Audio Spectrum Greek Club

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.201
Και τα 4 μεγάφωνα έχουν σκάσει στις άκρες και θέλουν "κόλλημα" και μάλλον και τα 2 tweeter. Δεν ξέρω αν αξίζει να τα φτιάξω, αν μου λέτε ότι ήταν και φτηνή σειρά. Πρέπει να είναι και χαρτινα αυτά τα ηχεία. Η ερώτηση είναι, βρίσκεις με ~200€ κάτι decent 3 δρόμων ;
Λέγοντας <<έχουν σκάσει>> προφανώς εννοείς πως έχει πολυμεριστεί η ανάρτηση και χρειάζεται αντικατάσταση. Δεν αξίζει τον κόπο σε αυτές τις μονάδες.
Τα tweeters δεν έχουν τέτοιο θέμα και λογικά θα λειτουργούν κανονικά.

Για ποιο λόγο να πας σε τρίδρομο ηχείο, πάντα μεταχειρισμένο, στην κατηγορία των 200 ευρώ;
Με λίγο ψάξιμο θα βρεις κάποιο αξιοπρεπές δίδρομο.

Reaction score
0
Λέγοντας <<έχουν σκάσει>> προφανώς εννοείς πως έχει πολυμεριστεί η ανάρτηση και χρειάζεται αντικατάσταση. Δεν αξίζει τον κόπο σε αυτές τις μονάδες.
Τα tweeters δεν έχουν τέτοιο θέμα και λογικά θα λειτουργούν κανονικά.

Για ποιο λόγο να πας σε τρίδρομο ηχείο, πάντα μεταχειρισμένο, στην κατηγορία των 200 ευρώ;
Με λίγο ψάξιμο θα βρεις κάποιο αξιοπρεπές δίδρομο.
Ευχαριστώ γισ την απάντηση. Είμαι νέος στον ήχο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι με 2 δρόμων οτι θα χάνει στα μεσαία σε σχέση με 3 δρόμων. Μπορώ να ανέβω κι άλλο στα χρήματα αλλά όχι πάρα πολύ

Reaction score
1
AUDIO SPECTRUM HERMES TLS.
-

Έχουμε δώσει όρκουs αιώνιας αγάπης και πίστης .
Έχουμε κοινά όνειρα και στόχους , εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον καί κάθε πρωί λέμε καλημέρα
..........ό έναs στόν άλλον !
Έχουμε παντρευτεί από έρωτα .
Καί 5 τ.μ. να ήταν τό σπίτι μου , πάλι δίπλα μου θά τά είχα .
Τά λόγια είναι περιττά γιά ένα ήχο που μου ακουμπά την ψυχή χρόνια τώρα .

-
View attachment 100428
-
foto , από τό μέλοs
jm62
-
View attachment 100429

- :hi:
Τά είχα καί εγώ αρκετά χρόνια σπίτι μου, ώρες καί ώρες μουσικής απόλαυσης αλλά αναγκάστηκα νά τά δώσω γιατί κάποιοι αντιπρόσωποι μου τά έθαβαν γιά νά πουλήσουν τά δικά τους.Δυστυχώς μέ επηρέασαν αρνητικά!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.201
Ευχαριστώ γισ την απάντηση. Είμαι νέος στον ήχο. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι με 2 δρόμων οτι θα χάνει στα μεσαία σε σχέση με 3 δρόμων. Μπορώ να ανέβω κι άλλο στα χρήματα αλλά όχι πάρα πολύ
Δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει αυτό που λες. Εξαρτάται που έχει δοθεί προσοχή και τι επιλογές έγιναν.

Όταν ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος επιλέγουμε το απλούστερο δυνατό.
Μια πολύπλοκη κατασκευή σχεδιαστικά και όσον αφορά μονάδες και καμπίνα, όπως είναι ένα τρίδρομο ηχείο. είναι ιδιαίτερα απαιτητική σε όλους του τομείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.480
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14