audio spectrum artemis v2

Reaction score
27
θα ηθελα τη γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ηχεια μιας και τα περιμενω να μου ερθουν απο βδομαδα.ο χωρος μου ειναι 26mm2 το συστημα που ακουγα μεχρι στιγμης ηταν b&w 601s3 με ολοκληρωμενο ROTEL RA980BX 100W/8ohm και ημουν αρκετα ευχαριστημενος...ομως το μικροβιο της αναβαθμισης δεν μ'αφησε ησυχο και ετσι πουλησα τα 601 να παω σε δαπεδου...εχω και εναν τελικο rotel rb981 130w/8ohm πιστευετε οτι μπορει αυτος ο τελικος να οδηγησει με αξιοπρεπεια τα αρτεμις?η ακομα και ο ra980 ολοκληρωμενος θα τα καταφερει?στο θεμα του ηχου τωρα μιας και δεν ετυχε να τ'ακουσω ποτε τα αρτεμις v2 απλα φιλος απο αλλη πολη μου τα προτεινε σαν καλη επιλογη.θα ακουσω τρελη διαφορα σε σχεση με τα 601 η θα μετανιωσω που τα πουλησα και θα αρχισω τα παλια παλι?? (nad3020i kai b&w601)
ακουω γνωμες οσον γνωριζουν.

Reaction score
539
Απάντηση: audio spectrum artemis v2

θα ακουσω τρελη διαφορα σε σχεση με τα 601;
Ναι

εχω και εναν τελικο rotel rb981 130w/8ohm πιστευετε οτι μπορει αυτος ο τελικος να οδηγησει με αξιοπρεπεια τα αρτεμις?η ακομα και ο ra980 ολοκληρωμενος θα τα καταφερει?
Φοβάμαι πως κανένας απο τους 2 δε θα τα καταφέρει, αλλά κάνεις μια καλή αρχή με το ηχείο. Αργότερα βλέπεις τι θα κάνεις και με τον ενισχυτή

Reaction score
27

δηλαδη ενας τετοιος τελικος http://i290.photobucket.com/albums/...nav 3/RotelRB-981_RC-960BX-01_zpsd80dabfc.jpg δεν μπορει να οδηγησει τα αρτεμις σε 25m2??αρα πρεπει να ειναι πολυ αναισθητα σαν ηχεια...βεβαια θα περιμενουμε τις εξελιξεις της δοκιμης που ειναι και οτι καλυτερο απλα ηθελα να εχω μια πρωτη αποψη απο γνωστες γιατι δεν ειχα ποτε μου ηχεια δαπεδου τετοιας κατηγοριας.αν δεν τα καταφερει με βλεπω για σετ προ & τελικου και αυτο το διαστημα δεν ειμαστε για τετοια εξοδα.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357

Σίγουρα οι διαφορές είναι ακουστές!Τα 601 ήταν καλά ηχεία για την εποχή τους, στην κατηγορία τους.Εδώ θα ακούσεις άλλες χροιές άλλες μεσαίες και τρισδιάστατο ήχο και όγκο που δεν τον είχες.Προσοχή! θέλει λίγο ψάξιμο στο στήσιμο.Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τον Rote είναι ισχυρός και καθαρόςl,εάν είναι καινούργια λίγο υπομονή με το στρώσημο και νομίζω ότι πραγματικά θα το ευχαριστηθείς!
Καλές Ακροάσεις!

θα ηθελα τη γνωμη σας για τα συγκεκριμενα ηχεια μιας και τα περιμενω να μου ερθουν απο βδομαδα.ο χωρος μου ειναι 26mm2 το συστημα που ακουγα μεχρι στιγμης ηταν b&w 601s3 με ολοκληρωμενο ROTEL RA980BX 100W/8ohm και ημουν αρκετα ευχαριστημενος...ομως το μικροβιο της αναβαθμισης δεν μ'αφησε ησυχο και ετσι πουλησα τα 601 να παω σε δαπεδου...εχω και εναν τελικο rotel rb981 130w/8ohm πιστευετε οτι μπορει αυτος ο τελικος να οδηγησει με αξιοπρεπεια τα αρτεμις?η ακομα και ο ra980 ολοκληρωμενος θα τα καταφερει?στο θεμα του ηχου τωρα μιας και δεν ετυχε να τ'ακουσω ποτε τα αρτεμις v2 απλα φιλος απο αλλη πολη μου τα προτεινε σαν καλη επιλογη.θα ακουσω τρελη διαφορα σε σχεση με τα 601 η θα μετανιωσω που τα πουλησα και θα αρχισω τα παλια παλι?? (nad3020i kai b&w601)
ακουω γνωμες οσον γνωριζουν.

Reaction score
19

Εχω τα Artemis TLS και τα Sirene. Παίζουν εξαιρετικά ισοροπημένα αναλυτικά και διάφανα. Οσο καλύτερο ενυσχητή τους βάλεις, τόσο καλύτερα θα ακούσεις. Ψάχνοντας να αναβαθμήσω τα TLS μου βρέθηκα να ακούω ηχεία απο 3500€ και πάνω ωστε να είναι αισθητή η διαφορά(και όχι πάντα..).Για το χώρο σου τα V2 θα είναι μιά χαρά. Εγώ εαν δεν μεγάλωνα τον χώρο ακρόασης, δεν θα άλλαζα τα TLS, τα οποία βέβαια τα μετακομίζω στο άλλο σύστημα που έχω σε μικρότερο χώρο!

Reaction score
156

νομιζω κι εγω οτι δεν θα εχεις προβλημα.Δεν εχω ακουσει τα αρτεμις αλλα απο φιλους γνωριζω οτι θελουν ενισχυτη με ψωμι για να παιξουν καλα.Δοκιμασε τα και βλεπεις.Εγω γενικα νομιζω οτι θα εχεις ικανοποιητικο αποτελεσμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut