Auro 3D

Reaction score
1.390
Οι ταινίες που δεν έχουν κωδικοποιηθεί σε auro3d αλλα επιλέγω στον ενισχυτή να τις δω έτσι , τι γίνεται ?
Σε απλή ταινία 5.1 δηλ κάνουμε "δουλειά " βάζοντας το auro?
Μήπως το dtsx είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.369
Οι ταινίες που δεν έχουν κωδικοποιηθεί σε auro3d αλλα επιλέγω στον ενισχυτή να τις δω έτσι , τι γίνεται ?
Εντυπωσιάζεσαι από το ηχητικό πεδίο που δημιουργεί το Auro ή το DTS:X ή η Dolby, και λες "πώ πωωω". :D

Aυτό δεν σημαίνει πως αυτό που ακούς είναι αυτό που θα υπήρχε στην πραγματικότητα, αν υπήρχε η πληροφορία ύψους.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Εντυπωσιάζεσαι από το ηχητικό πεδίο που δημιουργεί το Auro ή το DTS:X ή η Dolby, και λες "πώ πωωω". :D

Aυτό δεν σημαίνει πως αυτό που ακούς είναι αυτό που θα υπήρχε στην πραγματικότητα, αν υπήρχε η πληροφορία ύψους.

Αυτό το αλαλούμ των ήχων, αρχίζει να με κουράζει! ακόμα και στα τηλεοπτικά κανάλια, που πρέπει ο περιφερειακός ήχος να είναι ελάχιστος, το Audyssey τα κάνει σαλάτα, σκέψου το Auro3D, πως θα τα κάνει!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.369
Αυτό το αλαλούμ των ήχων, αρχίζει να με κουράζει! ακόμα και στα τηλεοπτικά κανάλια, που πρέπει ο περιφερειακός ήχος να είναι ελάχιστος, το Audyssey τα κάνει σαλάτα, σκέψου το Auro3D, πως θα τα κάνει!
Τι εννοείς; Το αν θα "προσθέσεις" ήχο μέσω του Auromatic ή του Neural:X κλπ είναι δική σου επιλογή. Τι σχέση έχει το Audyssey, που κάνει ισοστάθμιση, με όλο αυτό;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Δεν ξέρω, σε όλες τις επιλογές εκτός stereo, και μονο, ο περιφερειακός ήχος είναι ενοχλητικός! αυτό μόνο όταν οι επιλογή του audyssey, MultiEQ XT είναι στο on! δηλαδή στις επιλογές Reference, Flat κτλ. όταν το κλείνω φτιάχνουν!

melina

Cargo 200
Reaction score
43.202
Δοκίμασε όλους τους upmixers και διάλεξε οποίο σου αρέσει περισσότερα, εγώ προσωπικά τα ακούω όλα σε automatic και ειμαι ευχαριστημένος.

Reaction score
1.390
Δοκίμασε όλους τους upmixers και διάλεξε οποίο σου αρέσει περισσότερα, εγώ προσωπικά τα ακούω όλα σε automatic και ειμαι ευχαριστημένος.
Εχω εγω auto? Δε το είδα...
Βάζω η auro 3d ή dtsx

Reaction score
15.543
τον Φεβρουαριο ημουν στην ise 2017
https://www.iseurope.org/#ticketshop-home
χωρις να θελω να υποστηριξω καποιο φορμα εναντι του αλλου:
ολοι οι κατασκευαστες που ειχαν demo room απο jbl μεχρι trinnov , procella και alcons audio ,
οταν το περιεχομενο ηταν atmos, dts x ή auro βεβαιως και δουλευε ο pro στο αντιστοιχο φορμα.
οταν ομως το περιεχομενο ηταν απο stereo εως 7.1 τοτε ολοι χρησιμοποιουσαν auro 3d και μονο.οταν τους ρωτησα γιατι , ολοι μου απαντησαν για upgrade καταστασεις το auro ειναι καλυτερο.
και κατι ακομα, ολα τα καλα demo rooms ειχαν trinnov , ακομα και της jbl που εχουν τους synthesis pro και αυτοι trinnov χρησιμοποιουσαν.
http://manuals.denon.com/AVRX4400H/NA/EN/GFNFSYvdfworfs.php

auromatic.jpg

Reaction score
15.543
βρε συ ! :roflmao:

οταν εχεις βαλει επιλογη auro3D πατας
menu....audio....και εχεις ολες τις επιλογες να κανεις οτι θελεις....:)

εξαιρετικο το αποτελεσμα με τις επιλογες που εχεις να παιξεις με auromatic οταν εχεις 5.1 η 7.1

Reaction score
1.390
βρε συ ! :roflmao:

οταν εχεις βαλει επιλογη auro3D πατας
menu....audio....και εχεις ολες τις επιλογες να κανεις οτι θελεις....:)

εξαιρετικο το αποτελεσμα με τις επιλογες που εχεις να παιξεις με auromatic οταν εχεις 5.1 η 7.1
να θυμίσω οτι έχω 4400 οχι 7011 ? :)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members