A
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ακουγεται μια χαρα!Ελα οποτε θες να το ακουσεις και να ποσταρεις και τη γνωμη σου.Δεν ακούγεται χωρίς σαμπ.
Ή έστω, ακούγεται το μισό.
Σα να βλέπεις ταινία, και μπροστά από σένα να κάθεται ο ζαπαντης. Ίσα ίσα τις άκρες τις οθόνης θα βλέπεις...
Μπορώ να την ποσταρω και χωρίς να το ακούσω.Ελα οποτε θες να το ακουσεις και να ποσταρεις και τη γνωμη σου
Εξαιρετικο!Πολλοι λενε οτι ειναι το καλυτερα ηχογραφημενο πιανο που εγινε ποτε!
You can't teach an old dog new tricks.Ισχυει μαλλον!Μπορώ να την ποσταρω και χωρίς να το ακούσω.
“Jazz isn’t dead. It just smells funny”
Η εταιρια αυτη εχει εξαιρετικη φημη!Μπραβο!Δεν ξέρω αν βγαίνει σε LP αλλά είναι από τις καλύτερα ηχογραφημένες κιθάρες που έχω ακούσει.
Αμφιβάλλω .....Ελπιζω να μην καταντησει και αυτο το θεμα παιδοτοπος...
Από τη στιγμή που 80% παίζει ο χώρος και 20% το ηχοσύστημα για ποιο λόγο δεν έχουν λογική οι ακροάσεις ενός συστήματος σε ένα συγκεκριμένο χώρο;Μπορώ να την ποσταρω και χωρίς να το ακούσω.
Επειδη ο Κωστας εκτος απο ΑΥΤΙ ειναι και ΜΑΤΙ και ειδε οτι ο χωρος μου δεν ειναι σωστος επειδη δεν εχει μετρηθει.Δεν ειναι λογικο;Από τη στιγμή που 80% παίζει ο χώρος και 20% το ηχοσύστημα για ποιο λόγο δεν έχουν λογική οι ακροάσεις ενός συστήματος σε ένα συγκεκριμένο χώρο;
Στην αναζήτηση audiophile albumsΠροσφατα διαβαζα οτι πολυ καλες ειναι και οι ηχογραφησεις της ECM.Ισχυει αυτο;