Audio Spectrum Greek Club

Reaction score
339
Δεν θα ξεχάσω μια ξενάγηση που μου έκανε κάποτε ο Πετρόπουλος στον πρώτο χώρο μετά την είσοδο. Μόλις είχα αφήσει για έλεγχο τα CM3, θεωρούσα ότι ακούγονταν διαφορετικά μεταξύ τους τα 2 ηχεία (από πιτσιρικάς ψυχαναγαστικές ανησυχίες). Προφανώς αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει δει και πιο τρελές περιπτώσεις μου έδειξε ηχεία καμένα με τρύπα στην πίσω μπάφλα αφού συνδέθηκαν στην πρίζα, ηχεία με τρύπες στα διαφράγματα των γούφερ από κοντάρια σκούπας και άλλα.

Reaction score
274
Είχα τη τελευταία έκδοση του Ορφέα . χαλιά! Τοτε που το πήρα μάλλον δεν ήξερα να ακούω. Το οδηγούσα με parasaound 3500 και προ musical fidelity. Το Τουίτερ τσιριζε φουλ . Πολύ κουραστικό ηχείο , πολύ κατανάλωση ρεύματος για το τίποτα. Έχω ακούσει ότι μόνο ο Αίολος και το Xanadu άξιζαν . Θα ήθελα να ακούσω τον Αίολο στο χώρο μου . Έλεγαν ότι τα spectrum είναι αντίστοιχα των αγγλικών με τα μισά λεφτά ,και όλο το παπά που πουλούσαν τότε τα περιοδικά. Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου, που είχα βρει τοτε ένα spendor 100 demo κομμάτι στο Μασελο και δε το πήρα για 600 ευρώ διαφορά .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.975
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou