Auro 3D

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
οπως ειδες εχει κανει και προεργασια ο ανθρωπος....
....13 ηχεια τα οποια δεν τα βλεπεις κιολας και απλα σε πανε σε αλλη διασταση....:party:

το οτι δεν μπορεις να το κανεις εσυ και το κατακρινεις ειναι μ@λ@κια σου :wink:

Βρε, δεν κατακρίνω τίποτα και κανέναν, όλα είναι υποκειμενικά στο σπορ! απλά κρίνουμε κάτι που βλέπουμε! :p:p

ΥΓ. Όσο για το εάν μπορώ, υπάρχει και το δεν θέλω, στον χώρο μου έχω, 9 ηχεία και τέσσερις εγγονούς! δεν μπορώ να στριμώξω τίποτα άλλο! :D

Reaction score
15.543
εχεις 9 ηχεια αλλα οχι auro3d.....:D
..οποτε δεν παιζεις......:p

ναξερες τι χανεις :dance2:

επειδη εχω ακουσει 11.2 με δικο τους av .....demo ταινιες και μουσικη...
...σου λεω απλα οτι ειναι ενα σκαλι πανω απο τα αλλα surround sound formats

Last edited:

Reaction score
1.469

Σε μελος απο εδω το χεις ακουσει?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

Που έχει στημένο να ακούσουμε? γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.530
Σε λιγο θα πουμε του MAD να διωξει δυο απ τα εγγονια για να κανει χωρο για ηχεια :laugh:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Σε λιγο θα πουμε του MAD να διωξει δυο απ τα εγγονια για να κανει χωρο για ηχεια :laugh:
Άσε γιατί μεγαλώσανε λίγο, και αρχίζουν να ''πειράζουν'' τα μηχανήματα, και είμαι στην τσίλια μην γίνει στραβή, και μπουν σε κανένα Sub!!! :D
Χώρια ότι φεύγουν από το σπίτι στις 10 το βράδυ, (μέχρι εκείνη την ώρα κουνάω καρότσι), και περιμένω εκείνη την ώρα να δω κάτι! :laugh:

Reaction score
1.469
ναι .....αν θυμαμαι καλα :D
Ω ναι το χα δει κ ακουσει κι εγω
Δεν ηταν σωστα απολυτως στημενο το λεγε κ ο γιωργος ο τσ.
Ομως εγω σαββατο ειχα δει εκεινη την παρουσίαση δευτερα πηγα για προβολεα...μεχρι τοτε δεν περναγε απ το μυαλο μου
Με ειχε επηρεασει κ οτι έδειχναν ταινια mkv νε 5.1 ηχο για να δειξουν το upgrade που κανε ο επεξεργαστης των 12000 αν θυμαμαι καλα

Κ το χα ξανακουσει οχι ετσι στημενο στα γραφεια της εταιρειας

Reaction score
15.543
τι να λεμε τωρα......ειναι εξαιρετικο σε ηχο (μουσικη -ταινιες)και στην ευκολια τοποθετησης ηχειων..

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.792
Θεωρώ υπερβολή το Auro3D σε σπίτι.
Επίσης δεν με ενθουσίασε το DEMO της AACE στην έκθεση. Για να ακούω πουλάκια στο δάσος και τη βροχή καλό είναι. Σε ταινίες πολύ κουραστικό και πολύ βαβούρα και μπέρδεμα. Ίσως ήταν θέμα χώρου, δεν ξέρω. Πιστεύω ότι σε τόσο μικρούς χώρους όπως τα σπίτια μας με τα ταβάνια στα 2,20m - 2,50m δεν δίνει κάτι καλό. Θέλει χώρο προς όλες τις διαστάσεις, κυρίως ύψος.

Reaction score
15.543
Θεωρώ υπερβολή το Auro3D σε σπίτι.
Επίσης δεν με ενθουσίασε το DEMO της AACE στην έκθεση. Για να ακούω πουλάκια στο δάσος και τη βροχή καλό είναι. Σε ταινίες πολύ κουραστικό και πολύ βαβούρα και μπέρδεμα. Ίσως ήταν θέμα χώρου, δεν ξέρω. Πιστεύω ότι σε τόσο μικρούς χώρους όπως τα σπίτια μας με τα ταβάνια στα 2,20m - 2,50m δεν δίνει κάτι καλό. Θέλει χώρο προς όλες τις διαστάσεις, κυρίως ύψος.
2.2μ υψος ειναι τα υπογεια συνηθως

ακομα και οι κατασκευαστες που κλεβουν υψος ειναι κοντα στο 2.7μ

αν ειναι υπερβολη το auro3d τοτε τα αλλα τι ειναι ; :p

ενα συνηθες υψος σε σπιτια ειναι το 2.8μ- 2.9μ

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.792
2.2μ υψος ειναι τα υπογεια συνηθως

ακομα και οι κατασκευαστες που κλεβουν υψος ειναι κοντα στο 2.7μ

αν ειναι υπερβολη το auro3d τοτε τα αλλα τι ειναι ; :p

ενα συνηθες υψος σε σπιτια ειναι το 2.8μ- 2.9μ
Και 3μ να είναι το θεωρώ λίγο. Για μένα θέλει ύψος 4μ - 5μ για να καταλάβεις κάτι.
Αν τα αλλα είναι ATMOS & DTS:X μάλλον πιο βατά για οικιακές διαστάσεις τα βρίσκω.
Προσωπικές απόψεις πάντα.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.066
Και 3μ να είναι το θεωρώ λίγο. Για μένα θέλει ύψος 4μ - 5μ για να καταλάβεις κάτι.
Αν τα αλλα είναι ATMOS & DTS:X μάλλον πιο βατά για οικιακές διαστάσεις τα βρίσκω.
Προσωπικές απόψεις πάντα.
Ισχυρίζεστε ότι θέλει ύψος το δωμάτιο κατά auro και όχι κατά atmos, μήπως έχετε μπερδέψει τα formats? είστε σίγουρος ότι ξέρετε πως στήνεται το κάθε ένα από αυτά; και πως είστε τόσο σίγουρος ότι δεν παίζει το auro σε τυπικό δωμάτιο ελληνικού σπιτιού εφόσον δεν έχετε στήσει τέτοιο setup αν καταλαβαίνω καλά από τα συμφραζόμενα των γραπτών σας;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk