Apple TV+

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.003
Για τους μηχανόβιους. Νέα περιπέτεια του Ewan McGregor και του κουμπάρου του. Μη που πείτε ότι δεν τους ξέρετε. Το πρώτο τους DVD ήταν ο λόγος του πρώτου μου ταξιδιού με μηχανή στη Ευρώπη.

Reaction score
1.546
Σκέφτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω το Disney με Apple TV αλλά το N και το P δεν συγκρίνονται και δεν κόβονται.
Το apple tv είναι το μόνο που έχει παραμείνει σταθερό απο την αρχή. Θεωρω οτι έχει τις καλύτερες παραγωγές αναλογικά πάντοτε με την ποσότητα που προσφέρει (τουλάχιστον για τα δικα μου γουστα)

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.686
Θεωρω οτι έχει τις καλύτερες παραγωγές αναλογικά πάντοτε με την ποσότητα που προσφέρει
Αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.

Μπορεί δηλαδή κάθε χρόνο η Apple να βγάζει 10 εξαιρετικές παραγωγές και 5 μέτριες (τυχαία τα νούμερα προφανώς).
Αντίστοιχα το Netflix μπορεί να βγάζει 10 εξαιρετικές, 10 μέτριες και 50 μπούρδες.

Οπότε ναι, η Apple έχει "τις καλύτερες παραγωγές αναλογικά με την ποσότητα", αλλά εμείς τι κερδίζουμε από αυτό;
Χρειάζεται λιγότερο ψάξιμο για να βρεις κάτι καλό, I'll give you that.
Α, και δείχνει και ένα δαγκωμένο μήλο όταν αρχίζει και αμέσως νιώθεις ότι θα δεις κάτι καλό.

Reaction score
1.546
Αυτό μπορεί να ισχύει, αλλά δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.

Μπορεί δηλαδή κάθε χρόνο η Apple να βγάζει 10 εξαιρετικές παραγωγές και 5 μέτριες (τυχαία τα νούμερα προφανώς).
Αντίστοιχα το Netflix μπορεί να βγάζει 10 εξαιρετικές, 10 μέτριες και 50 μπούρδες.

Οπότε ναι, η Apple έχει "τις καλύτερες παραγωγές αναλογικά με την ποσότητα", αλλά εμείς τι κερδίζουμε από αυτό;
Χρειάζεται λιγότερο ψάξιμο για να βρεις κάτι καλό, I'll give you that.
Α, και δείχνει και ένα δαγκωμένο μήλο όταν αρχίζει και αμέσως νιώθεις ότι θα δεις κάτι καλό.
ίσως να μην έχει μεγάλη διαφορά για κάποιους αλλα υπάρχουν και 10 ευρώ διαφορά στις συνδρομές...

melina

Cargo 200
Reaction score
44.172
Το Apple TV είναι 99 ευρώ ο χρόνος. Στην τύχη να ξεκινήσεις κάτι να δεις, από τις δικές του σειρές, μπορεί να μην σου αρέσει θεματικά αλλά σαν ποιότητα παραγωγής δεν θα βλαστημήσεις και να πεις ξεπέτα κάνανε.

Το νετφλιξ εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, μπορεί και παραπάνω, δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι αξιόλογο.

Το Disney έχει επίσης πολύ καλές σειρές από fx και hbo.
Επίσης ενσωματώνεται στο Apple TV app (ή μόνο στο player ισχύει αυτό; Δεν είμαι σίγουρος τώρα).

Το prime ένα χρόνο που το είχα κάποτε δεν με είχε κρατήσει.

Reaction score
1.546
Το Apple TV είναι 99 ευρώ ο χρόνος. Στην τύχη να ξεκινήσεις κάτι να δεις, από τις δικές του σειρές, μπορεί να μην σου αρέσει θεματικά αλλά σαν ποιότητα παραγωγής δεν θα βλαστημήσεις και να πεις ξεπέτα κάνανε.

Το νετφλιξ εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, μπορεί και παραπάνω, δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι αξιόλογο.

Το Disney έχει επίσης πολύ καλές σειρές από fx και hbo.
Επίσης ενσωματώνεται στο Apple TV app (ή μόνο στο player ισχύει αυτό; Δεν είμαι σίγουρος τώρα).

Το prime ένα χρόνο που το είχα κάποτε δεν με είχε κρατήσει.
To prime αν εξαιρέσεις τον Κλαρκσον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά πάντα έρχεται πακέτο με τη συνδρομή στο amazon οπότε δε με απασχόλησε ποτε ιδιαίτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.005
Members
38.393
Νεότερο μέλος
DISCOMANIAC