Auro 3D

Reaction score
4.764
Κώστα γιατι λες οτι η κλίση πρέπει να ειναι 10 μοίρες ενω στο πίνακακι που έβαλες λεει οτι το ιδανικό ειναι μηδέν !;
Και μάξιμουμ για να εισαι εντός Ορίων το βάζει 10 ;

Reaction score
15.543
Για την φωτογραφία που έβαλες σχετικά με την γωνία κλίσης των hight είναι η μεγαλύτερη απορία μου μια και το θέμα του ύψους του ανθρώπου είναι σχετικό από 1,6μ μέχρι 1,9μ σε μία μέση κατάσταση. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να δίνουν ένα μέσο ύψος για την ρύθμιση.
πως και δεν ειναι η απορια σου στο υψος καθιστου ανθρωπου ;

οτι ισχυει για τον καθιστο ισχυει και για τον ορθιο..

σε ολα τα formats(dolby-dts-auro) δεν αναφερετε το υψος .....
...υπαρχει μια μεση τιμη υψους ανθρωπου στα 1.8μ
ταινια δεν βλεπεις μονος σου παντα, οποτε πρεπει να εχεις μια μεση τιμη στο setup σου.
...αυτο σημαινει οτι στα 1.7μ πρεπει να ειναι κλιση των ηχειων υψους που μπορει να ειναι τοποθετημενα ειτε σε τοιχο ειτε σε ταβανι..

Κώστα γιατι λες οτι η κλίση πρέπει να ειναι 10 μοίρες ενω στο πίνακακι που έβαλες λεει οτι το ιδανικό ειναι μηδέν !;
Και μάξιμουμ για να εισαι εντός Ορίων το βάζει 10 ;
δεν λεω οτι πρεπει να ειναι.....

Στην περιπτωση που περασεις ως και 10 μοιρες το υψος της βασης 0 μοιρες (κοκκινο) θα πρεπει να εχεις παλι τις ιδιες μοιρες μινιμουμ διαφορα με τα καναλια υψους οθονης και surr.

Reaction score
4.764
Ρε Κώστα έχεις κυκλώσει τις 10 μοίρες ναι η οχι ;
Εσυ δεν έβαλες το πίνακακι !!;;;
[DOUBLEPOST=1528009677][/DOUBLEPOST]Θα προτιμούσα να έλεγες οτι ναι έκανα λαθος

Reaction score
22
Βλέπω να το ρίχνουμε στην ανθρώπινη ανατομία. Να προσθέσουμε και την αναλογία κορμού με πόδια!

Reaction score
15.543
Ρε Κώστα έχεις κυκλώσει τις 10 μοίρες ναι η οχι ;
Εσυ δεν έβαλες το πίνακακι !!;;;
[DOUBLEPOST=1528009677][/DOUBLEPOST]Θα προτιμούσα να έλεγες οτι ναι έκανα λαθος
δεν βλεπω καποιο λαθος ναχω κανει .....

σημειωνω τις 10 μοιρες και αναφερω τι και πως αν πας ως εκει.

μαλλον δεν διαβασες σωστα το post Μακη
[DOUBLEPOST=1528010195][/DOUBLEPOST]
Βλέπω να το ρίχνουμε στην ανθρώπινη ανατομία. Να προσθέσουμε και την αναλογία κορμού με πόδια!
εσυ απλα θελεις να παιξεις ....στο ειπα και σε προηγουμενο post

Reaction score
22
δεν βλεπω καποιο λαθος ναχω κανει .....

σημειωνω τις 10 μοιρες και αναφερω τι και πως αν πας ως εκει.

μαλλον δεν διαβασες σωστα το post Μακη
[DOUBLEPOST=1528010195][/DOUBLEPOST]

εσυ απλα θελεις να παιξεις ....στο ειπα και σε προηγουμενο post
Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι παίζω; Μάλλον για τον εαυτό σου μιλάς. Εγώ κάνω κάποιες ερωτήσεις και απλά περιμένω κάποιες σοβαρές απαντήσεις. Από τον ίδιο τον πίνακα που έβαλες δείχνει αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω και ρωτάω. Η ιδανική γωνία για το Auro σε όλα τα επίπεδα είναι οι 30ο. Απλά γράφω ότι είναι δύσκολο σε ένα κοινό δωμάτιο να το πετύχεις. Οι ερωτήσεις που κάνω απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε άτομα που το έχουν ήδη στήσει και περιμένω να ακούσω την εμπειρία τους. Πως το έστησαν, τι γωνίες τους βγήκαν και πως ήταν το αποτέλεσμα ακουστικά. Δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορώ να το εξηγήσω.

Reaction score
15.543
Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι παίζω; Μάλλον για τον εαυτό σου μιλάς. Εγώ κάνω κάποιες ερωτήσεις και απλά περιμένω κάποιες σοβαρές απαντήσεις. Από τον ίδιο τον πίνακα που έβαλες δείχνει αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω και ρωτάω. Η ιδανική γωνία για το Auro σε όλα τα επίπεδα είναι οι 30ο. Απλά γράφω ότι είναι δύσκολο σε ένα κοινό δωμάτιο να το πετύχεις. Οι ερωτήσεις που κάνω απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε άτομα που το έχουν ήδη στήσει και περιμένω να ακούσω την εμπειρία τους. Πως το έστησαν, τι γωνίες τους βγήκαν και πως ήταν το αποτέλεσμα ακουστικά. Δεν ξέρω πόσο περισσότερο μπορώ να το εξηγήσω.

παιζεις ....ενω ειπα πιο πανω οτι ολα τα formats δεν δινουν υψος συγκεκριμενο

μην λεμε τα ιδια .....οι 30 μοιρες περιπου ισχυουν οταν η βαση(7 ηχεια) εχουν ιδια αποσταση...
....το ιδιο συμβαινει και με atmos και dts...

αν το ψαξεις θα δεις οτι μπορεις να εχεις την καλυτερη τοποθετηση σε κοινο δωματιο και μη κοινο δωματιο με setup auro.

το αποτελεσμα ακουστικα ειναι καλυτερο απο τους ανταγωνιστες του με οσα καναλια εισοδου και αν του δωσεις...

τα ερωτηματα σου εχουν απαντηθει ολα

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Το ''καλύτερο'' είναι υποκειμενικό, και ουτοπία!!!

Reaction score
15.543
ΛΙακο ξεκολλα.....ταχουμε πει πολλες φορες ...

.....σχετικα με upmix ειναι αναγνωριζμενο απο ολους
εννοειτε πως μπορεις να εχεις αλλη αποψη ;)

τον Φεβρουαριο ημουν στην ise 2017
https://www.iseurope.org/#ticketshop-home
χωρις να θελω να υποστηριξω καποιο φορμα εναντι του αλλου:
ολοι οι κατασκευαστες που ειχαν demo room απο jbl μεχρι trinnov , procella και alcons audio ,
οταν το περιεχομενο ηταν atmos, dts x ή auro βεβαιως και δουλευε ο pro στο αντιστοιχο φορμα.
οταν ομως το περιεχομενο ηταν απο stereo εως 7.1 τοτε ολοι χρησιμοποιουσαν auro 3d και μονο .
οταν τους ρωτησα γιατι , ολοι μου απαντησαν για upgrade καταστασεις το auro ειναι καλυτερο.
και κατι ακομα, ολα τα καλα demo rooms ειχαν trinnov , ακομα και της jbl που εχουν τους synthesis pro και αυτοι trinnov χρησιμοποιουσαν.
Οσον αφορα την original εκδοχη και των τριων formats ειναι πιο ατμοσφαιρικο με περισοτερη πληροφορια και ογκο .....λιγο η πολυ δεν εχει σημασια....σημασια εχει οτι εχεις καλυτερο αποτελεσμα γενικα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM