- Reaction score
- 103.299
Στις ταινίες χωρίς atmos δε στο κάνει;
Αυτό πρέπει να το τσεκάρω ξανά...Στις ταινίες χωρίς atmos δε στο κάνει;
Μα με το Auromatic οι διαλογοι ειναι εκει που πρεπει... με το ατμος ειναι το προβλημα...Οι μηχανικοί ήχου της Dolby που έχουν μοιράσει τον ήχο στα κανάλια Atmos ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να αναπαραχθεί από αυτά.-
Τώρα εάν με το Auromatic πηγαίνει περισσότερη "πληροφορία" εκεί, κάνοντας την ακρόαση πιο "εντυπωσιακή", αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Πιο πολύ με καθρεφτάκια για ιθαγενείς μοιάζει.![]()
Ακριβώς όπως και το στήσιμο όσων έχουν Auro σα να λέμε;.....το στησιμο atmos ολων ειναι διαφορετικο και ολοι ακουν σωστα...!!!!!![]()
Ντουμάνι δεν κάνω δεν ατμίζω υγρά .αντε μισοπολυκαναλε .....πλησιαζει και η δικη σου atmoωρα
αν σε δω με atmos θα βαλω hdmi![]()
εχεις δει προδιαγραφη σωστη των atmos πως πρεπει να ειναι στημενα και εβγαλες αυτο το συμπερασμα ;Το atmos με ηχεια στημένα auro δεν υπάρχει περιπτωση να παίξει σωστά, τα objects θα είναι άλλου για άλλου. .
Ποιος έχει Auro στημένο σωστά; ακόμα και οι υποστηρικτές του (ονόματα δεν λέμε), δεν νομίζω ότι έχουν στήσει σωστά(η)Ακριβώς όπως και το στήσιμο όσων έχουν Auro σα να λέμε;![]()
αυτό που είχα δει κάποτε ήταν τα ηχεία πάνω από το κεφάλι, βάλε link δεν προλαβαίνω να ψάχνω τώρα, έχω να καθαρίσω σουπιές
κανεις λαθοςΠοιος έχει Auro στημένο σωστά; ακόμα και οι υποστηρικτές του (ονόματα δεν λέμε), δεν νομίζω ότι έχουν στήσει σωστά(η)![]()
εσυ ομως δεν ξερεις πως πρεπει να στησεις τα ηχεια για να ακουσεις αυτο που θελουνΟι μηχανικοί ήχου της Dolby που έχουν μοιράσει τον ήχο στα κανάλια Atmos ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να αναπαραχθεί από αυτά.-
μην νομιζεις οτι και αυτοι ξερουν ......ολα στο περιπου ειναι![]()