AUDIOMUSIC ΕΞΗΓΗΣΗ

Reaction score
3.492
Νικόλα καλωσόρισες, με τόσα πολλά γυναικεία νέα μέλη, θα χρειαστούμε σύντομα και μοντέλους , είσαι ?
στον ελεύθερό σου χρόνο πάντα.

Reaction score
298
audiomusic said:
Είμαι γυναίκα αλλά σας φέρομαι σαν άντρας. Εσείς γιατί κάνετε το αντίθετο;
Εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο. Ας θυμηθούμε τι έγραφε πριν μερικές μέρες:
audiomusic said:
Αποσύρομαι ξανά στα ιδιαίτερά μου...με περιμένουν και οι ξεβράκωτες... ;)
Τhings that make you go "Hmmmmmmmm....."

Reaction score
118
Καλά που έχουμε και τον "ασφαλίτη" και δεν του ξεφεύγει τίποτα. :lol:
Επομένως, αποσύρω το ενδιαφέρον μου διοτι μπορεί να μου βγεί θηλυκό με "γκογκόβια". :lol: :lol: :lol:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Φιλαρακια πασης φυλης και ρατσας............Επειδη η μονοχνωτη καθημερινοτητα μας πνιγει και μας κανει κατι φορες να βαριομαστε την ιδια μας την ζωη,εκει στο ψαξιμο για να ξεφυγουμε αΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ειπαμε σαν παιδια και μεις να βρουμε τι θα μπορουσε να γεμισει την ψυχουλα μας και να μας δινει καθημερινα σχεδον ,κινητρα για να ξεφευγουμε απο κατι βαρετες δευτερες κατι πικροχολες κυριακες ξενερωτες,κατι απογευματα αψυχολογητα και ποσα αλλα ...................................!!!!!!!!!!!!! Ετσι λοιπον για την κουβεντα ....θεωρω οτι ενα απο τα πιο ωραια γκομενακια της ζωης μας ειναι και η μουσικη,ειτε ροκ ειτε funk ειτε lounge ειτε latin παντα με τον δικο της τροπο θα μας ταξιδευει και θα μας ξεκουραζει.
Απο καπου ομως η πουτανιτσα πρεπει να ακουστει ,απο καπου θα πρεπει να βγει για να μας σαγηνευσει ειτε με μπουμαριστα μπασα ειτε με προβολικες υψηλες ειτε με στενη εικονα ειτε χωρις αντικραδασμικα ειτε με ασημι ειτε απο AURICAP πυκνωτες ειτε ειτε ειτε ειτε.........Δεν παει στο διαολο.........αρκει να βγει!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ¨¨¨¨??????""""""""""'''###########**********ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ(ας μη με κρινετε αυστηρα αγαπητοι moderators) .Που πονας της λεμε μωρο μου,στα μπασα?ψαχνομαστε για ηχεια,για τελικους,για interconnect !Μηπως δεν γουσταρει τρανζιστορ και ζαχαρωνει 300Β το μωρο μου? Ε παρε λαμπισιες χροιες τωρα και τραγουδα για παρτη μας ..........Τι ειπες... σου εχουν χαλαρωσει τα βυσματα και θες ροδιο?Φερτε μου ασημοκολληση να σου τα αλλαξω επιτοπου γλυκια μου!Μα η γυναικα σου τι θα πει?δεν ζηλευει που με περιποιεισαι τοσο?ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ γκομεναρα ΜΟΥ της λεω και τρεχω να φερω ισοπροπυλικη αλκοολη να της γυαλισω τα βυσματα!!!!!! Παρε τωρα και εναν DOUG MACLEOD και παιξε μου καμια μπλουζια να με ταξιδεψεις εκει στο νιουορλεαν τσιτι,η μηπως θες μωρο μου κανενα σολο κοντραμπασο του RAY BROWN να κουνησουμε κανενα κουρτινοξυλο της συζυγου???????ΛΕΓΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?????? Δεν γουσταρεις ασημακι?Ωραια εχω για παρτη σου ενα χαλκουδακι μπερκετι πολλα Ν που αμα στο σφηνωσω στα ροδια θα πεις την OMARA PORTUANDO dianna krall !!!!!!!! ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ τωρα ΄΄Γουσταρω να παιζω με τα interconect,τα καλωδια ρευματος και τα σοΥκο.
Γουσταρω με φιλους να μας πιανει το ξημερωμα και μεις να τεσταρουμε τα πικαπια μας και τα σιντια μας.Γουσταρω να αλλαζω αντικραδασμικα.
Γουσταρω να σεταρω τον προ με τον τελικο.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΗΙΕΝD αλλα Δεν γουσταρω να χαλιομαστε για ΜΑ...ΚΙΕΣ.
Ας γραφει ο καθενας οτι θελει........Εγω τι ακουω,εγω πως ευχαριστιεμαι.
Ας παιζουν οι μεμβρανες οπως θελουν.Εμενα μου αρεσουν??(βεβαιως μου αρεσουν) Συγνωμη πρεπει να σας αφησω γιατι η γκομενιτσα θελει jazz!!!!!!!!Θα τα πουμε συντομα αδερφια..........Εχουμε καποια κοινα ολοι εμεις !!Ετσι δεν ειναι????????????????????????ΗΙ ΕΝD

Reaction score
298
vlasis said:
ειτε funk ειτε lounge ειτε latin
Νομίζω ότι εδώ έχουμε μία ισχυρή υποψηφιότητα για Β' αναπληρωτή "Θεό, ήλιο καλοκαιρινό".

Reaction score
0
vlasis said:
Φιλαρακια πασης φυλης και ρατσας............Επειδη η μονοχνωτη καθημερινοτητα μας πνιγει και μας κανει κατι φορες να βαριομαστε την ιδια μας την ζωη,εκει στο ψαξιμο για να ξεφυγουμε αΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ειπαμε σαν παιδια και μεις να βρουμε τι θα μπορουσε να γεμισει την ψυχουλα μας και να μας δινει καθημερινα σχεδον ,κινητρα για να ξεφευγουμε απο κατι βαρετες δευτερες κατι πικροχολες κυριακες ξενερωτες,κατι απογευματα αψυχολογητα και ποσα αλλα ...................................!!!!!!!!!!!!! Ετσι λοιπον για την κουβεντα ....θεωρω οτι ενα απο τα πιο ωραια γκομενακια της ζωης μας ειναι και η μουσικη,ειτε ροκ ειτε funk ειτε lounge ειτε latin παντα με τον δικο της τροπο θα μας ταξιδευει και θα μας ξεκουραζει.
Απο καπου ομως η πουτανιτσα πρεπει να ακουστει ,απο καπου θα πρεπει να βγει για να μας σαγηνευσει ειτε με μπουμαριστα μπασα ειτε με προβολικες υψηλες ειτε με στενη εικονα ειτε χωρις αντικραδασμικα ειτε με ασημι ειτε απο AURICAP πυκνωτες ειτε ειτε ειτε ειτε.........Δεν παει στο διαολο.........αρκει να βγει!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ¨¨¨¨??????""""""""""'''###########**********ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ(ας μη με κρινετε αυστηρα αγαπητοι moderators) .Που πονας της λεμε μωρο μου,στα μπασα?ψαχνομαστε για ηχεια,για τελικους,για interconnect !Μηπως δεν γουσταρει τρανζιστορ και ζαχαρωνει 300Β το μωρο μου? Ε παρε λαμπισιες χροιες τωρα και τραγουδα για παρτη μας ..........Τι ειπες... σου εχουν χαλαρωσει τα βυσματα και θες ροδιο?Φερτε μου ασημοκολληση να σου τα αλλαξω επιτοπου γλυκια μου!Μα η γυναικα σου τι θα πει?δεν ζηλευει που με περιποιεισαι τοσο?ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ γκομεναρα ΜΟΥ της λεω και τρεχω να φερω ισοπροπυλικη αλκοολη να της γυαλισω τα βυσματα!!!!!! Παρε τωρα και εναν DOUG MACLEOD και παιξε μου καμια μπλουζια να με ταξιδεψεις εκει στο νιουορλεαν τσιτι,η μηπως θες μωρο μου κανενα σολο κοντραμπασο του RAY BROWN να κουνησουμε κανενα κουρτινοξυλο της συζυγου???????ΛΕΓΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ?????? Δεν γουσταρεις ασημακι?Ωραια εχω για παρτη σου ενα χαλκουδακι μπερκετι πολλα Ν που αμα στο σφηνωσω στα ροδια θα πεις την OMARA PORTUANDO dianna krall !!!!!!!! ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ τωρα ΄΄Γουσταρω να παιζω με τα interconect,τα καλωδια ρευματος και τα σοΥκο.
Γουσταρω με φιλους να μας πιανει το ξημερωμα και μεις να τεσταρουμε τα πικαπια μας και τα σιντια μας.Γουσταρω να αλλαζω αντικραδασμικα.
Ας παιζουν οι μεμβρανες οπως θελουν.Εμενα μου αρεσουν??(βεβαιως μου αρεσουν) Συγνωμη πρεπει να σας αφησω γιατι η γκομενιτσα θελει jazz!!!!!!!!Θα τα πουμε συντομα αδερφια..........Εχουμε καποια κοινα ολοι εμεις !!Ετσι δεν ειναι????????????????????????ΗΙ ΕΝD
:lol: :lol:
Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ !!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Aντε ρε μπαγασα doherdy βαστα την πρωτη θεση.ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ

Reaction score
298
Λυπάμαι που σε απογοητεύω - οι 2 πρώτες θέσεις είναι κατειλημμένες. Λέω όμως να αθλοθετήσω ένα support group που να λέγεται "μικροί χοντροί θεούληδες, ήλιοι καλοκαιρινούληδες". Συνεπώς υπάρχει ελπίς!

Reaction score
1
vlasis said:
Αρχηγέ μου τα είπες άριστα!!!

Αυτά που έγραψες είναι μια γενική, πλην όμως εύστοχη περιγραφή της μικρής ιστορίας του καθενός από εμάς. Και λέω "γενική", γιατί είναι φυσικό ότι σε ειδικές περιπτώσεις θα υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην πορεία του καθενός. Όμως, σε γενικές γραμμές... πολύ εύστοχος.

Από την πλευρά μου, το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά που έγραψες, είναι ότι αυτή η μαγική περιπλάνηση στο κόσμο του High End θα πρέπει να συνοδεύεται από πολλές ζωντανές ακροάσεις για να μην οδηγούμαστε σε αδιέξοδα.

Όπως και να έχει, το κοινό όλων μας είναι το High End και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Υ.Γ.: Αν κρίνω από τον τρόπο έκφρασης σου, νομίζω ότι θα πρέπει να έχουμε ξαναμιλήσει. Αν έχω δίκαιο... θύμισε μου.

Reaction score
1
VIDEOMIX said:
Νικόλα, πρίν λίγο άλλα έλεγες. Τώρα πας να μου πάρεις την γυναίκα; :lol: :lol:
Σου την είχα φυλαγμένη έξω από το demo room του Μενδρινού. Μόλις άφησες το κορμάκι και πήγες επάνω για φωτογραφίες... χίμηξα σαν λύκος. :lol: 8) :lol: 8)

Ξανθό, ζουμερό και μπιρμπιλοτό. High End δηλαδή.

Άντε μετά να ακούσεις τα συστήματα και να γράψεις αν σου άρεσαν και ποια σου άρεσαν... όταν σου έχουν βγει τα μάτια με τις γκομενίτσες. :shock:

Reaction score
3.492
Φίλε Vlasis, όταν ακούμε μαζί το σύστημά σου, αυτό λέγεται high End παρ%ούζα ? :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef