AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Απάντηση: Re: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Πάντως η παρατήρησή σου είναι ενδιαφέρουσα, μέχρι να διαβάσω αυτές τις μέρες ότι το βολιουμ είναι αναλογικό, νόμιζα ότι είναι ψηφιακό και μάλιστα αυτό ήταν και από τα ατού της κάρτας λόγω 80 bit. Ανυπομονώ για τον αντίλογο.
αχ, δε προσέχεις, δε προσέχεις, θα μείνεις μετεξεταστέος!:116::116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

δηλαδή; αυτή η μέτρηση τα καλύπτει όλα; υπάρχουν και άλλες; έχεις κάποιο link να δούμε και μεις οι άσχετοι;
πρόσεξε τι εύχεσαι...:105:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: AVMentor reviews.... Metric Halo LIO-8!

Ζητώ συγνώμη για ένα τελευταίο οφφ τόπικ από μένα, αν θέλουν οι διαχειριστές ας το διαγράψουν

Αυτό το τόπικ στάθηκε αφορμή να συνηδειτοποιήσω μερικά πράγματα.
Γνωρίζω ότι είμαι άσχετος από τα θέματα του ήχου. Οι ερωτήσεις που έκανα παραπάνω ήταν απλώς για να κατανοήσω μερικά πράγματα, για τα οποία μπορεί να έχω μία ιδέα αλλά σίγουρα δεν τα γνωρίζω ούτε καν επιδερμικά.
Με ψιλοενόχλησε που κάποιοι τις εξέλαβαν ως προσπάθεια αμβισβήτησής τους ή ως προσπάθεια υποστήριξης κάποιας άλλης άποψης. Δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο και επανέλαβα πολλές φορές ότι είμαι άσχετος.
Άλλωστε δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε καν φατσικά κανέναν εδώ μέσα.

Θα μου πείτε και τι έγινε είναι λόγος αυτός να πειραχτείς; όχι βέβαια.

Απλώς κουράστηκα ακούω ανθρώπους που έχουν το "αλάθητο", σε οποιοδήποτε θέμα. Που δεν αφήνουν ούτε ένα περιθώριο 1 τοις χιλίοις να κάνουν λάθος. Πιο εύκολο να ρωτήσεις τον Πάπα μήπως δεν υπάρχει Θεός, θα είναι πιο διαλακτικός.
Μπορεί στα θέματα που υποστηρίζουν να έχουν δίκιο. Με τον τρόπο τους όμως δε με πείθουν.

Έχασα τους τελευταίους μήνες πολύ πολύτιμο χρόνο εδώ μέσα, αλλά το διασκέδασα πολύ και έμαθα και πολλά πράγματα (και με βοηθήσατε και στην -πετυχημένη- θέλω να πιστεύω αναβάθμιση του ενισχυτή και των ηχείων μου).

Σας ευχαριστώ όλους,
αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ (αν υπάρξει ερώτηση επί προσωπικού θέματος, και για αποφυγή παρεξηγήσεων, μπορώ να απαντήσω αύριο το βράδυ με ένα ακόμη , μετά από αυτό μπορούν οι διαχειριστές να απενεργοποιήσουν το λογαριασμό μου).
Βρε KiriakR, θα μας τρελάνεις!!!

Μια κουβέντα κάνουμε και η γνώμη σου καλοδεχούμενη!!

Αν αισθάνεσαι έτσι, κάτι δεν κάνουμε καλά και ωφείλουμε να βρούμε την άκρη...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

ωχ, ωχ ωχ ωχ .............. :412::412::410:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595

επίσης, να προσθέσω (ακους βετ;) πως στα μπέρια έχω βάλει (εντός σασιού, πλακετάτο) DIY αναλογικό βόλιουμ 100 θέσεων (λογαριθμικό βεβαίως βεβαίως, αλλά και τηλεχειριζόμενο βεβαίως βεβαίως) στην έξοδο (με τσιπάκιον, σα τη μέτρικ ένα πράμα, δε θα ταλαιπωρούμαστε αδίκως):116::116::116::116:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

να ρωτησω 2 πραγματα on topic που δεν σχολιαστηκαν.
1) αφου η metric με αυτη την τεχνογνωσια κωδικα και 80bit στην διαθεση της παιζει με volume στο analogue domain ποιος πλεον μπορει να με πεισει οτι το ψηφιακο volume ειναι κατι που αξιζει να ασχοληθω μαζι του σε οποιαδηποτε υλοποιηση?

...
i. Επειδή η μεταβολή του κέρδους μέσω μεταβολής των σχετικών τιμών των αντιστάσεων στο βρόχο ανάδρασης γύρω από την αναστρέφουσα είσοδο ενός αξιοπρεπούς τελεστικού ενισχυτή είναι ένα από τα "καθαρότερα" αναλογικά volume control που μπορεί να φτιάξει κανείς.
Αν δε με πιστεύεις, ρώτα και κατά Βέλγιο μεριά...

ii. Επειδή όταν είσαι σε θέση να εκτελέσεις χίλιες δυο διεργασίες στο ψηφιακό domain οι οποίες αναπόφευκτα περιλαμβάνουν και μεταβολή του volume, για ποιο λόγο να "πετάς" bit εδώ κι εκεί;

iii. Επειδή ένα από τα μεγάλα ατού του να έχεις σχεδιάσει custom σύστημα ενεργών ηχείων βασίζεται στο να μπορείς να ρυθμίσεις το gain κάθε ενισχυτικής βαθμίδας εκεί που θες, "παίζοντας" με τα volume όσο το δυνατόν λιγότερο.
Αλλά αυτά είναι παιχνίδια για μεγάλα παιδγιά...

...
2)το τιουναρισμα της καρτας εγινε με το αυτι σε πραγματικες συνθηκες απο μια ομαδα beta tetsters με μεγαλη εμπειρια στο χωρο. η metric εδειξε συμφωνα με τον κρισχατ οτι εδωσε μεγαλη σημασια στο πως αυτοι οι ανθρωποι ΑΚΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΡΤΑ. Γιατι οταν αυτο το κανει πχ η harbeth δεν ειναι επιθυμητο?
Η ερώτηση είναι προβοκατόρικη και δεν απαντώ...

Α, ρε Κόγιας που σου χρειάζεται...:114:

Y

Yiannis_B

Guest

Αυτός ο Weiss είναι από άλλο ανέκδοτο και δεν ξέρω αν συμφωνώ...

One pro audio product that has had a lot of attention in consumer audio is from Metric Halo, the ULN-8 and the LIO-8. Have you been in contact with those products at all?

Not much, no. I know that Sonic Studio is using them and selling them in high-end audio.

Do you look at competitors products at all or do you keep to your own research?

I don’t look at them much actually. The reason is that if you conceive a new product and you look at a competitor, you get into the competitors way of thinking. You limit your thinking, kind of. It’s better to start with a clean slate.

Άντε μ@λ@κια στη μ@λ@κια θα τα φτάσουμε τα 100 posts.. Είμαι σε καλό δρόμο γιατρέ μου?...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Συγνώμη αλλά στο συγκεκριμένο post δε γίνεται κουβέντα αλλά προωθητική ενέργεια...
Εγώ μέχρι τώρα που διαβάζω έτσι το εκλαμβάνω...
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερα τι εννοείς;

Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις δηλαδή...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.595

σας ενημερώνω, πως στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι δύο παρά οκτώ ακριβώς!

άντε, καλό βράδυ σε όλους! (θα έλεγα κι όλες, αλλά δεν βλέπω κορίτσχια εδώ μέσα...:116::116::116:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Να βάλω τραγουδάκι να δούμε πως παίζει χωρίς την Λιο:114:

[YOUTUBE]XdYIr_7n35c[/YOUTUBE]

Y

Yiannis_B

Guest

Γιαννη.....αστο βρε φιλε να τελειωσει εδω!!!!!!!!!!
Σε αυτο thread γραφτηκαν περαν των διαφορων αστειων -σποντων και καλαμπουριων πολλα χρησιμα posts οπου λυθηκαν αποριες και σαφως πολλοι απο εμας μαθαμε καποια νεα πραγματα !!

Ας κρατησουμε ενα ωριμο επιπεδο και φυσικα ας συνεχισουμε να σεβομαστε ανθρωπους και προσωπικοτητες!!
Έγραψα πριν από εσένα.... ΔΕΚΤΟΝ!!!!

Y

Yiannis_B

Guest

Είπαμε, αν δεν φτάσει τα 100 posts δεν είναι καλό νήμα...

D

deleted user 10898

Guest
καλημερα, τελικα οποιος κοιμαται πριν τις 3 χανει τα καλυτερα.
το βραδυ 12 με 3 ολοι μεσα, εχω και αλλες ερωτησεις...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

καλημερα, τελικα οποιος κοιμαται πριν τις 3 χανει τα καλυτερα.
το βραδυ 12 με 3 ολοι μεσα, εχω και αλλες ερωτησεις...

Ok --σε περιμενω αποψε.....κατα της 2 για τα υπολλοιπα!!!!!καλημερα σας κυριε Vet μας!!!!!!:143::143:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88