AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Μηνύματα
184
Reaction score
3
Nα ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια...

Γιατι εχετε ετσι φρικαρει κ τρελλαινεστε ετσι για ενα DAC-καρτα?

Ενταξει, ειναι δεν ειναι καλο, δε λεω, για ποιο λογο κανετε ετσι?

Καποιοι πραγματικα κανετε λες κ σας εθιξαν την οικογενεια ενα πραμα...

Κατεβατα αντι κατεβατων, bold , κεφαλαια και πλαγια γραμματα, φωναζετε, τσιριζετε....

οκ !

καρτα ειναι δεν εγινε κ τιποτα ποια.....

:114:
Ειναι χαρισμα του λαου μας και ειμαστε περηφανοι γιαυτο.
Ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου και να φανει πιο ξυπνιος ή πιο σοφος σε ολους τους αλλους
(εμας)τους αδαεις.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.929
Reaction score
127.502
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Ασχετα με τις μετρησεις που αναρτηθηκαν απο τον αξιολογο κυριο Σταματακο βγηκε πορισμα οτι επειδη οι κονβερτορες δεν ειναι χθεσινης παραγωγης --ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ......Ελλας το μεγαλειο σου!!!!
κατά βάση, το "πόρισμα" που βγήκε, δεν ήταν αυτό που λες.

το τι "κονβέρτορες" και το τι "τσιπάκια" χρησιμοποιήθηκαν, ήταν απλά μια "λογικοφανής δικαιολογία" για να βασιστεί και για να εξηγηθεί τρόπον τινά "τεχνοκρατικά" η διαφοροποίηση της "άποψης" κάποιων, περί ακουστικών εντυπώσεων.

Τα γνωστά "διαπιστευτήρια ακροάσεων" του hi-end, όπου οι μετρήσεις (ως γνωστό) δε λένε την αλήθεια.

Αυτό είναι το "πόρισμα".

Δυστυχώς όμως, σε αυτή την περίπτωση, έτυχε τα "διαπιστευτήρια ακροάσεων" αυτής της μηχανής να είναι πραγματικά άπειρα, σε όλο τον πλανήτη, και όχι από "τυχαίους", με κερασάκι στη τούρτα της μικρής μας "Ελληνικής audio κοινότητας", τα "διαπιστευτήρια ακροάσεων" του Σταματάκου.

(είχαν προηγηθεί τα ανάλογα "διαπιστευτήρια ακροάσεων" του Χατζηστάμου, ο οποίος, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν είναι κάποιος "τυχαίος", δεν είναι ένας ακόμα "χαλιεντάς", όπως και τα "διαπιστευτήρια ακροάσεων" του φίλου μας του Βλάσση, ο οποίος είναι ένας τυπικότατος "χαλιεντάς", με σφραγίδα και με βούλα δηλαδή, γι'αυτό και κάποιους ενόχλησε ο καημένος - εξ ου και τα ειλικρινή παράπονά του).

Αυτό λοιπόν το "πόρισμα", είχε μια σαφέστατη άμεση συνέπεια στο δικό μας "μικρόκοσμο", σε στενό "τοπικό" επίπεδο. Δηλαδή, η στοχευμένη αυτή "κριτική" ακουστικών επιδόσεων, να είναι εκ των πραγμάτων "λάθος κίνηση", διότι, στην πράξη, είναι σαφής απόρριψη προς το τι άκουσε (κι αν άκουσε καλά) ο (κάτσε να δεις που θα βγει και κουφός) Σταματάκος.

Όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή, δημιουργήθηκε αντίδραση στον Ελληνικό μικρόκοσμο του Hi-End, όπου οι ισορροπίες είναι "λεπτές", η αγορά συρρικνωμένη και συγκεκριμένη, τα συμφέροντα γνωστά, οι καταστάσεις γνωστές, οι "κλίκες" επίσης γνωστές, αλλά ταυτόχρονα, δεν είναι όλα μα όλα "περίεργα" και "ύποπτα", καθώς υπάρχει και η αφέλεια του απλού χομπίστα, η αφέλεια του χαλιεντά, υπάρχει και η κεκτημένη ταχύτητα, υπάρχουν και απλά -παιδικής ειλικρίνειας- "λάθη", οφειλόμενα κυρίως σε απλή έλλειψη γνώσεων (μπορεί να ξέρεις χιλιάδες πράγματα, αλλά κανείς δεν τα ξέρει όλα, όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθος).

Είμαι πάντως αισιόδοξος. Πρώτον, διότι δεν είναι κακό λίγο "ξεβόλεμα". Ας γίνει και κάποια μικρή ζημιά, σιγά τα ωά. Δεύτερον, διότι η αλλαγή νοοτροπίας σε κάποια πράγματα, όπως και η αντίληψη κάποιων δεδομένων της εποχής μας (θυμάστε τις αντιδράσεις στο άκουσμα και μόνο της ψηφιακής ρίας;), μόνο θετική μπορεί να είναι, και σε επίπεδο προσωπικό (για το χόμπι) και σε επίπεδο συζήτησης στο φόρουμ μας.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.739
Reaction score
7.534
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Bλάσση δεν ξέρω τι ειπώθηκε μέσω pm αλλά νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός, το θέμα είναι άκρως ενδιαφέρον και φυσικά δεν χάλασε επειδή δεν αποθέωσαν όλοι τη κάρτα. Νομίζω ότι δεν εννοείς αυτά που γράφεις...
Mιχαλη δεν καταλαβες.....δυστυχως εγινε.....να ειναι αλλου το θεμα!!!!!!!

Ποσως με ενδιαφερει αν αποθεωθηκε η Lio.......αλλωστε δεν ακουω γνωμες για μια μηχανη και την αγοραζω .....εμπιστευομαι και ακουω τα αυτια μου εδω και χρονια και ας ειμαι σκραπας στις μετρησεις !!!!

Και το κυριοτερο........φυσικα εννοω αυτα που γραφω!!!!!
 

Μηνύματα
9.799
Reaction score
1.889
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Eντάξει τι να πω, προφανώς υπάρχει πολύ παρασκήνιο...
 

Μηνύματα
4.252
Reaction score
11
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Eντάξει!.

Άλλωστε στο κουτί, το "ΜΑDE IN U.S.A.", που σίγουρα γράφει, είναι και μία επιπρόσθετη εγγύηση!


Nομίζω;


:111:
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.929
Reaction score
127.502
Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

καρτα ειναι δεν εγινε κ τιποτα ποια.....

:114:
έλα ντε! :116::116:

Γειά σου Γιάννη με τα ωραία σου! :602:
 


Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Μηνύματα
2.289
Reaction score
856
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Γιατί τόση καχυποψία? μηχάνημα είναι, άνθρωποι είμαστε και το κρίνουμε όντως με τα αυτιά μας, καλές οι μετρήσεις, αλλά δεν ακούμε από αυτές. Ο Θεός μας έδωσε αυτιά κι όχι πληθωρικά μάτια ώστε να διαβάζουν και να ακούν ταυτόχρονα και για εκείνον θα ήταν εύκολο να το είχε υλοποιήσει. Μας έδωσε μια τρισδιάστατη αίσθηση ακόμα και πρέπει να την "ακούμε".

Θα συμφωνήσω με τον Βλάση ότι έκρινε τη συσκευή με τα αυτιά του, :201: στο σπίτι του και με τα υπόλοιπα στερεοφωνικά του.

Γιατί τόση αναστάτωση αν τελικά το προιόν δεν αγγίζει τον Ύψιστο. Έλεος δηλαδή. Αυτό γουστάρει αυτός κι όποιος άλλος το αγόρασε για την πάρτη του, γιατί του άρεσε, γιατί παίζει μαζί του, γιατί βελτιώνει αυτά που θέλει να βελτιώσει. Δηλαδή επειδή δεν κάνει καφέ με 2 φουσκάλες είναι απλά καλό?

Αφήστε τα αυτά τώρα, η κόντρα θα γίνει? η κοτέψαμε? :144:
 

Μηνύματα
2.868
Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Να σου πω... Χωρίς να γνωρίζω τα γιατί και τα διότι, αυτό που βλέπω είναι πως ο Βασίλης απείχε επιδηκτικά από το avsite, και επέλεξε να επανέλθει σε αυτό εδώ το θέμα - για να κάνει τί; Απλώς για να "βάλει" τα πράγματα στη θέση τους, μήπως και επανακτήσουν τον ύπνο τους όλοι αυτοί που τον έχασαν μ' αυτό το προϊόν - αναφέρομαι σ' αυτό το αθηναϊκό χαϊεντοχαϊφιντελάδικο ψωροκατεστημένο με τους ασήκωτους ενισχυτές, τα λαμπάτα dac, τα ηχεία με τα χωνιά, που πρέπει να πουληθούν - και για να πουληθούν, πρέπει να μην χαλάσει η πιάτσα - και η πιάτσα χάλασε πολύ μ' αυτό το προϊόν, ξεβόλεψε πάρα πολλούς, όχι επειδή το αγόρασε ο Ζαπ ή ο Ear, αλλά επειδή το αγόρασε ο Βλάσης. Αυτό είναι που τους έτσουξε. Ασφαλώς δεν ήταν αυτός ο σκοπός του, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ, αλλ' εξ αντικειμένου το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Όπως και να έχει το πράγμα, παρά το γεγονός πως ο Βασίλης είναι άνθρωπος με θετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, ουδέποτε κατάφερε να λειτουργήσει ως χαϊφιντελίστας έτσι, δηλαδή ως άνθρωπος με θετικό υπόβαθρο. Έτσι, παρά το γεγονός πως γνωρίζει -ο Βασίλης- και Μαθηματικά και Φυσική, κάθεται κι ασχολείται με καλώδια, λάμπες, αντικραδασμικά, ματσαρίσματα, δράκους, νεράιδες, μάγισσες και όλες αυτές τις ανοησίες, που μπορεί να έχουν ταίρι στους επιτηδείους και τους φελλούς πελάτες τους, αλλά όχι σε σοβαρά άτομα που ξέρουν Φυσική και Μαθηματικά. Ε λοιπόν, ας του δώσει κάποιος μια Μέτρικ να την τεστάρει, να τη "ματσάρει" με τέσσερα, πέντε, έξι, ογδονταέξι "συστήματα", να δει με ποιο "ματσάρει", τέλος πάντων, να υπάρχει και ένα τεστ από άνθρωπο αυτής της νοοτροπίας (κουχί της τεχνοκρατικής τοιαύτης, ήτις υπερτερεί στο πρωτόκολλο εργασίας του dStam).

Ε! Αν μή τι άλλο, θα ξαναμπορέσουν να κοιμηθούν κομμάτι και οι ξεβολεμένοι επιτήδειοι - και οι πελάτες τους. Λίγο τό 'χεις;



Άκουσε τα λοιπόν γιατί η επιλεκτική μνήμη και η μη λελογισμένη διαχείριση των ελλιπών ή μη δεδομένων σου σε οδηγεί σε βαρύτατη πλάνη και σε εκθέτει !
Βγήκα εγώ να προστατέψω τα θιγόμενα συμφέροντα κάποιου;; Βγήκα εγώ να υποστηρίξω τις συμβατικές αρρωστημένες προσεγγίσεις που χρόνια μαστίζουν αυτό τον ρημαδοχώρο επειδή ακριβώς δεν έχει τον αιτιοκρατικό χαρακτήρα που κάποιοι με παθολογικές εμμονές του αποδίδουν .



Για ποια αντικραδασμικά μιλάς ;;;;;;;;;;; Μίλησα εγώ ποτέ για ρακ και αντικραδασμικά. Εγώ που τα μηχανήματά μου είναι πεταμένα στο πάτωμα;
Μίλησα εγώ ποτέ για καλώδια ρεύματος , φίσες και “audiophile” ασφάλειες;;;;;;;
Μίλησα εγώ ποτέ για ακριβά καλώδια που κάνουν μια περιουσία;;;;;;


Μήπως ξεχνάς ποιοι από εδώ μέσα το έκαναν και το κάνουν στην πράξη;;;;;;
Προκάλεσα κανένα με «χαιεντάδικες» υπερβολές , εμμονές και κολλήματα ;;;;;
Χάλασε την πιάτσα (σιγά την βαρύγδουπη διαπίστωση) ο Βλάσης επειδή πήρε την HALO . Και εμείς προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες επαναφέροντας τον κόσμο στον ορθό δρόμο;;;;;



Δεν είμαι φίλε ο ιδανικός για αυτό ! Και ο λόγος είναι ότι ο τρόπος που προσεγγίζω το hobby και στήνω τα συστήματα μου προκαλεί την αλλεργία όλων εκείνων που υπονοείς ότι θέλω να «προστατέψω-στηρίξω».
Και για του λόγου το αληθές :
Ο κύριος προενισχυτής μου είναι αυτός :
Ένα Behringer dcx 24/96 ! Τον χρησιμοποιώ και σαν dac και σαν ενεργό ψηφιακό crossover. To μηχάνημα είναι βαρύτατα «μεταλλαγμένο»- τροποποιημένο από τον JEAN DIDDEN και την LINEAR AUDIO. Υποθέτω ότι από τις επανειλημμένες αναφορές κάποιων εδώ μέσα στα προαναφερθέντα ονόματα δεν τίθεται αμφιβολία για την ποιότητα τον όποιων δραστηριοτήτων της Linear audio στον χώρο . Βαρύτατες επεμβάσεις έγιναν στην τροφοδοσία , στον χρονισμό ,στα dacs , στο αναλογικό στάδιο εξόδου και στο σύστημα ρύθμισης ηχητικής στάθμης . Συνολικό κόστος κάτω από 1500 Εu. Είναι αυτό τυπική επιλογή ενός βαρεμένου hienda;;;;;;;;; Μήπως η επιλογή προωθεί τα συμφέροντα κάποιου ισχυρού ή μη του χώρου;
Οι πηγές μου είναι ένα transport της «κορυφαίας» και προκλητικά «ακριβής» εταιρίας advance (πραγματικό κόστος κοντά στα 500 eu), ένα squeezebox touch και , ένα hiface evo και ένα audιolab 8200cdq!



Τα ηχεία μου είναι ιδιοκατασκευή ,δίπολα δίδρομα υλοποιημένα με ελληνικές planar μονάδες ιδανικού φορτίου και υψηλής ευαισθησίας . Μπορούν να δουλέψουν σαν ημιενεργά , με υψιπερατό κροσσόβερ δικής μου σχεδίασης και σαν ενεργά. Το χαμηλό καλύπτουν ενεργά sub με ισχυρότατη δυνατότητα dsp ρυθμίσεων της απίστευτα και προκλητικά ακριβής εταιρίας XTZ.



Αν δεν θέλω ενεργή ψηφιακή διενίσχυση χρησιμοποιώ το εξωτικό και απίστευτα ακριβό αναλογικό ενεργό κροσόβερ της Behringer ( SUPER-X PRO CX2310) των 100 Eu. Βέβαια έδωσα το προκλητικό ποσό των 300 περίπου eu για να πληρώσω τον Μάκη τον Δελφίνη που άλλαξε το τροφοδοτικό , όλους τους τελεστικούς και αφαίρεσε κάποιους άχρηστους πυκνωτές στην έξοδο.


Το πικάπ μου είναι ένα direct drive Yamaha PX2 με βραχίονα παράλληλης μετατόπισης κατασκευής 1982. Προφανώς είναι επιλεγμένο σκόπιμα για να επηρεάζω με το αναμφισβήτητο κύρος μου όλους εκείνους που έχουν καταλήξει από την δική μου επιρροή στους ακρυλικούς γαργαντούες του μισού τόνου και οδηγούν τα πλατώ τους με νήματα φτιαγμένα από "αεροδιαστημικά" υλικά.


Ά ξέχασα να σου πώ ! Σαν τελικούς χρησιμοποιώ ανάλογα με τα κέφια μου ,ένα κινέζικο τροποποιημένο λαμπάτο single ended , ένα κινέζικο push-pull λαμπάτο , ένα φρεσκαρισμένο Krell fpb200 που βρήκα σε τιμή χώμα και τον προκλητικά ακριβό στο όνομα του οποίου ορκίζονταν όλοι οι χαιεντάδες Sanyo P55. Φυσικά για τα sub χρησιμοποιώ τους πανάκριβους και υψηλής χαιεντάδικης αντίληψης
ενσωματωμένους dsp ενισχυτές της xtz (ενίσχυση, κρος,διόρθωση χώρου κ.λ.π).


Ο αγαπημένος μου ενισχυτής όμως είναι ένας classD τον οποίο ακούω στο 90% των ακροάσεων μου. Ενισχυτή που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του!
Καλώδια έχω πολλά (ιντερκονέκτ,ηχείων). Το αγαπημένο μου όμως (ηχείων) είναι μια εξωτική απίστευτα ακριβή ιδιοκατασκευή στην οποία χρησιμοποιούνται οι κεντρικοί μονόκλωνοι αγωγοί τηλεοπτικού καλωδίου 75 Ω που αγόρασα από το μαγαζάκι της γειτονιάς !


Α και κάτι άλλο ! Σαν όλους τους καλούς χαιεντάδες δεν μπήκα στον κόπο να φτιάξω και τον χώρο μου.Έδωσα εδώ δυστυχώς μόνο 2000 για ηχοδιαχυτες,απορροφητές και συντονιστές!Όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι super duper χαιεντάδες


Και στην υπογραφή μου μιλάω για καλώδια και αντικραδασμικά !
Τώρα όσον αφορά στο matching δεν καταλαβαίνω γιατί τα επί μέρους στοιχεία ενός μηχανήματος θα πρέπει να αξιοποιούνται πλήρως μέσα από την σύνθεση που επιβάλλει μια σωστή σχεδίαση όπως σωστά ανέφερε ο K.Φ. και το ίδιο δεν επιβάλεται να γίνεται στις επί μέρους συσκευές ενός συστήματος + χώρου.Αν θέλεις και θεωρητική τεκμηρίωση θα την έχεις.



Από πού και ως που συνεπώς ,μου αποδίδεις χαρακτηριστικά και προθέσεις που δεν έχω.Έσπρωξα με το παράδειγμά μου κανένα σε συγκεκριμένες επιλογές και φιλοσοφίες σχεδιαστικές. Μήπως τα μηχανήματα που έχω είναι συγκεκριμένου αντιπροσώπου και τα «σπρώχνω» τεχνηέντως.;;;;; Πειράζει που δεν υποστηρίζω μόνο λάμπες , μόνο class a ή class d, μόνο sabre ,μόνο wolfson κ.λπ, κ.λπ. Πειράζει που εκτιμώ τα καλά συμβατικά ηλεκτροδυναμικά , τις καλές κόρνες , τα καλά πάνελς και τα καλά ηλεκτροστατικά ;Χαλάει την πιάτσα ο Βλάσσης που πήρε halo και καλά έκανε και δεν την χαλάμε εμείς με τα τροποποιημένα από την linear audio Behringer.


Πειράζει που δεν ανήκουμε σε κανένα club και διατηρούμε το δικαίωμα να εντοπίζουμε ενδιαφέροντα μηχανήματα οποιασδήποτε σχεδιαστικής προσέγγισης και ενδιαφέροντες ανθρώπους σε οποιονδήποτε χώρο;


Πειράζει που κάποιοι έχουμε ήπιες επιφυλάξεις για την αγιοποίηση ενός μηχανήματος που ανεμένετο το test του σαν να ανεμένετο ο Μεσίας. Πειράζει που είπαμε ότι το μηχάνημα αυτό απλά σαν dac+προενισχυτής μπορεί να παίξει από εξαιρετικά μέχρι καλά ανάλογα με το σύστημα; Και όχι γιατί είναι αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα; Αλλά γιατί το ίδιο συμβαίνει με οποιαδήποτε καλοσχεδιασμένη μηχανή ανεξάρτητα κόστους και φιλοσοφίας.



Δεν δέχεστε το τελευταίο;;; Δικαίωμά σας ! Επιτρέψτε όμως να ακούγεται με σεβασμό η άλλη άποψη ! Το να αποδίδεται σε αυτήν συνωμοσιολογικές διαστάσεις ή να την απαξιώνετε μέσα από προσπάθεια γελοιοποίησής της απλά δείχνει τον σεβασμό κάποιων στην πολυφωνία και την διαφορετικότητα……
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.739
Reaction score
7.534
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Eντάξει!.

Άλλωστε στο κουτί, το "ΜΑDE IN U.S.A.", που σίγουρα γράφει, είναι και μία επιπρόσθετη εγγύηση!


Nομίζω;


:111:
Oλα παιζονται φιλε μου χωρις τιποτα τελικα......να ειναι standard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Μηνύματα
4.252
Reaction score
11
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Ίσως κάποτε καταφέρουμε αυτό που είχαν πετύχει οι πρόγονοί μας πριν 5.000 χρόνια: να μπορούμε να συγκρίνουμε ελέφαντες με ορνιθόρυγχους, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς παρωπίδες, με ερευνητική, διεισδυτική, οξυδερκή, ματιά, έχοντας ενεργοποιημένα όλα τα, χιλιάδες, κανάλια αμφίδρομης αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον μας!


:107:
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.194
Reaction score
20.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

...

Για ποια αντικραδασμικά μιλάς ;;;;;;;;;;; Μίλησα εγώ ποτέ για ρακ και αντικραδασμικά. Εγώ που τα μηχανήματά μου είναι πεταμένα στο πάτωμα;
...
Εμ πού να τολμήσεις να τα βάλεις σε ρακ. Άλλωστε, αυτή η χαϊεντάδικη συνήθεια, στο πάτωμα, είναι προσφιλής πλείστων όσων χαϊεντοεκθετών εδώ, στον πλανήτη σας. (Ωραίο πλανήτη έχετε, δε λέω, αλλά έχετε και κάτι κολλήματα αδερφάκι μου)...
 



Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.194
Reaction score
20.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

...

...τροποποιημένο λαμπάτο single ended , ένα κινέζικο push-pull λαμπάτο, ένα φρεσκαρισμένο Krell fpb200 που βρήκα σε τιμή χώμα και τον προκλητικά ακριβό στο όνομα του οποίου ορκίζονταν όλοι οι χαιεντάδες Sanyo P55. ...
... το λαμπάτο, το λαμπάτο το αγνό το single ended, το άλλο το λαμπάτο... Krell...
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.194
Reaction score
20.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Τον P55 να τον πετάξεις. Να σου στείλω ένα mini crescendo, που παίζει καλύτερα...
 

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
ντεν καταλαβαινει τον λογο για τον οποιο οι απιστοι πετροβολουνται ...........
 

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
Λάθος! Ένας που την άκουσε ΔΕΝ πείστηκε. Να σημειωθεί στα πρακτικά. :137:

...
με την εκφραση ''την ακουσε'' τι ακριβως ενοεις??? :135:
 

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
Re: Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Σωστά, αλλά υπάρχει κι άλλο λάθος, σημαντικότατο: Πολλοί που ενδιαφέρθηκαν από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τελικά ΔΕΝ άκουσαν, αλλά πείστηκαν και την αγόρασαν.

(κατά βάση, πείσθηκαν πως δεν γίνεται να την ακούσουν, πως δεν "ακούγεται" δηλαδή, οπότε απέφυγαν την τζάμπα κατανάλωση θερμίδων σε ανούσιες ενέργειες )
με μπερδεψες!!!!!!!!
δηλαδη οποιος διαβασε, αγορασε χωρις να ακουσει, σωστα? :105:
και αφου αγορασε, ακουσε η δεν ακουσε? :105:
δηλαδη αγορασε για να ακουσει η για να μην ακουσει? :105:
και αφου ακουσε ξαναδιαβασε η δεν ξαναδιαβασε??? οεο??
και τελικα ''την ακουσε'' ''δεν την ακουσε''? :107:

δυσκολη μερα και δυσκολΗ ωρα!!!!!!!!!

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
 

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.839
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Πολύ Metalιζε ακούστηκε αυτό.
Ευτυχώς που υπάρχει ο Παναθηναίκός και δεν αυτοκτονείτε ομαδικά με τα χάλια σας:105:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.073
Μηνύματα
2.887.680
Members
37.982
Νεότερο μέλος
Kleiber
Top