ARCAM AV888 FMJ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ARCAM AV888 FMJ

ξερεις για τι λευτα μιλαμε
η τσαμπα καει η λαμπα

Reaction score
150
4000 Λίρες το γράφει το link! Εδώ που φτάσαμε με την πρέζ... ε σόρρυ το χόμπι και καλά είναι! Θα την βρούμε την άκρη..

Το θέμα είναι αν μπορεί να με καλύψει αισθητά καλύτερα από τον Onkyo 905 που έχω (που το στο καλό θα μπορεί) και σαν προ για δικάναλη μουσική μέχρι να έρθει η ώρα για pure δικάναλο pro.

Επίσης φαίνεται να έχεο και fully balanced XLRs (έτσι λέει αλλά?) για να τον συνδέσω με τους τελικούς.

Reaction score
5.672
γιατι δεν παιρνεις εναν ονκυο 886 και με την διαφορα εναν 2καναλο ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

o 8 ειχε 4 τοσα
ο 9 5 τοσα
αυτος γιατι να εχει πιο λιγα
επειδη εκοψε την σταμπα υοθ λουκα
αι ντοντ θινκ σο
ονκιακο και εισαι μια χαρα

Reaction score
150
O Onkyo δεν είναι fully balanced και θέλω να πιστεύω ότι ο Arcam θα παίζει σαφώς καλύτερα.

makis37 φαντάζομαι εννοείς δικάναλο προ? Αν ναι, σίγουρα θα πάρω κάποιον στο μέλλον αλλά αυτοί που θέλω δεν αγοράζονται με τη διαφορά από τον Onkyo. Αν θα πάω σε δικάναλο pre για μουσική θα είναι ή Electrocompaniet ή αν παχύνουν οι Αγελάδες Sovereighn Director. Οπότε μια πιο μουσική λύση από τον Onkyo απαιτείται, και με το να πάω από τον 905 στον 886 δεν νομίζω να αξίζει και πολύ. Ας βγει πρώτα να δουμε τι λέει και ο κόσμος και σε σχέση με τον Onkyo 886 και αν όντως έχει καλή διαφορά να πάρει για μένα υποψηφιότητα.

argi

Στο λινκ που έβαλα μπορείς να προ-παραγγείλεις με 3995.95 λίρες και πρέπει να σκεφτείς ότι στη Αγγλία έχουν μόνο 15% ΦΠΑ και έχει πέσει ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ -ΒΙΟΛΙ σου λέω. Αλλά δεν με ανησυχεί αυτό - θα βρω άκρη για την τιμή.

Reaction score
150
Και στο thread για τον AV888 στο AVS το αγγλικό οι αναφορές στην τιμή (πριν βγει το μαγαζί πιο πάνω με προπαραγγελίες) 4 χιλιάδες λίρες ήταν. Oh YES! I love the recession!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και ομως ειναι

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ