melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.066
Το κανάλι 16 είναι για κάθε είδους αναγγελία από τις αρχές και για όποιον δει ή είναι σε κίνδυνο και επιτηρείται από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές.
Μα τι τρολάρα έχεις γίνει!!!Το κανάλι 16 είναι για κάθε είδους αναγγελία από τις αρχές και για όποιον δει ή είναι σε κίνδυνο και επιτηρείται από τις κατά τόπους λιμενικές αρχές.
μήπως να πάρεις έναΤελικά ο συγκεκριμένος είναι σκέτη απογοήτευση.
Μήπως, λέω εγώ τώρα, να πάω στον anthem, που στην Αγγλία τον έχουν 2600 λίρες???
Τελικά ο συγκεκριμένος είναι σκέτη απογοήτευση.
Μήπως, λέω εγώ τώρα, να πάω στον anthem, που στην Αγγλία τον έχουν 2600 λίρες???
Αν είναι να μην έχω σκοτούρες, Ναι!!!μήπως να πάρεις ένα
Marantz av7705
να ξεμπερδεύεις
Τον έχω σχεδόν ένα χρόνο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. !!!!!!Αν είναι να μην έχω σκοτούρες, Ναι!!!
Έχουμε φύγει από τον απόλαυση του χόμπι και προσπαθούμε μονίμως να επιλύσουμε προβλήματα των εταιρειών.
Εγώ θέλω ένα μηχάνημα που θα δουλέψει εξ αρχής και όχι να ψάχνω έναν av με τα λιγότερα λάθη στο software, τα οποία βλέπω στην πορεία και εφόσον ήδη το έχω πληρώσει.
Δηλαδή πιστεύεις ότι παρ'όλα τα προβλήματα που έχει ο arcam, δεν συγκρίνεται ούτε με τον anthem;εγω δεν το εγραψα για σενα @manmar αλλα για την αγορά anthem ή marantz/denon..