- Reaction score
- 19
Έχει κάποιος ακούσει συγκριτικά τα δυο αυτά ηχεία; Έχω τα TLS και το σκέφτομαι για το V4. (Χώρος 35τμ. περίπου)
Αν βρεις και κανά demo να πουλάνε σφυρα γιατι ο μόνος λόγος που θέλω να αλλάξω τα ArtemisΞέρει κάποιος εαν υπάρχουν κάπου AS Ορφέας η Ερμής να τον ακούσουμε;;
Είχες και τα 2μοντελα ? μπράβο!!! με τι τα αντικαταστήσες? με τι ενισχυτες τα δουλευες?θα ήθελα πολύ να ακούσω ξανά τον Ορφέα και τον Ερμή HPCM που είχα με κάποιο σύγχρονο διακοπτικό ενισχυτικό.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το άκουσμα!
Πάντως πιστεύω ότι ο Ορφέας ήταν πιο ισορροπημένο ηχείο από τον Ερμή.
τον Ορφέα με accuphase E211, τον Ερμή με accuphase Ε211 και μετά με E406.Είχες και τα 2μοντελα ? μπράβο!!! με τι τα αντικαταστήσες? με τι ενισχυτες τα δουλευες?
Εγω θέλω να αγοράσω τον Ορφέα μιας και είναι πιο κατάλληλος για το χώρο μου αλλα δεν βρίσκω
Σε ευχαριστω για την απάντηση τα είχες και με πολυ καλούς ενισχυτες!!τον Ορφέα με accuphase E211, τον Ερμή με accuphase Ε211 και μετά με E406.
Μετά τον Ερμή πήρα τα Chario Millenium II και μετά πήρα και τα magnepan 1.6.
Εχω τα Αρτεμις TLS από το 1997. Παίζουν με τον Accuphase E-450Έχει κάποιος ακούσει συγκριτικά τα δυο αυτά ηχεία; Έχω τα TLS και το σκέφτομαι για το V4. (Χώρος 35τμ. περίπου)