Audio spectrum sirene v2 & Atacama nexus 6

Reaction score
0
Δίνονται τα audio spectrum - sirene σε κατάσταση υπεράριστη (σαν καινούργια), χρώμα κερασιά με λίγες ώρες λειτουργίας και σε πολύ χαμηλές εντάσεις πάντα. Τα ηχεία είναι εκπληκτικά για τα χρήματα τους (770 EUR. Στο skroutz) και μαζί δίνονται οι πολύ καλές βάσεις της γνωστής εταιρείας Atacama: nexus 6. (126 eur. στο skroutz).

ΤΙμή και για τα 2 μαζί στα 450 ευρώ.

ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
υπαρχει καποια φωτογραφια για να δουμε το ειδος του ξυλου? δινονται ξεχωριστα απο τις βασεις?

ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
0
Aγαπητέ vasilisnt θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό απο τα ηχεία αργότερα σήμερα. Προς το παρόν επισυνάπτω μια από το διαδίκτυο ώστε να μπορείς να εκτιμήσεις το χρώμα. Μπορούμε να συζητήσουμε και για ξεχωριστή πώληση ηχείων απο βάσεις.

Για πιο γρήγορη επικοινωνία θα ήταν καλό να χρησιμοποιείται το π.μ. ώστε να λαμβάνω ειδοποίσηση στο mail μου.

ευχαριστώ.

Attachments

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
εννοουσα αν το ξυλο ειναι καρυδιας(μεγαλα νερα) ή τριανταφυλλιας (νομιζω τα τελευταια 2 χρονια εβγαινε με αυτο το ξυλο)

το χρωμα το γνωριζω, ειχα και τα ηχεια στο παρελθον...

σε ευχαριστω και παλι

Reaction score
0
εορταστική διάθεση και προσφορά ηχεία & βάσεις στα 400 ευρώ μαζί. Δεν θα ήθελα να δοθούν ξεχωριστά μετά από αυτή την μείωση τιμής, παρά μόνο σαν πακέτο.

Η τιμή δεν θα μειωθεί περαιτέρω, αν δεν δοθούν (έχω στόχο την αγορά floorstanding ηχείων) θα συνεχίσουν να με συντροφεύουν!

χαιρετισμούς σε όλους και καλές γιορτές!

Reaction score
12
Εξακολουθούν να πωλούνται γιατι ενδιαφέρομαι σφόδρα.
Αν ναι πως μπορώ να επικοινωνίσω;

Reaction score
4
καλησπερα, εαν υπαρχουνε ακομα τα ηχεια ενδιαφερομαι για αμεση αγορα, το τηλ μου ειναι 698 750 0554, Θωμας, σε ευχαρηστω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas