Audio Physic ηχεία

Reaction score
0
Σπύρο και Νίκο γειά
λέγομαι βασίλης ζαπαντιώτης έχω χρόνια γραμμένος στο φόρουμ απλά με την μετακόμιση στις Σέρρες και την δουλειά στα Σκόπια! έχασα την μπάλλα με τους κωδικούς και έκανα επανεγγραφή.
Σπύρο σου είχα στείλει pm με το κινητό μου.
Δεν ειμαι από Κατερίνη απλώς δούλευα εκεί και τώρα επικοινωνώ μαζί σας από Σκόπια
Νίκο δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω τα scorpio

Reaction score
0
επανέρχομαι
ο counterpoint πετάχτηκε στην μετακόμιση
ο golden tube δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα
ο τελ plinius είχε βγει σε αγγελία τότε που είχα το τρίτο πρόβλημα στα ηχεία ακριβώς πέρυσι στις γιορτές αλλά μετά το τσεκ από τον ΟΡΦΕΑ δεν τον έδωσα και φυσικά τον έχω ακόμη
από το προ τελ καλώδιο του Xaita είδα πολύ μεγάλη βελτίωση ενώ για τα άλλα του ρεύματος δεν έχω γνώμη

Reaction score
0
Βασίλη ok καλώς, αν γενικά δεν έχεις τον plinius στην πρίζα κατ'ευθείαν δοκίμασε το έτσι, δηλαδή κατ'ευθείαν στη πρίζα.

από το προ τελ καλώδιο του Xaita είδα πολύ μεγάλη βελτίωση ενώ για τα άλλα του ρεύματος δεν έχω γνώμη
Η βελτίωση που είδες σε σχέση με ποιό άλλο προηγούμενο καλώδιο;

Εκεί στα Σκόπια πως πάνε από Hifi;

να περνάς καλά.

Reaction score
3.451
Αγαπητέ v.sap,
μιας και είσαι στα Σκόπια , πες τους να μην χρησιμοποιούν τη λέξη Μακεδονία όταν αναφέρονται στην χώρα τους.

Διαφορετοκά πες τους ότι θα τους στείλουμε τον γνωστό σου τον ΓΚΟΥΡΟΥ να τους ανοίξει μερικές τρύπες, όπως έκανε και με τον RB300.

Ετσι θα λυθεί το θέμα των Σκοπίων.

Ελα με το καλό στην Ελλάδα και άσε τα ηχεία και τα συστήματα.
Ολα ίδια είναι πάνω κάτω. Μην ανχώνεσε.
Κι αυτά που έχεις είναι πολύ καλά.

Να ακούς περισσότερο μουσική βρε αγόρι μου.
Ασε τα μηχανήματα στην ησυχία τους. Εσυ να είσαι καλά και να μας έρθεις σύντομα πίσω με το καλό.

Reaction score
0
Τόση ώρα προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο επίδοξος Γκουρού και μάλλον το πέτυχα βάση του τελευταίου σου σχολίου...

Είχα καλή εντύπωση πάντως και με εντυπωσιάζει η αρνητική σου άποψη...κρίμα που δεν παραβρέθηκα σε εκείνη την παρουσίαση, ίσως μπορούσα να σχηματίσω καλύτερη άποψη...

Reaction score
498
Βασίλη όταν καταστράφηκαν τα μεγάφωνα των ηχείων τί είδους επισκευή έγινε με

πράγματα από Δανία? Δεν βάλατε ίδια μεγάφωνα από την Sonus Faber? Εάν όχι δεν

ακούς το ίδιο ηχείο :!: Εάν γίνανε τα πράγματα έτσι τί να πω...

Πάντως μην αλλάξεις τα ηχεία σου, ειδικά εάν σου αρέσει ο ήχος της εταιρίας. Γιατί

απλούστατα... κεντάνε..! Κάνε πρώτα μία σωστή επισκευή με τα ίδια μεγάφωνα. Μήπως

σου πειράξανε και τίποτα κροσόβερ? Αυτό μας λείπει τώρα να δέσει το γλυκό..

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους
μάλλον τον βρήκατε τον γκουρού
Στα ηχεία αυτά τώρα η πληροφόρηση από αυτόν είναι ότι τα μεγάφωνα προέρχονται από την scanspeak οπότε δικαιολογήται η αποστολή στην Δανία.
Οχι δεν έγινε αλλαγή στα cross γιατί κάθε φορά έστελνα μόνο τα μεγάφωνα.Αντε αφού είπα τον πόνο μου να πω και ένα τελευταίο: τα 250αρια ευρώ των απλων επισκευών (χωρίς Δανία) των μεγαφώνων σε άγνωστο σε μενα μάστορα αφού δεν με έφερε σε επαφή ο γκουρου μετατράπηκαν σε 50ρι σε μάστορα που μου σύστησε ο Χάιτας.
Τώρα δουλεύω στα Σκόπια με την οικογένειά μου στις Σέρρες.Οι άνθρωποι εδώ έχουν άλλα προβλήματα να ασχολούνται.Η προπαγάνδα πάντως πέφτει με κάθε ευκαιρεία.
Εδώ μου λείπει το στερεοφονικό μου αλλά όχι η μουσική γιατι υπάρχουν δύο σταθμοί με δυνατό πρόγραμμα π.χ. το πρωί acid jazz και chill out και όσο βραδυάζει οι ρυθμοί ανεβαίνουν με όλα τα είδη της electronica.Ενδοιάμεσα εκπομπές όπως ο δίσκος του μήνα (jack jonhson με κλειστά μάτια αμ. φολκ δεν θυμάμαι τίτλο ούτε εταιρεία),εναλλακτικά ακούσματα (πρώτη φορά σε ραδιο άκουσα joy division το closer) .Αρκεί να σας πω ότι τις προάλλες έπαιζαν εδώ οι prodigy για να μη πω για gjs τύπου j ginweed και συναφείς που είναι εδώ σχεδόν κάθε βδομάδα.
Αγοράζω άριστα cdr με νέες κυκλοφορείες σε τιμή 2,5ευρώ και είμαι κατευχαριστημένος αφού το κύριο χόμπι είναι η ακρόαση μουσικής με πάνω από 1000lp και γύρω στα 1500cd αγορασμένα σε τιμές της χώρας μας.
Αλλά ρε παιδιά πηζω στην δουλειά και νιώθω ότι μου αξίζει ένα καλύτερο ή διαφορετικό ηχητικό αποτέλεσμα , γι΄αυτό ζητώ την βοήθειά σας.Η μόνη μου πηγή πληροφοριών τώρα είστε μόνο εσείς και γενικά το internet.Διαβάζω για αίολους ,usher,hyperion,atc,proac,sonus faber,vienna acoustic,jmlab και τα μόνα που έχω ακούσει είναι τα audio physic και τα triagle με τα πρώτα να με ικανοποιούν περισσότερο.Τι να κάνω λοιπόν;

Reaction score
3.451
Φίλε μου v.zap,
με το zapping δεν κάνεις τίποτα.
Υπάρχουν τόσα πολλά μηχανήματα και ηχεία στην αγορά που είναι αδύνατον να τα ακούσεις όλα.

Παρεμπιπτόντως , έχω σε βινύλιο το Closer των Joy Division σε άριστη κατάσταση αγορασμένο από Αγγλία.
Οταν έρθεις Ελλάδα θα το ακούσουμε μαζί.

Χαίρομαι που σου αρέσουν και σένα οι Joy Division. Φαντάζομαι ότι αυτό έγραψες στο βιογραφικό σου και σε προσέλαβαν στα Σκόπια. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Επληροφορήθηκα από τρίτο πρόσωπο ότι κάποιος με κατηγορούσε για κάποια πράγματα και ως εκ τούτου πρέπει να απαντήσω.Δεν θα επανέλθω ποτέ για το ίδιο θέμα για ένα μόνο λόγο. Πρώτον διότι σέβομαι το ΑV site και δεύτερον επειδή στα forum γενικά και όχι μόνο στη χώρα μας μπορεί ο οποιοσδήποτε να γράψει και να πεί ότι του καπνίσει και τα forum ώς γνωστόν δεν είναι επαγγελματικός χώρος για διενέξεις κ.λ.π. Με λίγα λόγια, είναι πολύ εύκολη υπόθεση να κατηγορήσεις κάποιον ή να σε έχουν βάλει άλλοι να κατηγορήσεις κάποιον και το αστείο είναι ότι μπορεί και να έχεις «περίπου» δίκιο!
Λοιπόν να ποιά είναι η απάντηση και η άποψή μου:
1 . Φίλε μου πρέπει να προσέχουμε τί ακριβώς λέμε και πώς το λέμε.
2. Πρίν δύο χρόνια συμφωνήσαμε για μία ειδική κατασκευή πικ-άπ που δεν είχε καμία σχέση με το αρχικό πικ-άπ (ακραία τροποποίηση) και με βραχίονα επίσης τροποποιημένο. Το πικάπ σου εστάλη ρυθμισμένο και λόγω προφανώς της συσκευασίας και της μεταφοράς είχε στριμωχθεί ένα καλώδιο και δεν σου έπαιξε το ένα κανάλι. Μετά απο επικοινωνία μας το έστειλες πίσω και το ξαναέλαβες λίαν συντόμως χωρίς το πρόβλημα με το καλώδιο. Το συγκεκρυμένο πικ-άπ το είχαν ακούσει στην Αθήνα ούκ ολίγα άτομα και μάλιστα κάποιοι και απο το forum αυτό και είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό. Πράγματι είχα απορήσει και εγώ, δεν περίμενα τέτοια απόδοση! Απο επικοινωνία μας μου εξέφρασες περίπου και εσύ τις ίδιες εντυπώσεις .
3. Μετά απο ΑΡΚΕΤΟ διάστημα και πάντα μετά απο τηλ επικοινωνία μας , ΟΧΙ για το πικάπ ούτε και σε σχέση με τη λειτουργία του πικ-άπ, που κατά την άποψή σου ήταν άψογο( ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ) , μου εξέφρασες κάποια παράπονα ,φιλικά, σε σχέση γενικά με το σύστημά σου όπως, βόμβους και ίσως κάποια καμμένα μεγάφωνα. Φυσικά απο απόσταση δεν μπορούσα να κάνω διάγνωση και ούτε βέβαια να ξέρω τί ακριβώς γίνεται στον χώρο ακρόασής σου. Πάραυτα είχαμε συχνή επικοινωνία και προσπαθούσα να καταλάβω τί στο καλό γίνεται. Τελικά μου έστειλες τις μονάδες των ηχείων σου (πάντα στις αποστολές, έτρεχα αρκετές φορές αγόγγυστα στα ΚΤΕΛ για να μην έχουμε κόστος μεγάλο) όπου διαπίστωσα ότι ήταν αρπαγμένες. Σου εξήγησα τότε ότι κάτι δεν πάει καλά ή με τον τελικό σου ή με τον προενισχυτή σου, αφού οι μονάδες ήταν αρπαγμένες απο dc. Επισκευάστηκαν και σου επιστράφηκαν πίσω. Στο σημείο αυτό να ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ;
4. Μετά απο ΜΗΝΕΣ, μου ανέφερες ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Counterpoint προενισχυτή σου και ότι πάλι ίσως να αρπάξανε τα μεγάφωνα (φυσικά ΤΟ ΠΙΚ-ΑΠ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ και πώς άλλωστε θα μπορούσε να είχε...). Καθίσαμε κάποια δεκάλεπτα στο τηλέφωνο και σε έβαζα να μετράς DC τάσεις μήπως και καταλάβω εκ του μακρόθεν τί στο καλό γίνεται εκεί μέσα που άκουγες. Τελικά ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ να μου στείλεις κάτω το προενισχυτή για έλεγχο και δεν θυμάμαι αν τελικά μου έστειλες πάλι και τις μονάδες των ηχείων μαζί με τον προ ή αμέσως μετά. Ο προενισχυτής είχε λιωμένο μετασχηματιστή και κάποια άλλα εξαρτήματα και ώς εκ τούτου είχε μάλλον βρεθεί επιτέλους που ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Η βλάβη είχε προέλθει μάλλον απο υπέρταση δικτύου ή απο αστοχία υλικών. Ταυτόχρονα σου πρότεινα ( EΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ) εφόσον θα τον επισκευάζαμε να τον τροποποιούσαμε με ΝΕΟ μεγαλύτερο Μετασχηματιστή , με τεράστιους πυκνωτές ελαίου και,και,και. Είχα επαφή με τον κατασκευαστή ΕLLIOT και μούστειλε επιπλέον ένα «κιτ» που είχε για αυτόν τον προενισχυτή (Να προσέχουμε τι λέμε και το στυλάκι που το λέμε, διότι θα ψάξω να βρώ την επικοινωνία που είχα με τον Εlliot . Αν δεν τη βρώ, μπορείς κάλλιστα να επικοινωνήσεις ΕΣΥ μαζί του και να τον ρωτήσεις ΠΟΣΕΣ φορές μίλησε με εμένα και τι μου είπε. Α, και να μην ξεχάσεις να του πεις και αυτά που λέω παρακάτω…) Παραταύτα είχα πάντα μία διάχυτη εντύπωση ότι γενικά με τα Counterpoint κάτι δεν πάει καλά και μπορεί να σου την κάτσουν εκεί που δε το περιμένεις . Αν υπάρχει αμφιβολία γιαυτό μια ματιά στο internet θα σας πείσει. Εξ’άλλου γιατί νομίζετε πως έκλεισε αυτή η εταιρία; Aκριβώς διότι καιγόντουσαν και ήταν ανισόρροπα. Ο φίλος μας ο Γιώργος Βασιλάκης απο το Forum, μπορεί να σας πιστοποιήσει τι πάθαμε ένα βράδυ, που απλά συνδέσαμε ένα RCA σε ένα τελικό Counterpoint για να τον μετρήσουμε , μία εντελώς απλή διαδικασία. Πήρε ...φωτιά και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τα original mosfet. Ο δε ELLIOT κάνει τη πάπια και θέλει να μας πουλήσει λέει ένα νέο κιτ για 3.000-4000$ (δε θυμάμαι ακριβώς). Τα λέω αυτά για να τονίσω ότι ίσως ήταν λάθος μου να σου προτείνω την επισκευή και την ακριβή τροποποίηση του προενισχυτή σου αντί να σου πώ να τον πετάξεις. Αλλά που να φανταστώ πόσο ΗΛΙΘΙΑ είναι αυτά τα μηχανάκια. Τέλος πάντων, Ο προενισχυτής σου επισκευάστηκε και αν θυμάμαι καλά (γιατί έχει περάσει πολύς καιρός) τοποθέτησα το νέο Μετασχηματιστή σε ξεχωριστό θωρακισμένο κουτί για περαιτέρω μείωση των θορύβων.Μάλιστα , τον ακριβή τύπο μετασχηματιστή μου τον πρότεινε ο ΙΔΙΟΣ ο κατασκευαστής! Μετά απο όλα αυτά, ο πρό μετρούσε πολύ καλά στο πάγκο και έπαιζε επίσης πολύ καλά. Εμεινε συνεχώς στη πρίζα για περίπου μία εβδομάδα (πάντα όλα τα επισκευασμένα μηχανήματα και μετά απο χονδρές βλάβες μένουν τόσο χρόνο ON). Τώρα, ή μαζί με τον προ ή λίγο μετά έλαβα και τις μονάδες των ηχείων οι οποίες ήταν πάλι καμένες. Επισκευή και πάλι πίσω σε σένα.

5. Οταν τα πήρες πίσω και για διάστημα ΜΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

6. Πρίν κάποιους μήνες (ακριβώς δεν θυμάμαι, αλλά πρέπει να είναι πάνω απο 6), με πήρες ένα τηλ και μου πες ότι άκουσες ένα μπάμ και ...γειά σου και ότι πήγες κάπου στην Θες/κη και σου είπαν διάφορα πράγματα για τον προενισχυτή. Και φυσικά πράγματι εσύ ένοιωθες πολύ άσχημα, αφού είχες ταλαιπωρηθεί ( ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΚ-ΑΠ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ) και να σου πώ κάτι απο την καρδιά μου: Eίχες δίκιο. Μόνο που δεν σου έφταιγα εγώ, αλλά εσύ ανθρώπινα κάπου έπρεπε να πιαστείς.

(συνέχεια πιο κάτω)

Reaction score
0
(συνέχεια απο το προηγούμενο)

7. Στο σημείο αυτό, σου πρότεινα να μου ξαναστείλεις πίσω τον προενισχυτή διότι διόλου απίθανο όσο ήταν στα χέρια μου (ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) και παρόλο που επί μία εβδομάδα έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά να μην παρουσίασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ηλίθιο εαυτό του. Και εσύ απλά ...χάθηκες.

8. Τελικά κατηγορείς το πικ-άπ που πήρες απο μένα μετά ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! Διότι το «τρομάρα του» και τα άλλα συναφή προφανώς αυτό δηλώνουν. Αν δεν ισχύει αυτό, τότε γιατί ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΚ-ΑΠκαι δεν το …σουτάρεις;
Δεν είχες προβλήματα σε μεσοδιαστήματα ΜΗΝΩΝ! Όποιος γνωρίζει απο απλά ηλεκτρονικά ξέρει ότι τα μηχανάκια όταν έχουν ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα το «λένε» αμέσως και όχι μετά απο ημέρες και σαφώς όχι μετά απο μήνες.
Στο θέμα σου έπρεπε να κατηγορήσεις πρώτιστα τον κατασκευαστή Counterpoint και όχι αυτόν που έκανε τον προενισχυτή σου καλύτερο απο ότι ήταν πρίν. Βέβαια , σαν Ελληνες, κολώνουμε να τα χώσουμε στον Αμερικάνο ( που στην Αμερική τον έχουνε ξεσκίσει στις αγωγές και αυτός τα ρίχνει ...στην γυναίκα του) και βρίσκουμε κάποιον που μας είναι πιο εύκολος και κοντινός μας, εδώ σε αυτή την αγορά που «παίζουν» και κάποιοι άλλοι…
Και όχι μόνο είναι πιο εύκολος, αλλά στην απολύτως σεβαστή απόγνωσή σου (και διότι πιστεύω απόλυτα ότι είσαι πολύ καλός άνθρωπος και στο κάτω –κάτω εσύ τί φταίς εφόσον το μηχάνημα ήταν απο την αρχή προβληματικό) σε « τσιμπίσανε» με το τρόπο τους κάποια κωλόπαιδα της πιάτσας που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κατηγορούνε και να θάβουνε ώστε να πουλάνε μηχανήματα και ανύπαρκτες υπηρεσίες, διότι «βλέπουν» ότι κάποιοι άλλοι πουλάνε και πιο φθηνά και παρέχουν σοβαρές υπηρεσίες. Μπορείς να μας πείς ευθέως τί ακριβώς μηχανήματα έχεις αυτή τη στιγμή; Μην αφήνεις σε παρακαλώ να σε «κατευθύνουν» αυτά τα τυπάκια που αν τα πιάσω «επ’αυτοφόρω» θα τα βάλω να δουλεύουν για μένα (το εννοώ) και μετά θα καπνίζω το πούρο μου με τις μουσικές μου και όχι να εισπνέω τον καρκίνο του κολητηριού και να ξενυχτώ για να βοηθώ τους φίλους μου... Αυτή είναι η Ελλάδα, έτσι ήταν και έτσι θα μείνει.

9. Είμαι σίγουρος ότι έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα διότι πώς αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι βγαίνεις και λές αυτά που λές
α) για το πικ-άπ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ( αν είναι δυνατόν!)
β) και γενικά μετά απο ΜΗΝΕΣ απο την τελική έκβαση του προβλήματος

10. ΠΟΡΙΣΜΑ:

α) Ακόμα και κάπου να είχε γίνει λάθος, ή όλη σου καταγγελία είναι πολύ περίεργη και ειδικά ο χρόνος που κατατέθηκε. Εξ’άλλου τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Εσύ δηλαδή αν κάνεις ένα λάθος πχ των 1.000 Ευρώ στην εργασία σου, θα σου άρεσε να σε διώξουν απο αυτή και να ζοριζόταν η οικογένειά σου; Θα σου άρεσε;

β) Σκέψου πολύ καλά αυτά που σου έγραψα

γ)Το αν κάνω επιδείξεις για τα προιόντα μου ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ και δεν θα δώσω λογαρισμό σε κανένα για το πώς θα κάνω τη δουλειά μου (καταλαβαίνεις ότι και εδώ δεν εννοώ εσένα...) . Το high end είναι πρώτιστα ΕΠΙΔΕΙΞΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και όχι ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ και ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

δ) Οσο για το πικ-άπ, κάνε κάτι έξυπνο για να πάρεις πίσω και όλα τα χρήματα που δαπάνησες, αφού είναι…. «τρομάρα μου» Ελα στην Αθήνα ( σου βάζω ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ), πάρτο μαζί σου, φώναξε και τα τυπάκια νάρθουν με τα πικ-άπ που πάνε να σου πουλήσουν , να έρθουν και όλοι απο το AVSITE ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΩΡΟ, να τα στήσουμε ΔΙΠΛΑ -ΔΙΠΛΑ και όταν ακούσεις τα σχόλια απο την κόντρα, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ! Τέτοια χρειάζονται όλοι αυτοί (δεν εννοώ εσένα) που έχουνε μάθει στη ζωή τους μόνο να κατηγορούν και να θάβουν. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ « κύριοι» άσχετοι όχι, με που....ιές. Αν έχετε τα κότσια , ελάτε για μια κοντρίτσα να δούμε τί ρόλο βαράτε. Με όποιο πικ-άπ έχετε . Θα φέρετε ένα των 10.000 Ευρώ; Θα φέρω ένα των 2.000 Ευρώ και θα σας το τσακίσει για πλάκα!

ε) Να ξέρεις οτι ΣΑΓΑΠΩ και ας μην σε ξέρω. Δέξου την τρέλα μου απλά και μη μου χαλάς το όνειρο. Είναι εύκολο πράγμα να κατηγορείς, έστω και χωρίς τη θέλησή σου και πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι «παράλληλα». Το πιο δύσκολο όμως είναι να ζητάς Συγγνώμη, ακόμα και αν σε πρώτο πλάνο έχεις δίκιο.
Απο τη πλευρά μου, αν και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έσφαλλα, σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη .
Τους άλλους όμως θα τους αλλάξω τα φώτα ποικιλοτρόπως όπου και αν τους βρώ, να τους το πείς. Αν και πιστεύω ότι «παρακαλουθούν» το avsite αλλά λόγω δειλίας δεν μιλάνε. Βάζουν άλλους να κάνουν την ...βρωμοδουλειά ή χρησιμοποιούνε ψευδώνυμα.

Βαγγέλης Λαζάρου

ΥΓ* Εγραψα τα πιο πάνω, απλά έχοντας υπόψιν αυτά που μου μεταφέρθηκαν από τρίτο πρόσωπο και χωρίς να έχω διαβάσει ακριβώς τα γραφόμενα.
Τώρα που τα διάβασα είμαι σίγουρος ότι αυτός που τα έγραψε ΔΕΝ είναι αυτός που ΔΕΙΧΝΕΙ να είναι! Δεν θυμάμαι να συνομιλούσα με τέτοιο άνθρωπο , άλλη εντύπωση είχα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαφημίζονται κάποιοι και επίτηδες υπάρχει κατηγορία για το πρόσωπό μου. Πονηρά βέβαια και χωρίς να αναφέρεται το όνομά μου διότι αυτό επισύρει άλλες καταστάσεις. Οσο για κάποια «επίθετα» που χρησιμοποίησα στα άνωθεν, έχω να πω το εξής: Το Forum δεν είναι για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις και δεν ήθελα ποτέ στη ζωή μου να εκφραστώ έτσι. Όμως, για μένα αυτή η εργασία είναι κατάθεση ψυχής και « καρκίνος» και έπρεπε να πω τα πράγματα όπως έχουν .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρόλο που η εντός εισαγωγικών διαφωνία, έχει εκφραστεί και έχει ήδη απαντηθεί με καθόλα ήρεμο τρόπο, (και ευχαριστώ όλους γι αυτό), θα ήθελα να μην δοθεί συνέχεια στο εν λόγω θέμα.

Η εν λόγω διαφωνία σαφώς και ενδιαφέρει τους αναγνώστες του AVSite αλλά μέχρις ενός σημείου. Οι λεπτομέρειες δεν ενδιαφέρουν κανέναν και αφού είναι δεδομένη η λύση του τηλεφώνου, θα παρακαλούσα να μην έχουμε απαντήσεις κόντρα στις απαντήσεις κλπ. Το AVSite έχει σαφώς άλλους σκοπούς από το να γεμίζουν σελίδες με posts που δεν είναι του άμεσου ενδιαφέροντος - σεις οι ίδιοι το αναγνωρίζετε με τα λεγόμενά σας και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό. Πάγια πρακτική μας άλλωστε είναι να δίνεται σε όλους η ευκαιρία για εξηγήσεις αλλά εφόσον τραβηχτούν τα πράγματα, τέτοια θέματα κλειδώνονται απ' ευθείας και δεν περιμένουμε πρώτα να γραφτούν 20 σελίδες...

Ευχαριστώ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν θα ηθελα να λαβω μερος σε αυτη την συζητηση για εναν και μονο λογο.
Οπως ισως γνωριζουν οι περισσοτεροι απο εσας διατηρω φιλικες σχεσεις με τον Β.Λ. απο δεκαετιας τουλαχιστον.
Ετσι η οποια αναμιξη μου δεν θα ηταν , αν μη τι αλλο , αντικειμενικη.
Καθως εχω υποφερει στο παρελθον απο μονοπλευρες ιστοριες , παρακαλω οπως δωσετε την δεουσα προσοχη και στις δυο πλευρες.
Ευχαριστω.

Υ.Γ.Ειμαι μεσα για το μινι συγκριτικο :wink:

Reaction score
3.451
To θέμα Νίκο, κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να κλειδωθεί.
Αν είναι κάθε φορά που κάποιο μέλος εκφράζει τις εμπειρίες του, καλές οι κακές, να αναγκάζεσε εκ των καταστάσεων να κλειδώνεις το θέμα, δεν μαθαίνουμε τίποτα εμείς οι υπόλοιποι.

Εγώ έμαθα ένα πράγμα.
Οταν έχουμε κάποιο πρόβλημα πρέπει να απευθυνόμαστε πρώτα στην αντιπροσωπεία , είτε αν έχει λήξει η εγγύηση του μηχανήματος είτε αν ισχύει ακόμα.

Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλοι όσοι επισκευάζουν μηχανήματα για λογαριασμό τρίτων.
Για παράδειγμα, πήρε κανένας τον αντιπρόσωπο της Sonus Faber στην Ελλάδα να ζητήσει να του επισκευάσει τα ηχεία ?
Πως παραγγέλθηκαν μεγάφωνα στην Scanspeak αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η Sonus Faber φοράει στα ηχεία της διαφορετικά και ειδικών προδιαγραφών μαγάφωνα ?

Ποιός από τους άμεσα ενδιαφερόμενος πήρε τηλέφωνο το Σάκη τον αντιπρόσωπο της Sonus faber ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το θέμα δεν θα κλειδωθεί για πλάκα Γιώργο.
Το θέμα θα κλειδωθεί αν ξεφύγει από τον ενημερωτικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει κάθε θέμα εδώ μέσα και γίνει μια απλή διένεξη. Νομίζω είμαι σαφής και το λέω πριν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo