alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.943
Με έναν MRX 1140 ή AVM70 μια χαρά θα είμαι. Τι μια χαρά, και δύο και τρείς.
Μπααα, ούτε σε 10 χρόνια, έψαχνα μεταχειρισμένο D2 κάποτε, μάταια......... Και όλα να αλλάξουν, τον κρατάς για δικάναλο!Εγώ πάλι περιμένω αγγελία για AVM90 που είναι πιο κοντά στην τσέπη μου ;-)
Μια χαρά είναι το ARC και ο τρόπος που λειτουργεί. Αλλά να μην λέμε χαζά για 32/768, είμαστε ήδη φαλακροί δεν χρειαζόμαστε έξτρα βοήθεια.Όχι, δεν έχει έξοδο 32/768 μετά το Genesis. Έχει όμως 192 όπως καταλαβαίνω. Καθόλου άσχημα. Δεν ξέρω τι κάνει στο upmixing. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε.
δεν τον έπαιρνα ούτε για πλάκα. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν σε αυτό το κοστολόγιο:AVM90
Το θέμα είναι πόσο γρήγορο είναι ένα sub και οχι πως κοπανάει!!! Οι εταιρείες χρησιμοποιούν πλέον τρελούς servo μηχανισμούς για να είναι γρήγορο το μπάσο. Τα 4 12ιντσα που εχω σπίτι κουνάνε τις cdιέρες αλλά ούτε μπορούν να ακολουθήσουν τα founder 120h!! Είμαι για τα RX13, τα οποία τσούζουν σε τιμή αλλά ειναι 4 φορές γρηγορότερα!!! Και όσο ανεβαίνουν οι ίντσες, τοσο μπαίνουν οι νόμοι της φυσικής! Θέλω να δω ποιος θα φτιάσει το πρώτο sub απο βηρύλιο που έχει επαναφορά 20 φορές ταχύτερη του κέβλαρ! Και σε τι τιμη!!!!Τα ξέρω τα έχω ακούσει . Πήγαινα για κανά χρόνο σχεδόν κάθε μέρα.
Μιλάω για άλλο μπάσσο , διαφορετικό από του Κώστα. Οχι ότι το δικό του ήταν λίγο . Ετριζε μέχρι η κάσα της εξώπορτας .
Αυτό που σου λέω με τα TESSERACT γκρεμίζει τοίχους για πλάκα.
αυτό θα θελα να το ακούσω σε ανάλυση παρακαλώΤο θέμα είναι πόσο γρήγορο είναι ένα sub και οχι πως κοπανάει!!!
Εσύ θες πάρα πολλά μαθήματα σε πολλούς τομείς!!αυτό θα θελα να το ακούσω σε ανάλυση παρακαλώ
Έτσι λένε και κάποιοι μαθητές μου όταν δεν καταλαβαίνουν μία στη στατιστική!άλλη μία επιτυχία σε νήμα....μήλα με πορτοκάλια
Ποιο είναι αυτό?sub απο βηρύλιο