AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.619
Να σας πω αγαπητοί χρυσαυτιαδες. Κατεβάστε σας περικαλώ τα κλιπάκια που έχει φτιάξει ο τύπος στο παρακάτω βίντεο και πείτε μου αν πρέπει να αναβαθμιστώ ή όχι. Οτι μου πείτε θα κάνω.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.619
Προς πρωην αρρωστακια με μέτρικ χαλο: που να βάλω αγγελία μήπως και βρεθεί κανένα αρρωστακι να αγοράσει το χρέπι; Εδώ στο avsite δε βλέπω ενδιαφέρον, αφού της βγάλατε τη φήμη ότι είναι ...δύσκολη γκόμενα. Για βοηθήστε.

Reaction score
4.582
Την δικη μου την πηρε καποιος που εχει στουντιο απο Αθηνα. Την αγγελια ομως την ειδε απ εδω!

Reaction score
292
Προς πρωην αρρωστακια με μέτρικ χαλο: που να βάλω αγγελία μήπως και βρεθεί κανένα αρρωστακι να αγοράσει το χρέπι; Εδώ στο avsite δε βλέπω ενδιαφέρον, αφού της βγάλατε τη φήμη ότι είναι ...δύσκολη γκόμενα. Για βοηθήστε.
Noiz.gr

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.635
Καναδυό ερωτήσεις, ίσως χρήσιμες (σύνδεση με τα προηγούμενα), για όποιον έχει λίγο χρόνο να απαντήσει. Τελικά η μέτρικ...
  1. ...απαξιώθηκε τεχνολογικά και έγινε χρέπι, ή απλώς πέρασε η μόδα της;
  2. Αν συνέβη το πρώτο, τί είναι αυτό που έκανε στο παρελθόν,...
  3. ...και τί δεν κάνει σήμερα;
  4. Ποια προϊόντα κάνουν σήμερα αυτό που δεν μπορεί, πλέον, να κάνει η μέτρικ;

Reaction score
6.030
Δεν έχει hdmi
Δεν θέλει ειδικούς ανταπτορες
Δεν έχει 16 κανάλια
Δεν έχει atmos
Δεν έχει μεταπώληση :fuckyou:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.619
Την δικη μου την πηρε καποιος που εχει στουντιο απο Αθηνα. Την αγγελια ομως την ειδε απ εδω!
A, τυχερός ήσουν!

Μήπως αυτός ο καλός άνθρωπος θέλει 8 κανάλια έξτρα processing για το στούντιο του; :)

Reaction score
4.582
Δεν έχει hdmi
Δεν θέλει ειδικούς ανταπτορες
Δεν έχει 16 κανάλια
Δεν έχει atmos
Δεν έχει μεταπώληση :fuckyou:
Ta 16 καναλια + ατμος + οτι ειναι πολυ δυσκολη στον χειρισμο της. Κατα τα αλλα μια χαρα παιζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.315
Members
38.681
Νεότερο μέλος
Andrewk