vidocq
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 139
3.650€
Πωλουνται τα καταπληκτικα και πολυβραβευμενα χειροποιητα ηχεια Figaro S της Λιθουανικης Audio Solutions,,,,,...!!
Σε υπεραριστη κατασταση 10/10 σαν καινουργια χωρις ουτε μια αμυχη εντελως αθικτα στα κουτια τους..
ΔΕΝ θα προσθεσω τιποτα αλλο για τα συγκεκριμενα ηχεια γιατι ΔΕΝ χρειαζεται να τα εκθειασω εγω....
Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να διαβασετε ΟΤΙ review υπαρχει και θα καταλαβετε...
Η
Να πατε να τα ακουσετε στον αντιπροσωπο Chameleon Audio απο οπου και αγοραστηκαν πριν σχεδον ενα ετος....!!!
Η
Να κανετε τον κοπο να ερθετε στον χωρο μου να τα ακουσετε...........
Επικοινωνια με Π.Μ εδω.
Παρακαλω ΟΧΙ παζαρια , ΟΧΙ ανταλλαγες..............Δεν θα απαντω.
Γιαννης , Πατρα
Υ.Γ : Η φωτο που εχω ποσταρει ειναι πραγματικη του συγκεκριμενου ηχειου.....
Πωλουνται τα καταπληκτικα και πολυβραβευμενα χειροποιητα ηχεια Figaro S της Λιθουανικης Audio Solutions,,,,,...!!
Σε υπεραριστη κατασταση 10/10 σαν καινουργια χωρις ουτε μια αμυχη εντελως αθικτα στα κουτια τους..
ΔΕΝ θα προσθεσω τιποτα αλλο για τα συγκεκριμενα ηχεια γιατι ΔΕΝ χρειαζεται να τα εκθειασω εγω....
Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να διαβασετε ΟΤΙ review υπαρχει και θα καταλαβετε...
Η
Να πατε να τα ακουσετε στον αντιπροσωπο Chameleon Audio απο οπου και αγοραστηκαν πριν σχεδον ενα ετος....!!!
Η
Να κανετε τον κοπο να ερθετε στον χωρο μου να τα ακουσετε...........
Επικοινωνια με Π.Μ εδω.
Παρακαλω ΟΧΙ παζαρια , ΟΧΙ ανταλλαγες..............Δεν θα απαντω.
Γιαννης , Πατρα
Υ.Γ : Η φωτο που εχω ποσταρει ειναι πραγματικη του συγκεκριμενου ηχειου.....
Figaro S Speakers Audio Solutions ,Sigma Acoustics ,Reference 3A ,Martin Logan
Chameleon Audio represent hi-end analogue manufacturers like Audio Solutions ,Sigma Acoustics ,Reference 3A ,Martin Logan
www.chameleonracks.gr
Audio Solutions Figaro S | The Ear
Eastern Europe has been generating a clutch of new audio brands, among them loudspeaker marque Audio Solutions which has launched a new range. Trevor Butler’s
the-ear.net
Attachments
-
117,3 KB Προβολές: 0