AUDIOMUSIC ΕΞΗΓΗΣΗ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.989
Για να έχετε πλήρη εικόνα του εν λόγω παζλ, επιτρέψτε μου να συμπληρώσω τα διαμειφθέντα μεταξύ της Audiomusic και του υποφαινομένου. Αμέσως μόλις έλαβα το μήνυμα που μου έστειλε, και το οποίο έχει το θράσος να δημοσιεύει στο παρόν θέμα, τηλεφώνησα στο συγκεκριμένο αριθμό, και το σήκωσε η εν λόγω κυρία. Θεωρώντας ότι σήκωσε το τηλέφωνο λάθος άτομο, ζήτησα να μιλήσω με το πρόσωπο που μου έστειλε αυτό το μήνυμα, οπότε και μου είπε ότι, όντως, εκείνη το έστειλε. Της ζήτησα τότε να μου πει ό,τι είχε τέλος πάντων να μου πει, μια που έργω απέδειξα ότι πληρώ τις αντικειμενικές «προϋποθέσεις» που είχε θέσει για να της τηλεφωνήσω.

Μου είπε, λοιπόν, το πραγματικό της όνομα, το οποίο ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω, (καθ’ όσον αντιστοιχεί σε κάτι σαν John Smith), όπως επίσης και ότι κατοικεί εκτός Αθηνών, κάπου στην επαρχία, και εν πάση περιπτώσει, ότι δεν έχει καμιά σχέση με το περί ου ο λόγος περιοδικό. Στη συνέχεια, όμως, καθώς εξελίσσετο η κουβέντα, μου είπε –ίσως να της ξέφυγε, δεν ξέρω- ότι συνδέεται επαγγελματικώς με το High Fidelity, όπως επίσης και ότι μέσω του λογαριασμού που ανοίχθηκε εδώ στο AVSite, έμπαινε τόσον αυτή, όσο και ο σύζυγός της. Επίσης, ανέφερε ότι μαζί με τον σύζυγό της έχει δημόσια παρουσία στο Internet, της οποίας την ταυτότητα αρνήθηκε να μου αποκαλύψει, παρά το γεγονός ότι της το ζήτησα. (Εδώ που τα λέμε, όταν κάποιος άγνωστος σου λέει «πάρε με σ’ αυτό το κινητό, και σου πετάει και ένα κοινότυπο όνομα», ε, δεν μπορείς να αποκλείσεις ότι μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, αλλά βεβαίως δεν μπορείς να αποκλείσεις ότι το όνομά του μπορεί και να είναι αληθές, έτσι δεν είναι);

Έχοντας η ίδια, εξ όσων εύλογα θα μπορούσε να συναγάγει κανείς από τα λεγόμενά της, έχοντας, λοιπόν, η ίδια μιαν κάπως πολύ προσωπική άποψη περί της θέσης που έχει κάποιος, ο οποίος δημοσιεύει κείμενά του στον περιοδικό τύπο και στο Internet, μου είπε ότι δεν μπορεί ρε παιδί μου να γράφεις και να δημοσιεύεις, και μετά να βγαίνει ο πάσα ένας στο Internet (εννοώντας προφανώς εμένα) και να σε κριτικάρει, κοινώς, να «σου τη λέει». Δηλαδή, η εν λόγω κυρία, ούτε λίγο ούτε πολύ, θέτει τους δημοσιεύοντες, δηλαδή τους κατά τεκμήριον δημοσιογράφους, υπεράνω κριτικής, ή τέλος πάντων ρε παιδί μου, υπεράνω της δικής μου κριτικής.

Ειδικότερα δε, και όσον αφορά τις εκφράσεις που μετήλθον εγώ, ασκώντας κριτική στο επίμαχο άρθρο του κ. Παναγόπουλου, μου είπε πως αν τις είχα χρησιμοποιήσει εναντίον της, «θα με είχε σκίσει», αυτολεξί. Της απήντησα πολύ απλά, ότι η καταφυγή σε ένδικα μέσα δεν δικαιώνει εκ προοιμίου τον ενάγοντα, άλλως προς τί οι δίκες, όπως επίσης και ότι εάν αυτή, ως ενάγουσα, έχανε τη δίκη, δεν θα είχαμε τελειώσει μεταξύ μας, καθ’ όσον ο εναγόμενος διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμα να μεταβληθεί σε ενάγοντα. Σ΄εκείνο το σημείο της έκλεισα το τηλέφωνο.

Λίγο αργότερα της έστειλα ένα pm, κοινοποιημένο στον Γ.Δ. αλλά και στον ιδιοκτήτη του παρόντος site, και τη ρώτησα, τί να κάνω με αυτό το απαράδεκτο μήνυμα που μου είχε στείλει, να το διαγράψω, ή να το κρατήσω. Μου απήντησε με ύφος «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Αυτά, όσον αφορά το εν λόγω άτομο. Δεν ξέρω ποια είναι, δεν ξέρω τον άντρα της, δεν ξέρω προς τί τοιαύτη μονόπλευρη ευαισθησία από μέρους της υπέρ του High Fidelity και μόνον, και ούτε μου χρειάζεται να μάθω. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο άτομο, όντως εκ των έσω του περιοδικού, ή μπορεί πάλι να πρόκειται απλά για κάποια ενθουσιώδη αναγνώστρια, γιατί όχι. Πρέπει όμως να γνωρίζει, ότι από τις σελίδες αυτού του site, (και του AVForum παλαιότερα), έχουν δεχθεί την κριτική μου όλα τα περιοδικά του χώρου, ή έστω τα πλέον γνωστά, (Ήχος, Hitech, High Fidelity), όχι όμως έτσι, στα καλά καθούμενα, επειδή εμένα μου ήρθε ο οίστρος του «πάνσοφου» και τα τοιαύτα, αλλά μόνο σε περιπτώσεις που έκρινα σκόπιμο. Αυτό είναι ένα γεγονός, είτε της αρέσει, είτε όχι, είτε το αγνοεί, είτε όχι. Επίσης, εξ όσων γνωρίζω προσωπικά, αλλά και μέσω τρίτων, αυτή η κριτική είναι γνωστή στο σύνολό της σε όλους όσοι είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι από καθένα από αυτά τα περιοδικά, και μόνον ένας από αυτούς διαμαρτυρήθηκε κατ’ ευθείαν σε μένα, και δημοσίως, και μπράβο του, ενώ κάποιοι άλλοι που με γνωρίζουν προσωπικά, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν. Μπορεί οι άνθρωποι να μην έδωσαν σημασία, μπορεί να μην το έκριναν σκόπιμο, δεν ξέρω, υποθέστε ό,τι θέλετε.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, είναι τουλάχιστον παράξενο, κάποιος νεοεισελθών στο AVSite να εμφανίζεται λαύρος εναντίον όλων, πετώντας κουβέντες περί υπόπτων κινήτρων και συγκεκριμένου προσανατολισμού σκοτεινών συμφερόντων, και μάλιστα στέκοντας γατζωμένος από ένα συγκεκριμένο κείμενο, ηλικίας αρκετών μηνών, το οποίο ξέθαψε δίκην συνηγόρου του συγκεκριμένου αρθρογράφου. Εάν, δε, όντως αυτή η κοπέλα είναι μια ενθουσιώδης αναγνώστρια του High Fidelity, και την πείραξαν τόσο πολύ οι επικρίσεις μου, τότε μπράβο στο High Fidelity που δημιουργεί πιστούς και τακτικούς αναγνώστες και αναγνώστριες.

Τέλος, επειδή η Ελληνική γλώσσα είναι συγκεκριμένη και ανεπίδεκτη εννοιολογικών ακροβασιών κατά πως μας βολεύει κάθε φορά, της συνιστώ της κοπέλας να ανοίξει κάποιο λεξικό για να διακριβώσει την έννοια της ύβρεως και της εμπάθειας σε αντιδιαστολή με την επίκριση, ή έστω το έντονα επικριτικό ύφος, αυτό το τελευταίο, ναι, το αποδέχομαι.

Reaction score
14
Κώστα (πικάπιε) περισσότερο κατανοητό δεν θα μπορούσες να το έχεις γράψει. Εύγε.

Ένα πράγμα αποκόμισα από το saga των τελευταίων 3 ημερών, δεν διάβαζα φανατικά κανένα απο τα περιοδικά, μόνο αν έβλεπα κάτι που να μου τραβούσε την προσοχή, αλλά μετά από αυτό θα συνεχίσω να ενημερώνομαι από την καλή μας παρέα και μόνον!

Τελικά ο φανατισμός σε ότι αναμιγνύεται μόνο αηδία προκαλεί.

Reaction score
298
Δρ Ντίνος Πικάπιος - said:
αν τις είχα χρησιμοποιήσει εναντίον της, «θα με είχε σκίσει», αυτολεξί.
Το αστείο δεν ήταν ότι το είπε - το αστείο ήταν ότι προφανώς το πίστευε κιόλας. Τέτοια επαφή με την πραγματικότητα!

Reaction score
0
Αγαπητέ κ.Δρ Ντίνος Πικάπιος - (πρώην nick Κώστας Κόγιας),

Κατανοώ τον πανικό σας, αλλά όλα αυτά που λέτε θα πρέπει να τα αποδείξετε.

Ψεύδεστε όταν ισχυρίζεστε ότι σας είπα πως συνδέομαι επαγγελματικά με το High Fidelity διότι δεν συνδέομαι και αυτό μπορεί εύκολα να εξακριβωθεί. Ακόμα όμως και εάν συνδεόμουν δεν υπήρχε περίπτωση να μου ξεφύγει κάτι τόσο σοβαρό. Σας διαβεβαιώνω ότι αν συνδεόμουν επαγγελματικά τα πράγματα θα έμπαιναν στην τελική ευθεία από το πρώτο μου κιόλας μήνυμα.

Αποδείξτε λοιπόν τους ισχυρισμούς σας ή παραδεχτείτε ότι ψεύδεστε ασύστολα.
Είμαι γυναίκα αλλά σας φέρομαι σαν άντρας. Εσείς γιατί κάνετε το αντίθετο;

Επίσης δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο θα έπρεπε να δώσω το πραγματικό μου όνομα σε κάποιον άγνωστο που δραστηριοποιείται σε ένα site, στο οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ότι είναι συμμορφωμένο με όλες τις προβλεπόμενες διατάξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΡΟΔ Ν.2472/97). Τείνετε διαρκώς να υποτιμάτε την αντίληψήν μου και αυτό δεν σας τιμά.

Τέλος, εάν εσείς θεωρείτε κριτική την συκοφαντική δυσφήμιση, τις ντομάτες, τα γιαούρτια και τα ουστ, τότε θα πρέπει να σας πω ότι η κριτική σας είναι ανάλογη του επιπέδου σας. Φυσικά και πρόκειται περί εμπάθειας και αυτό διαφαίνεται από την προσφώνηση ασθμαίνοντα και κάθιδρε "reviewer" του προσωπικού σας μηνύματος.

Αγαπητοί κύριοι,

Διαπιστώνω ότι συνεχίζω να αποτελώ αντικείμενο χλευασμού στις συνεχείς σας ανακολουθίες. Την μία στιγμή λέτε ότι μπήκα για να διαφημίσω το High Fidelity, την άλλη λέτε ότι το δυσφημώ. Την μια στιγμή αναφέρεστε στην ip μου, την άλλη λέτε ότι δεν καταλαβαίνετε για ποιόν λόγο σας την παραθέτω. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε να πείτε διότι αρχίζω να υποψιάζομαι ότι συνομιλώ με άτομα περιορισμένης αντίληψης.

Κανείς από εσάς μέχρι τώρα δεν έδειξε το ανάλογο θάρρος και την τόλμη να μιλήσει για την ταμπακιέρα, η οποία δεν είναι άλλη από την παρακάτω παράγραφο.

"Εξυπνάδα είναι αυτά που διαπιστώνει κανείς ως σφάλματα να έχει το θάρρος να τα γράψει επώνυμα στο περιοδικό και να δοκιμάσει αν έχουν τα κότσια, πρώτον να τα δημοσιεύσουν και κατόπιν να δώσουν σαφείς εξηγήσεις. Με τον τρόπο αυτό αν θέλει κάποιος να έχει την συνείδησή του καθαρή και αν έχει πραγματικά αγαθούς σκοπούς, ενημερώνει τους αναγνώστες του περιοδικού που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και δεν τα γράφει σε οποιαδήποτε φυλλάδα ηλεκτρονική ή μη."

Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Στο εξής τον λόγο έχουν οι άμεσα θιγόμενοι.

Τέλος από εμένα εδώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
audiomusic said:
"Εξυπνάδα είναι αυτά που διαπιστώνει κανείς ως σφάλματα να έχει την θάρρος να τα γράψει επώνυμα στο περιοδικό και να δοκιμάσει αν έχουν τα κότσια, πρώτον να τα δημοσιεύσουν και κατόπιν να δώσουν σαφείς εξηγήσεις. Με τον τρόπο αυτό αν θέλει κάποιος να έχει την συνείδησή του καθαρή και αν έχει πραγματικά αγαθούς σκοπούς, ενημερώνει τους αναγνώστες του περιοδικού που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και δεν τα γράφει σε οποιαδήποτε φυλλάδα ηλεκτρονική ή μη."
Όχι αγαπητέ.
1ον διότι στο site το διαβάζουν πολλοί περισσότεροι από το περιοδικό και 2ον γιατί αυτό που κατηγορείς είναι η επώνυμη κριτική, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων...

audiomusic said:
Τέλος από εμένα εδώ.
Ναι καλά... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
25.444
θελω πααααρα πολυ να δω τους "αμεσα θιγομενους" πραγματικα να παρουν θεση ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ολων αυτων που εχουν γραφτει εδω μεσα , να δω ετσι απο περιεργεια τι θα βρουν να απαντησουν...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.989
audiomusic said:
...
Αγαπητοί κύριοι,

Διαπιστώνω ότι συνεχίζω να αποτελώ αντικείμενο χλευασμού στις συνεχείς σας ανακολουθίες. Την μία στιγμή λέτε ότι μπήκα για να διαφημίσω το High Fidelity, την άλλη λέτε ότι το δυσφημώ. Την μια στιγμή αναφέρεστε στην ip μου, την άλλη λέτε ότι δεν καταλαβαίνετε για ποιόν λόγο σας την παραθέτω. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε να πείτε διότι αρχίζω να υποψιάζομαι ότι συνομιλώ με άτομα περιορισμένης αντίληψης.
Όσον αφορά εμένα, αν ποτέ διαπιστώσεις ότι η αντίληψή μου εξελίχθηκε λιγουλάκι και απέκτησε κάποιο ελάχιστο κρίσιμο μέγεθος, ώστε να πλησιάσει κάπως αυτήν της εκλαμπρότητός Σου, τότε μόνον να ξανασχοληθείς με μένα. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεις το χρόνο σου με ασήμαντους.

Reaction score
298
Δρ Πικάπιε, δεν βγάζεις άκρη με τις γυναίκες. Έχω υπόψη μου μία που υπογράφει τα SMS της ως ... "Νίκος" :shock: Πάσα ομοιότης συμπτωματική.

Reaction score
51
audiomusic said:
........Αγαπητοί κύριοι,

Κανείς από εσάς μέχρι τώρα δεν έδειξε το ανάλογο θάρρος και την τόλμη να μιλήσει για την ταμπακιέρα, η οποία δεν είναι άλλη από την παρακάτω παράγραφο.

"Εξυπνάδα είναι αυτά που διαπιστώνει κανείς ως σφάλματα να έχει το θάρρος να τα γράψει επώνυμα στο περιοδικό και να δοκιμάσει αν έχουν τα κότσια, πρώτον να τα δημοσιεύσουν και κατόπιν να δώσουν σαφείς εξηγήσεις. Με τον τρόπο αυτό αν θέλει κάποιος να έχει την συνείδησή του καθαρή και αν έχει πραγματικά αγαθούς σκοπούς, ενημερώνει τους αναγνώστες του περιοδικού που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και δεν τα γράφει σε οποιαδήποτε φυλλάδα ηλεκτρονική ή μη."

........

Άκουσε να δείς κύριε ή και κυρία Πωσνασελένε!!!!
Δεν ξέρω άν έχεις rXδια ή ωοθήκες, αλλά ότι και νάχεις απο τα δύο ή και τα δύο μαζί δεν με νοιάζει, αν έχεις και την παραμικρή τσίπα πάνω σου.....και θάρρος υπόγράψε με το Ονοματεπώνυμο σου τις εξυπνάδες σου που γράφεις, αλλοιώς ...άντε γιατι μας τάπρηξες, και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε όλο με σένα!!!!

Γιώργος Σάμπαλης!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παιδιά έχει ενημερωθεί κανένας από το περιοδικό?
Η στάση του νομίζω ότι κάνει μεγάλη ζημιά.

Reaction score
1
Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας και με ενημέρωσε για το πρόσφατο θέμα. Brother, η άποψη μου είναι ότι ένας αναγνώστης δεν μπορεί να βλάψει κανένα περιοδικό, για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν το εκπροσωπεί. Άσχετα με αυτό θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.

Αν λοιπόν ήμουν μονάχα δοκιμαστής στο High Fidelity, πιστέψτε με ότι δεν θα έμπαινα ποτέ να γράψω για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι κάτι που δεν με αφορά και δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει ο κάθε αναγνώστης.

Αν ήμουν μονάχα μέλος του AV Site, πιστέψτε με ότι ούτε τότε θα έμπαινα να γράψω κάτι, για τον απλούστατο λόγο του ότι έχω σκυλοβαρεθεί αυτούς τους καυγάδες και εξ΄ αιτίας αυτών έχω αραιώσει την συμμετοχή μου.

Όμως, επειδή είμαι μέλος του AVSite και φίλος με αρκετούς από εσάς, αλλά και επειδή είμαι ένας από τους δοκιμαστές του High Fidelity, κρίνω σκόπιμο να κάνω μια παρέμβαση στην υπόθεση.

1) Αρχίζω λέγοντας ότι η κριτική που ασκούν τα μέλη του AVSite και οποιουδήποτε forum, απέναντι στο High Fidelity και σε οποιοδήποτε περιοδικό, είναι και πρέπει να είναι πάντοτε καλοδεχούμενη. Δεν σας κρύβω ότι διαβάζω συνεχώς τις κριτικές που γράφετε κατά καιρούς για το High Fidelity αλλά και τα λοιπά περιοδικά, τις οποίες φιλτράρω και τις λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου. Φυσικά, τις κριτικές υβριστικού και προσβλητικού περιεχομένου, τις μεταφέρω αυτομάτως στο trash can του εγκεφάλου μου.

2) Σχετικά με το δικαίωμα του καθενός στο να ασκεί κριτική… νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο. Ο οποιοσδήποτε έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να ασκεί κριτική για το οτιδήποτε τον προσεγγίζει και τον αφορά.
Όλους εμάς τους καταναλωτές, μας προσεγγίζουν καθημερινά ένα σορό καταναλωτικά αγαθά, για τα οποία καλούμαστε συνεχώς να παίρνουμε μια θέση και μια απόφαση. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα περιοδικό που μας προσεγγίζει με την ύλη του και μας καλεί να πάρουμε μια απόφαση και μια θέση. Κάνουμε την αξιολόγηση μας, ασκούμε την κριτική μας (είτε από μέσα μας, είτε φωναχτά) και τελικά το αγοράζουμε ή το αφήνουμε στο ράφι του περιπτερά.

3) Φυσικά, θα πρέπει να ξέρουμε ότι η βαρύτητα της κριτικής διαφέρει από μέλος σε μέλος και γενικότερα από άνθρωπο σε άνθρωπο για πολλούς και διαφόρους λόγους, όπως για παράδειγμα είναι το διαφορετικό επίπεδο γνώσεων, οι σχέσεις των ανθρώπων, οι εμπειρίες κλπ. κλπ.
Για να γίνω λίγο πιο σαφής και για να μην παρεξηγηθώ, θα κάνω μια παρομοίωση και θα πω ότι αν για έναν ερμηνευτή ασκούσε κριτική κάποιος ομοίου βεληνεκούς με έναν Askenazy, έναν Mravinsky ή έναν Μητρόπουλο, τότε η άποψη του θα είχε πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από κάποιον ομοίου βεληνεκούς με αυτούς τους “παντογνώστες καθηγητές (τρομάρα τους) της ακαδημίας (σιγά μην σκίσουν κανένα καλσόν) του Fame Story”.
Το ίδιο πρόβλημα θα υπήρχε και αν κάποιος που ασκούσε κριτική, ήταν ο κολλητός του κολλητού του κουμπάρου του Κορακάκη, που γράφει στο High Fidelity και όπως και να έχει… καταλαβαίνετε.
Με άλλα λόγια… καλή η κριτική, αλλά πάντοτε θα πρέπει να φιλτράρεται σωστά έτσι ώστε ο κρινόμενος και ο αναγνώστης της κριτικής να μπορούν να αξιολογούν με επιτυχία το περιεχόμενο της ίδιας της κριτικής.

4) Η εμφάνιση ενός νέου μέλους που από την πρώτη κιόλας στιγμή εκθειάζει το High Fidelity, μπορεί να μας οδηγήσει σε τρεις βασικές υποθέσεις:
α) Ότι έχουμε να κάνουμε με έναν απλό αναγνώστη, που αντιδρά όπως αντιδρά και λέει αυτά που λέει γιατί αυτά πιστεύει, αυτά έχει ζήσει, αυτά ξέρει και αυτά θέλει να μας πει.
β) Ότι πρόκειται για έναν εγκάθετο και έναν “βαλτό” από το ίδιο το περιοδικό, που προσπαθεί τεχνηέντως να πετύχει την έμμεση διαφήμιση του περιοδικού.
γ) Ότι πρόκειται για κάποιον που ανήκει σε κάποιο από τα ανταγωνιστικά περιοδικά και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να μπλοφάρει και να σπιλώσει την εικόνα του ίδιου του High Fidelity.

Αν πάρουμε την περίπτωση του α), θα έλεγα ότι ο χρόνος θα μας δείξει αν αυτό το μέλος είναι κάποιος πραγματικός φίλος του σπορ που έχει όρεξη για ουσιαστική αντιπαράθεση ή είναι κάποιος που κρύβεται πίσω από τον κωδικό του και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ως δοκιμαστής του High Fidelity, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που είναι αναγνώστης του περιοδικού. Ως μέλος του AV Site, θα τον παρακαλούσα να κινηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τις αρχές αυτού του forum.
Αν πάρουμε την περίπτωση του β), μπορώ να σας πω ότι σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω, δεν υπάρχει κανείς στο περιοδικό που θα επέλεγε αυτό τον τρόπο προβολής.
Αν τώρα πάρουμε την περίπτωση του γ), θέλω να πιστεύω ότι ούτε οι συνάδελφοι από τα άλλα περιοδικά θα σπαταλούσαν τον χρόνο τους σε τέτοια ζητήματα.

Σε κάθε περίπτωση, κερδισμένο είναι το ίδιο το βήμα του AV Site, που για ακόμα μια φορά επέδειξε έναν εξαιρετικά υψηλό “συντελεστή απόσβεσης” αυτών των φαινομένων.

Προτείνω να ασχοληθούμε με τίποτα πιο High End. Εσείς τι λέτε;;; Από μηχανήματα πως πάτε;;; Καμία τράμπα κάναμε τον τελευταίο καιρό;;; Άντε ανοίξτε κανένα τέτοιο θέμα που έχει ενδιαφέρον γιατί έχω κάνει πολλές τράμπες και έχω πολλά νέα. Τσαρουχά (brother), σε καθιστώ υπεύθυνο. :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπράβο Νικόλα για την στάση σου, παράδειγμα προς μίμηση για μερικούς. Τίποτε άλλο...

p.s. Θα κάνω ότι μπορώ... 8)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Audiomusic, βλεπεις πως γραφουν αυτοι που εχουν κατι...κοτσια ναααα(μετα συγχωρησεως)?
Διοτι ο Νικολας εχει ακουσει εδω μεσα τον εξαψαλμο(παντα σε καλοπροαιρετες κριτικες ομως) και δεν εχει κανενα προβλημα να πει τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.

Ας γινει το παραπανω μηνυμα παραδειγμα για το τι εστι μαγκια! :wink:

Reaction score
0
Εγω θελω να πω οτι ειναι τιμη του Ηigh Fidellity που εχει στις ταξεις του
ανθρωπους που εκτιθενται δημοσια και επωνυμα !
Δεν ειμαι αναγνωστης του περιοδικου για να κρινω την δουλεια σου
ομως απο την σταση σου και μονο, σου αξιζει ενα μεγαλο Μπραβο!!!

Reaction score
0
Εγώ είμαι αναγνώστης του High Fidelity κ χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βλέπω κάποιον υπεύθυνο από εκεί μέσα να γράφει εδώ μέσα. :):):)

Reaction score
3.492
Tο φάγατε το κορίτσι.
Κα Audiomusic. θα ήθελα πολύ να γράψετε κάτι σχετικό με τον ήχο και τα μηχανήματα στα διάφορα σχετικά θέματα που υπάρχουν στο avsite.

Ξεχάστε τις όποιες παρεξηγήσεις και ελάτε να συζητήσουμε. Στην πορεία θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά. Ελπίζω σε μια νέα παρουσιαση προϊόντος ή σε μια συνάντηση για καφέ.

Reaction score
1
Brother, ξέρεις τι θέλω πιο πολύ από εσένα...

μηχανές - συγκρίσεις - δοκιμές - κόντρες και πολλές φώτο!!!

Άντε γιατί έχουμε πολύ θέμα. :D

Υ.Γ. 1: Δεν πρόλαβα να πατήσω το Post και έγραψε Warning επειδή μπήκαν άλλοι δύο πριν από εμένα. Επ' ευκαιρίας λοιπόν θα ήθελα να πω στον φίλο audiomusic ότι μπορεί κάλλιστα να γίνει μέλος μιας πολύ καλής παρέας και ας έχεις διαφορετική άποψη με μερικούς από την παρέα. Δεν τρέχει τίποτα. Στην τελική, η ουσία είναι να ασχοληθούμε με τις μηχανές και όχι να τσακωνόμαστε.

Υ.Γ. 2: Ευχαριστώ Andrew για τα καλά σου λόγια. Όσο για την δουλειά μου, προσπαθώ να την κάνω όσο γίνεται καλύτερα. Αλλά επιμένω ότι πρέπει να αφήσουμε τα περιοδικά και να ασχοληθούμε ως μέλη αυτού του forum με τις μηχανές, οι οποίες είναι και αυτές που μας απασχολούν.

Υ.Γ. 3: Ο Videomix, από την ημέρα που τελείωσε η έκθεση και αποχωρίστηκε την Justina, την Έλενα και τα υπόλοιπα μοντελάκια, έχει πάθει στερητικό και μου φαίνεται ότι στο τέλος θα κάνει πρόταση στην audiomusic. :) :D :) :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef