- Reaction score
- 15.543
μπραβο παληκαρια μου εκει στα βορεια
Κώστα, εάν χρειαστείς Γερμανικά, έχω ένα καλό φροντιστήριο βρέ!
βρε συ !!!
Για κοίτα καλύτερα,Κώστα, εάν χρειαστείς Γερμανικά, έχω ένα καλό φροντιστήριο βρέ!
Ποιος νοιάζεται...μηπως βλέπουμε? Εμείς μονο ακούμε...σαν ταινια...μαπα!!
Εντυπωσιάζεσαι από το ηχητικό πεδίο που δημιουργεί το Auro ή το DTS:X ή η Dolby, και λες "πώ πωωω".Οι ταινίες που δεν έχουν κωδικοποιηθεί σε auro3d αλλα επιλέγω στον ενισχυτή να τις δω έτσι , τι γίνεται ?
Εντυπωσιάζεσαι από το ηχητικό πεδίο που δημιουργεί το Auro ή το DTS:X ή η Dolby, και λες "πώ πωωω".
Aυτό δεν σημαίνει πως αυτό που ακούς είναι αυτό που θα υπήρχε στην πραγματικότητα, αν υπήρχε η πληροφορία ύψους.
Τι εννοείς; Το αν θα "προσθέσεις" ήχο μέσω του Auromatic ή του Neural:X κλπ είναι δική σου επιλογή. Τι σχέση έχει το Audyssey, που κάνει ισοστάθμιση, με όλο αυτό;Αυτό το αλαλούμ των ήχων, αρχίζει να με κουράζει! ακόμα και στα τηλεοπτικά κανάλια, που πρέπει ο περιφερειακός ήχος να είναι ελάχιστος, το Audyssey τα κάνει σαλάτα, σκέψου το Auro3D, πως θα τα κάνει!
Δοκίμασε όλους τους upmixers και διάλεξε οποίο σου αρέσει περισσότερα, εγώ προσωπικά τα ακούω όλα σε automatic και ειμαι ευχαριστημένος.Οι ταινίες που δεν έχουν κωδικοποιηθεί σε auro3d αλλα επιλέγω στον ενισχυτή να τις δω έτσι , τι γίνεται ?
Σε απλή ταινία 5.1 δηλ κάνουμε "δουλειά " βάζοντας το auro?
Μήπως το dtsx είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση?
Εχω εγω auto? Δε το είδα...Δοκίμασε όλους τους upmixers και διάλεξε οποίο σου αρέσει περισσότερα, εγώ προσωπικά τα ακούω όλα σε automatic και ειμαι ευχαριστημένος.
auromatic , ο δαίμων του κορέκτορα .Εχω εγω auto? Δε το είδα...
Βάζω η auro 3d ή dtsx
Οι ταινίες που δεν έχουν κωδικοποιηθεί σε auro3d αλλα επιλέγω στον ενισχυτή να τις δω έτσι , τι γίνεται ?
Σε απλή ταινία 5.1 δηλ κάνουμε "δουλειά " βάζοντας το auro?
Μήπως το dtsx είναι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση?
http://manuals.denon.com/AVRX4400H/NA/EN/GFNFSYvdfworfs.phpτον Φεβρουαριο ημουν στην ise 2017
https://www.iseurope.org/#ticketshop-home
χωρις να θελω να υποστηριξω καποιο φορμα εναντι του αλλου:
ολοι οι κατασκευαστες που ειχαν demo room απο jbl μεχρι trinnov , procella και alcons audio ,
οταν το περιεχομενο ηταν atmos, dts x ή auro βεβαιως και δουλευε ο pro στο αντιστοιχο φορμα.
οταν ομως το περιεχομενο ηταν απο stereo εως 7.1 τοτε ολοι χρησιμοποιουσαν auro 3d και μονο.οταν τους ρωτησα γιατι , ολοι μου απαντησαν για upgrade καταστασεις το auro ειναι καλυτερο.
και κατι ακομα, ολα τα καλα demo rooms ειχαν trinnov , ακομα και της jbl που εχουν τους synthesis pro και αυτοι trinnov χρησιμοποιουσαν.
Που είναι όλα αυτά δε τα βρήκα στο μενού..
να θυμίσω οτι έχω 4400 οχι 7011 ?βρε συ !
οταν εχεις βαλει επιλογη auro3D πατας
menu....audio....και εχεις ολες τις επιλογες να κανεις οτι θελεις....
εξαιρετικο το αποτελεσμα με τις επιλογες που εχεις να παιξεις με auromatic οταν εχεις 5.1 η 7.1