Arcam MS250 – Audionet Art G2 evaluation trax

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.489
Λοιπόν παιδιά, μιας και δεν τα έχω σβήσει ακόμα από το δίσκο, είπα να τα δώσω στην πιάτσα, κυρίως γι’ όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτές τις δυο συσκευές. Πρόκειται για ηχητικά δείγματα της ποιότητας αυτών των δύο συσκευών, τα οποία φυσικά έχουν υποστεί ανάλογη περικοπή ώστε να συντομευθούν κατά πολύ, κυρίως για να μην είναι αξιοποιήσιμα για πειρατεία, αλλά και για λόγους εξοικονόμησης χώρου. Τα ανέβασα στο Rapid Share αλλά τα σβήνουν, οπότε μένει η λύση της κατ’ ιδίαν παραλαβής. Αν είναι κάποιος που ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα pm με τη διεύθυνσή του, ώστε να του στείλω ένα αντίτυπο, (ειδικά αν είναι κανένας από την Κατερίνη και έχει μαλλί με καλή ροή, χωρίς κόκκο και χρωματισμούς, όχι σαν του Κόκκοτα – ονόματα δε λέμε). Το CD αυτό είναι data CD και περιέχει κομμάτια μορφής wave, οπότε, για να δημιουργήσετε το αντίστοιχο audio CD, θα πρέπει να τα αντιγράψετε στο δίσκο σας και από εκεί να τα τραβήξετε, ψήνοντας audio CD. Τα track listing δεν υπάρχουν στο CD, οπότε θα τα επισυνάψω εδώ, απ’ όπου μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή PDF.

Αν θέλετε μπορείτε να τα γράψετε όλα σε ένα audio CD, έχω προβλέψει ώστε να χωράνε, αλλά θα πρέπει να τροποποιήσετε ανάλογα την αρίθμησή τους.

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi