Anthem Statement D2 Surround Sound and Video Processor

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Eιχαμε ασχοληθει και παλαιοτερα με την ανακοινωση της κυκλοφοριας του.

Νομιζω πως χρηζει ιδιαιτερης προσοχης αφου ισως ειναι η μονη συσκευη σημερα η οποια περα απο τις δυνατοτητες επεξεργασιας εικονας με το τσιπακι Gennum GF9350 VXP™ Image Processor διαθετει και τετοια δυνατοτητα επεξεργασιας ηχου ωστε να μας καλυπτει με τις επερχομενες μορφες ηχητικων πολυκαναλων φορμα (Dolby Digital Plus, Dolby True HD, και DTS-HD)

Πληρως αναβαθμισιμη.

Μπορειτε να διαβασετε το τεστ εδω:
http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_3/anthem-statement-d2-8-2006-page1.html

Tωρα το μεγαλο ερωτημα ειναι "ποσοι απο εμας ειναι ετοιμοι να διαθεσουν 6500$ για αυτο το μικρο θαυμα?" :wink:

Reaction score
0
aloha μαλλον στην ελλαδα θα παει πατος .Επειδη ειμαι φανατικος με την anth εμαθα πριν ερθουν στην ελλαδα μοντελα και τιμες. Το κακο ειναι οτι θα ερθει μονο ο μεγαλος d5 ε αποτελεσμα κατα την γνωμη μου να μην εχει μεγαλο αγοραστικο κοινο λογω τιμης .Ελαχιστοι εχουν την δυνατοτητα των 6500 αν ερχοταν ο απογονος του avm20 στα 3000 χιλιαρικα θα μονοπολουσε .Καλη η lamborgini μικρο το κοινο της
Κατα τα αλλα το μηχανακι ειναι αλλου .Δυστυχως καποια πραγματα ειναι καταδικασμενα να μενουν στο περιθωριο λογω τιμης Μικρη αναφορα εχει και το home theater που κυκλοφορει .anyway good luck cans

Reaction score
3
Αν και το θέμα αυτό αφορά συγκεκριμένο μοντέλο, εγώ θα ήθελα να θέσω τον προβληματισμό μου, ορμώμενος από την ερώτηση του Ανδρέα για το πόσοι από μας θα μπορούσαν να δώσουν 6.500 €. Αμφιβάλλω αν οι εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών γνωρίζουν τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε αγοραστή. Βγάζουν συσκευές πανάκριβες για το μέσο εισόδημα, που μετά από λίγο καιρό έχουν ξεπεραστεί από κάποιο άλλο μοντέλο. Τι νομίζουν δηλαδή, ότι είμαστε λεφτάδες; Απλά ένα χόμπυ έχουμε και προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Τι λέτε επ' αυτού; Α, και για πείτε μου το συγκεκριμένο μοντέλο, πόσο θα κοστίζει όταν θα έχουν διαδοθεί τα HD DVD ή Blu Ray;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495