Audeze LCD-XC 2021 Σπάνιο Blue Alligator Skin με πολλές αναβαθμίσεις

Μηνύματα
7
Reaction score
1
Πωλείται η συλλεκτική έκδοση των κορυφαίων ακουστικών κλειστού τύπου της Audeze, LCD-XC 2021. Το ζευγάρι έχει αναβαθμιστεί με τα εξαιρετικά σπάνια και συλλεκτικά Blue Alligator skin cups και το Alligator skin head strap. Τα συγκεκριμένα είναι χειροποίητα από δέρμα και παράχθηκαν 100 κομμάτια. Εγώ τα αγόρασα τον Ιούλιο του 2024 από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ο οποίος είχε πραγματοποιήσει και τις αναβαθμίσεις.

Πέρα από τα cups και το head strap έχουν γίνει και οι κάτωθι αναβαθμίσεις:

1. Το headband έχει αναβαθμιστεί με το premium carbon fiber headband το οποίο κάνει τα ακουστικά ελαφρύτερα.

2. Τα μαξιλαράκια έχουν αντικατασταθεί με τα Dekoni perforated leather LCD pads.

3. Η θήκη έχει αντικατασταθεί με την νέα premium σκληρή βαλίτσα της Audeze.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι σε άριστη κατάσταση, σαν καινούριο. Σημειώστε μόνο ότι τα Dekoni pads έχουν φορεθεί χρησιμοποιώντας ταινία 3M διπλής όψης και η ταινία είναι ορατή σε κάποια σημεία στο κενό ανάμεσα στο μαξιλαράκι και το σασί (μπορώ να παρέχω φωτογραφίες). Αν αυτό σας ενοχλεί αισθητικά ίσως χρειαστεί να αγοράσετε καινούργια μαξιλαράκια.

Τα ακουστικά έρχονται στην premium βαλίτσα τους που προανέφερα μαζί με το πλεκτό καλώδιο της Audeze, την κάρτα γνησιότητας και το τιμολόγιο αγοράς. Δεν παρέχω τα αρχικά cups, head strap, headband και μαξιλαράκια.

Η τιμή τους είναι 900€ και είναι ελαφρώς συζητήσιμη εντός λογικών πλαισίων. Περιοχή Αθήνα για συναλλαγή χέρι με χέρι και αποστολή επαρχία με box now μόνο μετά από κατάθεση.

Ευχαριστώ!
 

Attachments



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.040
Μηνύματα
2.926.196
Members
38.125
Νεότερο μέλος
YANNIS1960
Top