AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.493
Την έχει φέρει και σε μένα (για λιγο) ο Βλασάρας... με κάλυψε ο Άλεξ με τα σχόλια του και μακάρι να είχαμε χρόνο για παιχνίδια....! άτιμη κρίση και να έπαιζε (λιγότερο κόστος) με win.... παρόλα αυτά, για τα λεφτά που έχει, παραμένει κελεπούρι!

Αυτό το ΜΩΒ ανακόντα από τα μπότομς του ΜακΜινι τί είναι?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
σας βαρεθηκα όλους....
έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ "αποψη" που λεει και ο καυτιας....
Όλο γρίφους είναι αυτό ο Βετ, μία πουλάει "και καλά" τα quad, μία αγοράζει "και καλά" ενεργά ηχεία, μία εμφανίζεται με metric...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.239
Ώπα! :rolleyes:

Κοντολέταααααα, τσιγκουνευόταν ο αgλήτης τα 120€ της κάρτας γραφικών που του λέγαμε! :p

Reaction score
383
μετά από το διάστημα αυτό και τον ντόρο που έγινε, να ρωτήσω...
έχει "ακούσει" κάποιος την κάρτα,λίγο ή πολύ, να μας πει δύο λόγια πως παίζει ως dac?
δεν θέλω μετρήσεις, θέλω "εμπειρίες" ως dac(να την σπάσουμε στον κωσταεαρ...)
είναι ηχητικά ο giant killer που διαφημίστηκε?
Εγώ που την είχα κανά δυο χρόνια την χρησιμοποιούσα αποκλειστικά σαν ντακ.Μου άρεσε και μου είχε κάτσει καλύτερα από 2-3 ακριβότερα δικάναλα ντακ που είχα.Βαριέμαι να περιγράφω...τέσπα,μου λείπει!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.088
Εγώ που την είχα κανά δυο χρόνια την χρησιμοποιούσα αποκλειστικά σαν ντακ.Μου άρεσε και μου είχε κάτσει καλύτερα από 2-3 ακριβότερα δικάναλα ντακ που είχα.Βαριέμαι να περιγράφω...τέσπα,μου λείπει!
και με ΤΙ την αλλαξες τωρα αγαπητε?

Reaction score
383
Την αντικατέστησα με την μικρή τη δικάναλη που τη χρησιμοποιώ πλέον μόνο ως interface συνδεδεμένη πάνω στο ενεργά ψηφιακά μπεολάμπια.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Πολύ ωραία τα μεγάλα μπεολάμπια, πολύ καλή λύση και η μικρή μέτρικ για interface και για μικρο-πειράγματα. Αν ποτέ πουλήσεις τα μπεολάμπια, θυμήσου με.

D

deleted user 10898

Guest
Πολύ ωραία τα μεγάλα μπεολάμπια, πολύ καλή λύση και η μικρή μέτρικ για interface και για μικρο-πειράγματα. Αν ποτέ πουλήσεις τα μπεολάμπια, θυμήσου με.
δεν ειναι μονο design?
τέτχοια φήμη έχουν....

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.637
Την έχει φέρει και σε μένα (για λιγο) ο Βλασάρας... με κάλυψε ο Άλεξ με τα σχόλια του και μακάρι να είχαμε χρόνο για παιχνίδια....! άτιμη κρίση και να έπαιζε (λιγότερο κόστος) με win.... παρόλα αυτά, για τα λεφτά που έχει, παραμένει κελεπούρι!
http://www.gearslutz.com/board/musi...-announces-new-technologies-upgrade-path.html

"there are some great new infos from metric halo:
- driver support for win/linux
- usb connection device
- mh link - a new connection over cat5"

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.492
Νεότερο μέλος