- Reaction score
- 98.402
Πρώτη σειρά κάθεσαι;
...αλλά οι μπροστινοί δεν χειροκροτάνε.Στο μεγαρο απο 9η έως 12η
Πρώτη σειρά κάθεσαι;
...αλλά οι μπροστινοί δεν χειροκροτάνε.Στο μεγαρο απο 9η έως 12η
Θα κάνουν προσπάθειες οι άνθρωποι!Διαπίστωσε κάποιος μετά το τελευταίο update σε denon marantz λίγο περισσότερο echo στο auromatic?
ναι το χαλασαν, δακτυλος της dolbyΔιαπίστωσε κάποιος μετά το τελευταίο update σε denon marantz λίγο περισσότερο echo στο auromatic?
Ααααχχαχαχαναι το χαλασαν, δακτυλος της dolby
μα τι λες παιδακι μου !!!!
ΝαιΔιαπίστωσε κάποιος μετά το τελευταίο update σε denon marantz λίγο περισσότερο echo στο auromatic?
Όντως τώρα ; Η αστειεύεσαι και εσυ ;
Και που τα βγάζουν τι έγινε;Βλέπω και στο FB όλο ταινίες βγαίνουν όλο και περισότερες.
Όπως μου είχε πει και ο Κώστας χιαστι , θα δοκιμάσω λίγο περισσότερο toe in αν και νομίζω ότι η αποσταστη των ηχείων μεταξύ του είναι το πρόβλημα στο setup , θα δοκιμάσω να ανοίξω κι άλλο τα κάτω να το φέρω όσο πιο κοντά στις 30 μοιρες μπορώ .. και ίσως να τα ανοίξω . Θα δοκιμάσω πάλι zero toe in αυτό που λέει η dali για τα κάτω ..Κάτσε όρθιος στην θέση ακρόασης, βάλε όλα τα heights να σε κοιτάνε και είσαι ΟΚ.
Η σωστή τοποθέτηση, εφόσον θέλεις να ασχοληθείς, είναι ΟΛΑ τα ηχεία να είναι στην ίδια απόσταση από τον ακροατή.Όπως μου είχε πει και ο Κώστας χιαστι , θα δοκιμάσω λίγο περισσότερο toe in αν και νομίζω ότι η αποσταστη των ηχείων μεταξύ του είναι το πρόβλημα στο setup , θα δοκιμάσω να ανοίξω κι άλλο τα κάτω να το φέρω όσο πιο κοντά στις 30 μοιρες μπορώ .. και ίσως να τα ανοίξω . Θα δοκιμάσω πάλι zero toe in αυτό που λέει η dali για τα κάτω ..
Έχω διαβασει 2 φορές όσα έχεις γράψει με ευλάβεια, μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι , ψάχνοντας στις βασικές αρχές κάποια ελαστικότητα και βρω κάποια διέξοδο . Το θέμα μου «πρόβλημα» θα έλεγα είναι το τρίγωνο πανοράματος που δε μου αρέσει αλλά το τρώω καθημερινά. Να φτιάξω στο χώρο μου ισόπλευρο τρίγωνο δύσκολο. Έχω φέρει ήδη τον καναπέ πιο μπροστά, χωρίς παντόφλα ευτυχώς . Δε περιμένω από τα Dali και ας λέει η εταιρία 0 toe in να κάνουν μαγικά. Αλλά λέω μπας και μπορώ να ακούσω με τρίγωνο πανοράματος με κάποιο τρικ λίγο πιο σωστά .Δες τις οδηγίες για cross firing στα pdf της trinnov.
Η λογική της κλίσης των ηχείων, είναι το δεξί ηχείο να κοιτάζει on axis τον αριστερά καθήμενο ακροατή, δίπλα από την mlp.
Νομίζω πως το ανέλυσα αρκετά στο θρεντ περί cross firing.
ΚΑΡΡΑ θα έχει? γιατί εάν δεν έχει...............On the way, 50 νέες Auro3D μουσικές παραγωγές.