Audio Physic ηχεία

Reaction score
3.447
Πρώτα απ' όλα όφειλε να πάρει τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο ο άμεσα ενδιαφερόμενος , ο v.sap

Αν δεν το έκανε , τότε να μην αποδίδει καλυτερα ευθύνες αριστερά και δεξιά.

Μετά από αυτά που έγραψε ο Βαγγέλης Λαζάρου πιστεύω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα.

Reaction score
0
η αμεση απαντηση και ολοκληρωμενη του Β.Λ. είναι τουλάχιστον αντρίκια και εύστοχη. Από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του και δεν έχει λόγο να συνεχίσει η αντιπαράθεση αλλά να λυθεί η παρεξήγηση.
Όμως εδώ νομίζω πρέπει η ιδιοκτησία του φόρουμ να εξακριβώσει αν πρόκειται για το ίδιο άτομο (νομίζω γίνεται) γιατί είναι εξίσου σοβαρή η καταγγελία να χρησιμοποιείται ο κωδικός v.zap από πιθανό ανταγωνιστή του ΒΛ. Και είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη αγορά δεν έχει μόνο λουλούδια.
Βέβαια ερωτηματικά μένουν, όπως είπε και g.Kar παράπανω ένα για παράδειγμα και δεν σβήνουν την ταλαιπωρία του πελάτη.

Reaction score
0
η απάντηση
-δεν είναι αστείο να έχεις ''περίπου" δίκιο ειδικότερα αν αυτό το "περίπου" είναι μετρήσιμο μέγεθος σε ευρώ.
-πρόσεξα τα λόγια μου αφού είπα την ιστορία όπως ακριβώς την έζησα
-δεν είπα απολύτως τιποτε για το πικ απ και μάλιστα είπα ότι το πρόβλημα ήταν από την μεταφορα αλλά γι΄αυτό δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος , αλλά εγώ ταλαιπωρήθηκα
-ίσως δεν το πρόσεξες , αναφέρομαι σε 2 βλάβες μεγαφώνων που εμπλέκεσε εσύ,μία απλή και μία σύνθετη(+Δανία).Ναι η πρώτη βλάβη έγινε πριν την"αναβάθμιση" του προ.Ναι άκουγα βόμβους στο σύστημα πριν αλλά και μετά.Ναι έχεις δίκιο για τα κτελ.
-Φυσικά εσύ μου πρότεινες την μετατροπή του προ.Η βλάβη στα μεγάφωνα έγινε ύστερα από 1,5 μήνα άρα τι φταίει;Είχες επαφή με τον Ελιοτ ναι,αλλά εγω δεν είχα κανένα στοιχείο.Προβληματικά τα counterpoint ναι , αλλά εσύ μου έλεγες πόσο καλά είναι και εξέφραζες την απορία σου γιατί έκλεισε.
-η τελ ζημιά έγινε ύστερα από 2 μήνες και πριν 1 χρόνο από σήμερα,στατιστικά απέκλεισα το ρεύμα σαν αιτία και άρχιζα να ψάχνομαι με τα μηχανήματα,υπάρχουν και σχετικές αναφορες στο σαιτ την ίδια χρονική περίοδο.
-εσύ στην θέση μου πως θα αισθανόσουν
-ναι μου πρότεινες να ξαναστείλω τον ενισχυτή αλλά δεν το έκανα
-επαναλαμβάνω δεν κατηγόρησα ποτε το πικ απ.Δεν είμαι υποχρεωμένος να κατηγορήσω τον Ελιοτ γιατι η πρώτη ζημιά έγινε ύστερα από 7 χρόνια ικανής λειτουργίας άρα δικαιολογεί ζημιές στο στάδιο γήρανσης.Με πείραξε το γεγονός ότι αντι να σταματήσουν οι ζημιές συνεχίστηκαν με συχνότητα 1 κάθε 2 μήνες και δεν ήταν εύκολο να ξεβιδώνω τα μεγάφωνα κάθε φορά.Τα μηχανήματα που έχω αυτή την στιγμή τα έχω αναφέρει.Γιατί βλέπεις από πίσω κάποιο σύστημα που με κατευθύνει;Αν ξέρεις κάτι να το αναφέρεις.Η Ελλάδα είναι αυτή που λες ή αυτή που ο καταναλωτής πρέπει να πιστεύει τα πάντα και να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες κάποιου που δεν τον ξέρει αλλά τον εμπιστεύεται απόλυτα μέχρι εκείνη την στιγμή.
Πόρισμα
Τώρα εξετάζεις το ενδεχόμενο να έκανες λάθος και ναι θέλω σαν καταναλωτής να με αντιμετωπίζουν με σεβασμό .Με πείραξε Βαγγέλη που δεν πήρες ούτε ένα τηλ παρόλο που εγώ ήμουν αψογος
Εντάξει σου ζητώ συγνώμη αλλά είχα σκάσει με αυτό που έγινε γιατί σου είχα εμπιστοσύνη.
Δεν υπάρχει κανένας στην σκιά.

Reaction score
0
Βρε παιδιά μια απάντηση γιατί δεν χρησιμοποιήθηκαν τα original μεγάφωνα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο;

Reaction score
0
τώρα διάβασα τι γράψατε
Βαγγέλη το τηλέφωνό μου ακόμη ισχύει αλλά μόνο τα Σ/Κ.
Ζητώ συγνώμη από το site αλλά για μένα ήταν μια οδηνηρή εμπειρία.
Και στον ΟΡΦΕΑ στην Λάρισσα και στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ που είχα πάρει να ρωτήσω για μια αγγελία που είχαν ανεβάσει στο σαιτ με μετ. ή demo αίολος το ανέφερα ρητά ότι τα sonus faber έχουν υποστεί ζήμιά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες φίλες μου. Ο τρόπος σου άλλωστε είναι υπεράνω κριτικής. Χαρά μας που σε έχουμε κοντά μας και μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας.

Reaction score
0
Με το τρόπο που απάντησες κατάλαβα ότι ήσουν όντως εσύ, αυτός ο ωραίος τύπος που μιλούσα στο τηλέφωνο. Ακουσέ με λίγο: Για τους "άλλους" είμαι σίγουρος, όχι όμως ότι είσαι εμπλεκόμενος ενσυνείδητα, το ξέρω αυτό. Ξέρεις πόσο εύκολα κάποιος μπορεί να εξωθήσει τα πράγματα όταν σε βλέπει να έχεις αγχωθεί; Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη που ασχολείται με δαύτα...
Δεν θα ξαναασχοληθώ με λεπτομέριες και είμαι απο αυτούς που πιστεύουν πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, γιαυτό εξ'άλλου έγραψα απάντηση και ανέφερα ότι τελικά εσύ είχες δίκιο απο μέρους σου. Για το τηλέφωνο δεν το κατάλαβα, πάντα δεν επικοινωνούσαμε;
Oσο για τα Counterpoint, είχα ακούσει κάποιες φήμες ( ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΤΕ) τότε αλλά δεν μούχε συμβεί προσωπικά. Εμαθα όμως δυστυχώς στη πράξη.... Δύο φορές καπάκι έίναι αρκετές. Ποτέ μου δεν κατηγορώ μηχανάκια, όλα με το τρόπο τους κάτι έχουν να πούν και είναι θέμα γούστου να τα πάρουμε. ΟΜΩΣ, αυτά αποδείχθηκαν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ασχέτως αν κάποτε έπαιζαν καλά. Δεν επιτρέπεται ΠΟΤΕ στα καλά καθούμενα ακόμα και μετά απο 7 χρόνια να καίγεται και να καίει με τη σειρά του μεγάφωνα. Δεν θέλετε να λέμε αλήθειες εδώ; Εχουν πέσει στα χέρια μου δεν φαντάζεστε πόσα μηχανάκια, ποτέ δεν είδα τόση αστοχία. Εχουν πέσει μηχανάκια 20 και 30 ετών και 40! που τα θαυμάζω για την αξιοπιστία τους. Τί να πεί κανείς για κάτι Audio Research του '83; Αυτές είναι κατασκευές και γιααυτό ζούν ακόμα αυτές οι εταιρίες.
Οσο για τις ελληνικές αντιπροσωπίες και τα service τους, για φέρτε μία βόλτα να δείτε τί ρόλο βαράνε. Εχουν επενδύσει αυτές οι αντιπροσωπίες σε πανάκριβα μηχανήματα εργαστηρίου; Που θα έπρεπε πρώτιστα ΑΥΤΟ να έκαναν και δεν εννοώ βέβαια όλους, αλλά μια μεγάλη πλειοψηφία. Για δοκιμάστε κάτι όμορφο: Kάποιοι έφερναν κάποια μηχανάκια κάποτε, μετά για τους δικούς τους λόγους τα παράτησαν, δικαίωμά τους. Αν τύχει και έχετε στην κατοχή σας κάτι τέτοιο, ζητήστε κάποιο service για αυτά... Θα σας φάει το μαύρο φίδι. Προσωπικά και το λέω με έμφαση αυτό απο παλιά θυμάμαι μόνο το Σάκη (Sonus) να έχει στόκ απο υλικά και ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι ηλεκτρονικός! Είναι όμως επαγγελματίας και γιαυτό χρόνια τώρα ασχολείται με συγκεκρυμένες εταιρίες. Αλλον δε θυμάμαι. Και φυσικά είναι και οι Τσακιρίδιδες, τρομερά παιδιά αλλά αυτοί δεν έχουν σχέση με τους μπανανάδες, οι άνθρωποι δημιουργούν.
Τοιουτοτρόπως, μην κατηγορούμε ανθρώπους που είναι πάνω απόλα κατασκευαστές και είναι φανατικοί με αυτό που κάνουν έχοντας επενδήσει άπειρα χρήματα σε εργαστήρια και ΧΡΟΝΟ. Είναι σαν να κατηγορούμε μία πλευρά του εαυτού μας. Η χώρα αυτή πασχίζει να βρεί ανθρώπους που να δημιουργούν καλά πράγματα και όχι μόνο εμπόρους. Εχουμε πήξει πια απ' αυτούς...
Είπα ότι δεν θα αναφερθώ πάλι στο συγκεκρυμένο θέμα, αλλά έπρεπε αφού Ο Βασίλης μου απήντησε και αυτός όμορφα και αντρίκια και κάτι τέτοια τα εκτιμώ. Η τιμή είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή.
Μη δώσουμε παρακαλώ όμως συνέχεια διότι είναι μία περίπτωση που όλοι έχουν δίκιο και οι τρίτοι δεν ξέρουν πού είναι τό μέσο και νοιώθεις πολύ βλάκας απο το forum να προσπαθείς να εξηγείς ότι δεν είσαι ελέφαντας. Να θυμάστε όμωε ότι στο ΤΕΛΟΣ όλα ξεσκεπάζονται στη Ζωή.
Σε φιλώ Βασίλη και όλους σας

Reaction score
3
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες φίλες μου. Ο τρόπος σου άλλωστε είναι υπεράνω κριτικής. Χαρά μας που σε έχουμε κοντά μας και μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου μαζί μας.
Συμφωνώ και εγώ,όμως εάν πρόκειται να κάνουμε τέτοιου είδους παράπονα,καλό είναι να τα κάνουμε επώνυμα και όχι με ψευδώνυμο. :|

Reaction score
0
Συμφωνώ με τον Βαγγέλη γι΄αυτό άλλωστε εμπιστεύτηκα το πικ απ χωρις να το ξέρω και δεν το μετάνιωσα.
κ.Γιώργο στην αρχή της ιστορίας ανέφερα το όνομά μου.

Reaction score
498
Τώρα που λήξανε όλα καλώς μου έμεινε κι εμένα η απορία. Γιατί βρε Βασίλη δεν

έπαιρνες ένα τηλέφωνο τον Σάκη στην Sonus να τελειώνει η ιστορία με τα μεγάφωνα?

Σιγουρέψου ότι είναι τα ίδια. Ξέρω σίγουρα πως είναι τροποποιημένα από την Sonus

Faber τα μεγάφωνα αυτά και παρεπιπτόντως νομίζω πως είναι της Vifa και όχι της

Scanspeak... Άσχετα εάν ανήκουν στον ίδιο όμιλο έχουν άλλες σειρές

ηχείων...Επιμένω μπας κι έχει αλλάξει ο χαρακτήρας τους και παιδεύεσαι τσάμπα.

Να είσαι καλά και καλή επιτυχία. Τέλος.

Reaction score
0
As μην επανερχόμαστε στα παλιά δεν είμαι ειδικός.Ετσι για την ιστορία όταν πήραν τα μεγάφωνα dc ρεύμα , δεν ήξερα ρώτησα , η δοκιμη που κάνεις είναι ότι εφαρμόζεις μια δύναμη με σημείο εφαρμογής το κέντρο του γούφερ , διεύθυνση κάθετη στο επίπεδό του και φορά προς τα εντόσθιά του.Αν ο κώνος βρίσκει εμπόδιο στην κίνησή του σημαίνει ότι έχει μετάβληθεί η γεωμετρία του.
Φυσικά πήρα τον αντιπρόσωπο αλλά η τιμή ήταν απαγορευτική και ο χρόνος παράδοσης μεγάλος.Υστερα μου είπαν ότι υπάρχουν μάστορες που τα επαναφέρουν,ε λοιπόν τα έστειλα και το αποτέλεσμα ήταν για τα αφτιά μου υπεράνω κριτικής,δηλαδή ακούγονταν-ακούγονται όπως πριν.Να σημειώσω εδώ ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω να πειραματιστώ με πράγματα όπως θέσεις ηχείων , καλώδια ,δεν ακούω δηλαδή με την προσοχή εντομολόγου,οπότε οι διαφορές αν υπάρχουν πρέπει να είναι αρκετά εμφανείς.
Αρα τα ηχεία ακούγονται μια χαρά γι΄αυτό τα έχω ακόμη.Μου λείπει όμως η στερεοφονική εικόνα των audio physic και η ανάλυση που άκουσα από αυτά παρόλο που λατρεύω το χρώμα των sonus faber αλλά το βαλάντιό μου δεν φθάνει για τα cremona π.χ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.731
Members
38.487
Νεότερο μέλος
Βασίλειος