεισα το τηλεφωνο με τον κυριο Δραβοπουλο.
Ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος απο την σεμνοτητα του ανθρωπου και απο το ποσο δεκτικος ηταν στο να ακουσει.
Επισης ακουσα με πολυ προσοχη πως κατεληξε να γραψει αυτο που εγραψε και "λυπηθηκα".

Αυτα φαινονται εξαλλου κι απο την απαντηση του στο email μου....

Κύριε Κώστα Παππα,

Πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε τηλεφωνικώς και να προσθέσω οποιαδήποτε σχόλια κάτω από την Επαφή μου.

Oπως είναι λογικό, δεν μπορώ να γνωρίζω τα πάντα στον χώρο καθώς και ξέχωρα για τον κάθε κατασκευαστή και
την ιστορία του brand του.

Να είστε σίγουρος πως δεν έχουμε κάποια ‘πολιτική’ ή σκοπό να παραπλανήσουμε τους αναγνώστες, στην συγκεκριμένη
Περίπτωση, απλά δεν γνώριζα την ιστορία της φίρμας – ζητώ συγνώμη – και πολύ εύκολα μπορούμε να προσθέσουμε
ένα ιστορικό της Analysis μόλις συλλέξουμε πληροφορίες.

Φιλικά,
............
[email protected]

Τα αποτελεσματα θα φανουν μεσω των σελιδων του abouthifi.com.

Τον συγχαιρω δημοσιως διοτι καταλαβε το "λαθος" , οτι ο σημερινος ιδιοκτητης της εταιρειας ειναι απλα ο σημερινος ιδιοκτητης κι οχι ο εμπνευστης της , το οποιο και θα διορθωθει αμεσα.

Reaction score
2

Γενικα πιστευω οτι ο συντακτης του αρθρου δεν εκανε καμμια ιεροσυλια. Η εκφραση "ιεροσυλια"ειναι βαρια. Ενδεχομενως να μην γνωριζε. Γενικα δε βλεπω την σκοπιμοτητα καποιος που γραφει ενα αρθρο να γνωριζει την ιστορια της εταιριας με ολες τις λεπτομερειες.
Επισης απ οσο γνωριζω ο Χαρτζης ειναι πολλα χρονια στο τιμονι της εταιριας και ειμαι σιγουρος οτι εχει δωσει την δικια του "πινελια" στα ηχεια. Ηχεια που οπως εχει αναφερθει σε πρωτη φαση ειχαν αρκετα προβληματα. Ενδεχομενως τα προβληματα να λυθηκαν. Στο "συγχρονο" ηχειο "ΑΝΑΛΥΣΙΣ" λοιπον κατα μια εννοια εμπνευστης ειναι ο Χαρτζης. Και δεν μιλαω μονο κατασκευαστικα αλλα και σαν τροπο προωθησης του προιοντος. Μου δινεται η αισθηση οτι η εγχωρια αγορα δεν πολυενδιαφερει τον κατασκευαστη αλλα οι αντιπροσωποι του στις ΗΠΑ και Γερμανια. Πιθανο αυτος ισως ειναι κι ενας σοβαρος που το ηχειο εχει γνωρισει διεθνεις διακρισεις (εξυπακουεται οτι το ιδιο φυσικα ειναι καποιου επιπεδου)
Οπως και ναχει πιστευω οτι ο τιτλος του ποστ "Analysis speakers....ιεροσυλια" ειναι καπως επιθετικος. Σε τελικη αναλυση δεν μας κλεψανε τον ...Παρθενωνα. Δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο καχυποπτοι, το abouthi-fi ειναι ενα καινουριο site με διαρκη ενημερωση σε προιοντα που μας ενδιαφερουν και μονο συγχαρητηρια αξιζουν οι ανθρωποι του (προσωπικα δεν γνωριζω κανενα). Και κανα λαθος να κανουν ειναι φυσιολογικο.
Συμφωνω απολυτα!

Reaction score
1.685

Εχω βαρεθει να βλεπω γυρω μου ανθρωπους που προσπαθουν να πεισουν αλλα πολλες φορες και να πιστουν οι ιδιοι γι αυτα που υποστηριζουν. Δεν γνωριζω τους λογους και δεν μ ενδιαφερει να τους μαθω.

Σαν εραστης ομως της αληθειας και της τιμιοτητας δεν γνωριζω απο τετοια κολπα και καλους τροπους. Αγαπω την ιστορια και ηδ@νιζομαι απο τα επιτευγματα της διοτι μεσω αυτων ειμαστε εδω τωρα και μιλαμε......και μ αρεσει να κοιταζω την αληθεια καταματα χωρις συμφεροντα και "φιλιες".

Ο σημερινος ιδιοκτητης της Analysis την "πηρε" το 2003. Ομως η φιρμα (λογοτυπο) και το σασσι με την μορφη που εχει και σημερα υπαρχει απο το 1991. Καποιος αλλος λοιπον τα εμπνευστηκε και τα καθιερωσε. Ολα τα αλλα εγω προσωπικα τα ακουω βερεσε και κανεις δεν μπορει να μου αλλαξει αποψη.

Ειναι ας πουμε σαν ο σημερινος ιδιοκτητης της Threshold να περιφανευεται για την εμπνευση η την κατασκευη του Stasis 3. Καποιος δεν θα επρεπε να του πει για τον Nelson Pass?

Τελεια και παυλα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Analysis speakers....ιεροσυλια?

Σαν εραστης ομως της αληθειας και της τιμιοτητας δεν γνωριζω απο τετοια κολπα και καλους τροπους. Αγαπω την ιστορια και ηδ@νιζομαι απο τα επιτευγματα της διοτι μεσω αυτων ειμαστε εδω τωρα και μιλαμε......και μ αρεσει να κοιταζω την αληθεια καταματα χωρις συμφεροντα και "φιλιες".
Τελεια και παυλα.
Αν όλοι οι άνθρωποι έκαναν όπως κάνεις εσύ, πολλά στραβά δεν θα είχαν ΞΑΝΑ-συμβεί παγκοσμίως!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την τοποθέτησή σου!!!

Reaction score
8

αν και καθυστερημενα - επιστρεφω μετα ολιγοημερη ασθενεια - αχ και να πιασω αυτον που με μουτζωνει πισω απο την πλατη μου φετος, θα ελεγα οτι εγω περισσοτερο μενω σε μερικες απο τις πολυ καλες εντυπωσεις απο ενα αριστο Ελληνικο ηχειο, με το οποιο συμβιωνω εδω και αρκετο καιρο, οχι λογω αναγκης, αλλα χαρις στις ηχητικες του αρετες, οπως η παρακατω

Ίσως κάποιοι διαφωνήσουν, πάντως ποτέ στο παρελθόν δεν έτυχε να συναντήσω συνοχή (κοντά στο απόλυτο) σαν τη σημερινή στα Analysis ούτε και το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος