Audio technologies open bafle

Reaction score
3
Τα ηχεια ειναι τριδρομα,
με ενα 15αρι woofer
ενα 8αρι mid visaton b200,στη πραγματικοτητα ειναι fullrange μοναδα !
και ενα 1,5αρι τουιτερ.

Ειναι 200 watt και εχουν 88db ευαισθησια ,αλλα λογο που ειναι διπολα ,σε καθε διπλασιασμο της αποστασης απο τον ακροατη,η σταθμη πεφτει μονο 3 db σε αντιθεση με συμβατικα ηχεια που πεφτει 6db!
Με ενα 60αρι που τα παιζω εγω παιζουν παρα πολυ δυνατα και χωρις παραμορφωσεις.

Ενα αλλο σημαντικο προτερημα που εχουν ειναι οτι ο ηχος επιρεαζεται ελαχιστα απο τους πλαϊνους τοιχους και απο το ταβανι και ετσι εχουν πολυ ομαλη αποκριση στο χωρο.

Υπαρχει ομως μια προυποθεση για να μπορεσουν να κατεβουν πολυ χαμηλα θα πρεπει να απεχουν απο τον πισω τοιχο 1,2 μετρα.Οσο πιο πισω τα στηνουμε τοσο χανουν σε βαθυ μπασο οποτε δεν θα τα προτεινα αν δεν θα εχουν αποσταση απο τον πισω τοιχο τουλαχιστον 60 εκατοστα.(εκτος και αν ακουτε απο πολυ κοντα 'η τα ηχεια θα ειναι πολυ μακρια μεταξυ τους ωστε να εχουν κλιση σε σχεση με τον πισω τοιχο 45 μοιρες).

Σιγουρα αξιζει να τα ακουσετε οποτε οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος !:smile:

Τιμη 1000 ευρω , συζηταω και ανταλαγες .

Reaction score
3
Nα κανω μερικες διευκρινισεις.

Οι αποστασεις στις οποιες αναφερομαι ειναι μετρημενες απο την μπαφλα.

Επισης ειναι πολυ ευκολο επειδη απο κατω εχουν τσοχα
,αν δεν εχετε χαλια ,σε πιο σοβαρες ακροασεις να τραβατε τα ηχεια μπροστα και υστερα να τα βαζετε πισω στην θεση τους.

Να μη παρεξηγηθω και πισω ακουγονται καλα ,αλλα αν τα ακουσει καποιος στο 1,20 θα καταλαβει τι εννοω!
Εγω δεν εχω ακουσει πιο ρεαλιστικη ντραμς!

Μειωση τιμης στα 900 ευρω!

Reaction score
3
Μείωση τιμής στα 780 ευρώ!!!

Πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα δύσκολα θα βρεθεί άλλο ηχείο να παίζει τόσο καλά.

Reaction score
3
Επειδη στο πισω μερος το πανι ειχε καποια σχησιματακια ,τα οποια επιδιορθωθηκαν,(ενα χρειαστηκε μπαλωμα απο το ιδιο υλικο που ειναι το πανι) νεα και τελικη τιμη 650 ευρω!!!

Επαναλαμβανω οτι τα σχησιματακια ειναι στο πισω μερος και δεν επηρεαζουν ουτε την αποδοση ουτε την εμφανιση!​

Η τιμη ειναι τελικη και δεν θα υπαρξουν αλλες μειωσεις.

Reaction score
3
Tα ηχεια δοθηκαν.Ευχαριστω πολυ το avsite για τη φιλοξενια της αγγελιας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa