Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.897
Απάντηση: Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

Κε σιντακτηκω κε ωρθωγραφηα!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Δεν είχα δει την όλη αυτή διαμάχη (για την διαμάχη). Ας πω κι εγώ κάτι τελευταίο, λέγοντας οτι θα είναι το μοναδικό μου ποστ και δεν θα μπω σε διάλογο.
- O OPTIMIST είναι φίλος πάνω από 30 χρόνια.
- Πήρε από μένα για κάποιο συγγενή του ένα ζευγάρι 7αρια και ο τελευταίος άλλαξε γνώμη.
- Τα ηχεία τα παρέδωσα σφραγισμένα και έχουν την εργοστασιακή και την δική μου 6ετή εγγύηση. (Διευκρινίζω οτι υπήρξαν κρούσματα με ATC παραεισαγωγής για τα οποία δεν είμαι υποχρεωμένος να καλύψω την εγγύησή τους, υπόλογος είναι ο παραεισαγωγέας ή ο έμπορος που τα πούλησε. Δεύτερη διευκρίνηση οτι το AUDIO SHOW είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος)
- Τα ηχεία όταν ανοιχτούν δεν γίνεται να σφραγιστούν ξανά και να μην φαίνεται εσωτερικά και εξωτερικά.
Και μία τελευταία παρατήρηση προς το συντονιστή του φόρουμ: Καλό θα ήταν να προστατεύει λίγο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε τέτοια κρούσματα απόλυτης και εμφανούς ανοησίας και όχι μετά από 4-5 σελιδες, διασύροντας και εκθέτοντας ανθρώπους και φόρουμ.
Ευχαριστώ
Θ.Ζαφειρόπουλος
LOCATION SOUND

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: Re: Atc SCM 7 Ολοκαινουργια

Και μία τελευταία παρατήρηση προς το συντονιστή του φόρουμ: Καλό θα ήταν να προστατεύει λίγο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε τέτοια κρούσματα απόλυτης και εμφανούς ανοησίας και όχι μετά από 4-5 σελιδες, διασύροντας και εκθέτοντας ανθρώπους και φόρουμ.
Ευχαριστώ
Θ.Ζαφειρόπουλος
LOCATION SOUND
Δεκτή η παρατήρηση κύριε Θέμη, αλλά μετά από τις διευκρινήσεις που έγιναν δεν νομίζω να είναι εκτεθειμένος κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο που διαμαρτυρήθηκε.
Και έκανε και διπλοεγγραφή σαν άλλο μέλος να υποστηρίξει τον εαυτό του.
Πάμε παρακάτω.

Reaction score
7.101

Δηλαδη ο διαχειριστης θα πρεπει να γνωριζει την αξιοπιστια των εδω και 30 χρονια φιλων καποιων? ακομα και αν αυτοι οι καποιοι ειναι αξιοπρεπεστατοι επαγγελματιες του χωρου.Μαντης ειναι? Και τελικα αφου τα ηχεια ειναι σφραγισμενα γιατι δεν τα παιρνει πισω ο αντιπροσωπος? Τι φιλοι ειναι αλλωστε?
Συγγνωμη Μιχαλη για την σφηνα κοντρα στο αιτημα σου, αλλα να την πεφτουμε στον διαχειριστη οταν ειναι υπευθυνος και γνωστης,αλλα οχι να γινεται και σακος του μποξ.

Reaction score
3.093

Συγνώμη για την παρέμβαση,αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτόνωσης....μακριά από το φόρουμ!

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Η τιμη των ηχειων στα 600 ευρω.
Μια επαναληψη λοιπον καινουργια, σφραγισμενα και με εγγυηση επισημης αντιπροσωπειας.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188

Εφυγαν,παρακαλω να κλεισει.

Reaction score
2.053

ωπα ρε προεδρε μεγαλο αρχηγοπουλο χαλαρωσε λιγακι!
εσυ και το συνετερακι σου που ανεβασε την αγγελια ειστε απατεωνες !
σβησε με γιατι δε σε συμφερει - μπορει να τα παρω και να βγαλω την φορα τα pm που μου ηρθαν απ τις συναλαγες του κυριου κου καληπτεις !! και ειναι πολλα σε πληροφορω προεδραρα !!! αντε γεια που θα μας κανεις ντα κι ολας

Δυστυχώς για σένα τον Optimist τον ξέρουμε οι περισσότεροι ενώ εσένα κανείς. Άντε γεια τώρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas