Audio Spectrum Art 2

Reaction score
54
Απάντηση: Audio Spectrum Art 2

Μια ενδιαφέρουσα ανατροπή: Με τα δικά τους κροσσόβερ και με 10 λαμπάτα βατ τα ηχεία (art I) κελάηδησαν. Ποιος να μου το΄λεγε...και τα είχα παρατημένα.

Reaction score
8

Μια ενδιαφέρουσα ανατροπή: Με τα δικά τους κροσσόβερ και με 10 λαμπάτα βατ τα ηχεία (art I) κελάηδησαν. Ποιος να μου το΄λεγε...και τα είχα παρατημένα.
Όταν έλεγα για ''ανεμικό'' ενισχυτή αυτό εννοούσα. Έχω ακούσει τον Ερμή της ίδιας εταιρείας με 20W λάμπα και σοκαρίστικα.

Reaction score
54

Και έχεις πολύ δίκιο φίλε μου και εγώ νιώθω πως πρέπει να αποκαταστήσω μια αδικία προς τα ηχεία, που εξάλλου προέρχονται από μια εταιρεία, που τιμάει όσο λίγοι τον χώρο, γιατί τα γραπτά μένουν.

Ποτέ δεν τους είχα δώσει την δέουσα προσοχή και ο λόγος ήταν ότι παρέλαβα ένα ηχείο μαύρο και ένα καφέ, από ένα μαγαζί, που έβαλε λουκέτο την επομένη. Έτσι δεν είχαν μπει στο καθιστικό, αλλά έπαιζαν που και που στο γραφείο.
Τέλος πάντων οι προσόψεις έχουν ίδιο χρώμα και η διαφορά περνάει απαρατήρητη.

Τώρα που πειραματίστηκα ως προς την τοποθέτησή τους, ομολογώ ότι αποκαλύφθηκαν και σε συνδυασμό με την οδήγηση απογειώθηκαν σε βαθμό "κακουργήματος".

Reaction score
123

Με τετοιο χωρο θα πρεπει να κοποιασης πολυ για να βρεις ηχειο που να μην παιζει .κανε και κανενα λαθος τελειος χωρος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis