AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Εδω και 6 ημερες κανενα θεμα για τον δεκτη το προβλημα ηταν τα ..... που πουλαν φθηνοτερα!!!!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

θα ηθελα να μην αναφέρονται τετοιου είδους εκφράσεις.
Δεν θα λύσουμε διαφορές εισαγωγέων και παράλληλων εισαγωγέων.
Αφαιρώ τις επίμαχες λέξεις απο τα κείμενα.
Το συγκεκριμένο topic αφορά μόνο την παρουσίαση του δέκτη και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.

Ο δέκτης ετοιμάζεται για καινούργιο update και όπως ενημερώθηκα, θα λύνει προβλήματα ελληνικών υπότιτλων, αργού browser και άλλων θεμάτων.

Ευχαριστω...

Reaction score
0

firmware 0.9.1759

--------------------------------------------------------------------------------

hi

the latest ver

http://rapidshare.com/files/220164526/patch_1759.rar

Release Notes
Fixed
- Support some high-bitrate contents
- Bugs on playing WMV with WMAPRO
- WMV file in media player cause box hang up, and need reboot

Fixed
- Size of subtitles not saved

Fixed
- |<< and ****| should change song

Fxied
- TXT subtitles that don&iexcl;&macr;t work (mpl2 and tmplayer)

Fixed
- << and **** not working, it should be more intuitive, One press should
make advance just few seconds, if keep pressing button more faster

Fixed
- RSS don't work at some link:
ht_p://servis.idnes.cz/rss.asp?c=zpravodaj
ht_p://serwisy.gazeta.pl/rss/0,0.html <-- Not RSS site
ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_swiat.xml
ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_nauka.xml
ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_kraj.xml

Fixed
- Input of password for WEP is extended to 256 digit

Fixed
- Example, i make scan at One TP that don0t exist on table (let's say
Hellas Sat 10956 V) i scan it, appear message Save channels i plug
YES, than he returns back to menu of scan i make exit, and i scan
another TP, scan is OK or failed, and i go back to TV Mode to watch
channels that i scan on first, but when i p*ick they i got "NO SIGNAL"
message, like if TP infos (S/R, FEC, PID's... are lost on STB).
- User should add new frequency on EDIT menu

Added
- SSlovenian and French OSD

Added
- User can capture the snapshot of TV using the "CHECK" key on REMOTE

Added
- WPA-PSK and WPA2-PSK on Wireless LAN

Added
- drivers(usbserial.ko & ftdi_sio.ko) for Infinity USB smart

Added
- User defined shell which not be overwritten after upgrading firmware
- You can find the sample shell script in /DISK2/etc/start.d/

Added
- At satellite list be possible sort by Position (0¨¬E to 260¨£E) and by Satellite name

Changed
- SR and transponder mHZ should have only 5 input fields and not 6

Changed
- When Go to TV Channel Menu, and press some Scan option, go first to
satellite that are used at moment. Now all times goes to 4.0E channels,
so if i have dish at Hispsat Dish starting moving uneseraly

Reaction score
1

Μου ερχεται αυριο ...Θα δουμε τι λεει και αυτος ..!!!
Πολλες οι προσδοκιες , αλλα κα η βεβαιοτητα οτι για μεγαλο διαστημα θα ειμαστε beta testers

Eυχαριστω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Μου ερχεται αυριο ...Θα δουμε τι λεει και αυτος ..!!!
Πολλες οι προσδοκιες , αλλα κα η βεβαιοτητα οτι για μεγαλο διαστημα θα ειμαστε beta testers

Eυχαριστω
Σου ήρθε? Εντυπώσεις?:119:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Σου ήρθε? Εντυπώσεις?:119:
Καλημερα & Χριστος Ανεστη

Λοιον μου ηρθε ο Premium πριν 3-4 μερες ...
Συναισθηματα και εντυπωσεις αναμικτες ...
Δηλαδη ο δεχτης Σαν σχεδιασμος ,λειτουργικοτητα, ευκολιες ,menu κλπ ειναι παρα πολυ καλος και αξιζει περα για περα τα χρηματα του ...
Βρηκε & Υποστηριξε αμεσα το κινητο μου πιατο (DiseqC 1,2) ,διαθετει πολυ ποιο ευαισθητο tuner (σε σχεση με IpBOX 9000 και Vantage 7100 που εχω)επαιξε ανετα οτι codecs εβαλα ,αμεση επικοινωνια με internet (ασυρματο & ενσυρματο) ,αναγνωρισε αμεσως και παιζει απροβληματιστα ΝΟVa σε μωβ irdeto (χωρις να εγκαταστησω plugin) ....Σε γενικες γραμμες ειναι ενα "μπιχλιμπιδι" που ειναι ικανο να σε κραταει ωρες σε ενασχοληση (youtube , RSS ,internet browser ,email κλπ)
Τωρα τα ασχημα ....Το firmware ειναι σε βρεφικο επιπεδο !!!!(βεβαια ειναι beta akoma) πολλα ψιλοbugs , ψιλοκοληματα ,και το κυριωτερο (μια και εχω καλομαθει στην αριστη εικονα του Ipbox αλλα και του Vantage) η εικονα του εινια για να βλεπεις μονο ειδησεις ,serial κλπ ...Μην τολμησεις και δεις ποδοσφαιρικο αγωνα και δη Αγγλικο που η μπαλα παει πανω-κατω !!! ;-):123:
Tα σπασιματα εινα τοσο εντονα που δυσκολευτηκα να παρακολουθησω ...Δοκιμασα απο 1080 να κατεβασω την οθονη στα 720 και πιο κατω ακομα αλλα δεν το εσωζε με τιποτα ..
Φανταζομαι στο μελλον να φτιαχτει , γιατι για μενα ηταν το μονο μελανο σημειο και θελω να πιστευω οτι ειναι θεμα beta firmware ...
Aυτα για αρχη ...

Aααα!! 1) παρεπιπτοντως Το EPG της NOVa (σε αντιθεση με αλλα ξενα καναλια δεν το δειχνει αναλυτικα) Δηλαδη αναφερει πχ μονο τον τιτλο μιας ταινιας και οταν μπαινεις στο δευτερο αναλυτικο μενoυ δεν αναφερει υποθεση -ηθοποιους κλπ ??/ αλλα παλι μονο τον τιτλο της ταινιας ... 2) Το teletext εμφανιζει μονο την εισαγωικη οθονη με τους αριθμ σελιδων πχ 100-200 αλλα μεχρι εκει μετα δεν κατεβαζει τιποτα...

Reaction score
0
Χρόνια πολλά σε όλους.

Υποθέτω ότι έχεις βάλει το τελευταίο firmware.
Nova χωρις CAM δεν παίζει?
Ελληνικά subtitles παίζει?

Γενικά η ο IPBOX είναι καλύτερος απ΄ότι κατάλαβα (τουλαχιστον με το υπάρχον firmware), σωστά?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Χρόνια πολλά σε όλους.

Υποθέτω ότι έχεις βάλει το τελευταίο firmware.
Nova χωρις CAM δεν παίζει?
Ελληνικά subtitles παίζει?
Γενικά η ο IPBOX είναι καλύτερος απ΄ότι κατάλαβα (τουλαχιστον με το υπάρχον firmware), σωστά?
1-Ναι εχω βαλει το τελευταιο firmware ...
2- Σκαλιζοντας τον μου επαιζε τη καρτα της Νova , αλλα επειδη δεν θελω να ζοριζομαι μιας και υπαρχει το μωβ irdeto ,και επειδη ο δεκτης το αναγωριζει και το παιζει αμεσα , βλεπω νοva μεσω cam...
3-Mολις ειδα μια HD ταινια σε file mkv . Η ποιοτητα σε 1080p φανταστικη αλλα στην θεση των ελληνικων subtitles εβλεπα κατι μικρα τετραγωνακια !!! :)
4-Δεν λεω οτι ο IPbox 9000 ειναι καλλιτερος (αν και θα μπορουσα ;-) ) απλα τα προβληματα που εμφανιζει τωρα AZBOX τα εχει ξεπερασει ο IPBOX αφου κυκλοφορει πανω απο χρονο εχουν βγει αλεπαλληλες αναβαθμισεις firmwares....Σε αντιθεση με το νεο box...

Reaction score
0

Μολις εκανα και εγω την παραγγελια του azbox premium γιατι βλεπω να μου αργει ο qbox hd ποy παραγγειλα απο την lad.παντως τους ελληνικους υποτιτλους δεν τους βλεπει ετσι?

Reaction score
1

Μολις εκανα και εγω την παραγγελια του azbox premium γιατι βλεπω να μου αργει ο qbox hd ποy παραγγειλα απο την lad.παντως τους ελληνικους υποτιτλους δεν τους βλεπει ετσι?
Φανταζομαι σε επομενη αναβαθμιση του firmware να το φτιαξουνε

Reaction score
0

η εικονα του ειναι για να βλεπεις μονο ειδησεις ,serial κλπ ...Μην τολμησεις και δεις ποδοσφαιρικο αγωνα και δη Αγγλικο που η μπαλα παει πανω-κατω !!!
Tα σπασιματα εινα τοσο εντονα που δυσκολευτηκα να παρακολουθησω ...Δοκιμασα απο 1080 να κατεβασω την οθονη στα 720 και πιο κατω ακομα αλλα δεν το εσωζε με τιποτα ..
--------------------------------
Δηλαδή σε hd δεν βλεπετε ικανοποιητικα καθολου ποδοσφαιρο?

Reaction score
1

--------------------------------
Δηλαδή σε hd δεν βλεπετε ικανοποιητικα καθολου ποδοσφαιρο?[/quote]
-------------------------------------------------------------

Σε ΗD εγω τουλαχιστον εχω πολυ καλη εικονα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

η απόδοση του σε HD είναι εξαίρετη θα έλεγα, αλλά και το upscaling των SD το κάνει με ικανοποιητικό τρόπο.

Οσον αφορά την κίνηση δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Reaction score
1

η απόδοση του σε HD είναι εξαίρετη θα έλεγα, αλλά και το upscaling των SD το κάνει με ικανοποιητικό τρόπο.

Οσον αφορά την κίνηση δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Πανο θα συμφωνησω με την εικονα του σε HD οτι ειναι παρα πολυ καλη αλλα στο upscaling σε καναλια της Νοva και δη σε αθλητικες μεταδοσεις που υπαρχει κινηση παρατηρω πολλα σπασιματα ...(Η τηλεοραση μου μια 46 SONY KDL ειναι συγχρονισμενη στα 1080i ...)
Παντως και σε αλλα forums μερικοι εχουν προβλημα αλλοι δε οχι ...
Τι να πω θα το ξαναψαξω το απογευμα , δοκιμαζοντας να αλλαξω τις ρυθμισεις της τηλεορασης αφου πρωτα ξαναπερασω το τελευταιο firmware..

Ps. Tiς τελευταιες 2 μερες που ειδα 2-3 καναλια σε feed 4-2-2 αγωνες πολο & ποδοσφαιρο η εικονα ηταν αριστη !!!

Eυχαριστω

Reaction score
0

μια ερωτηση μπορω να κανω? ἅμα συνδεσω ενα εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω στο 1T με την usb θυρα θα μπορω να βλεπω τις ταινειες που εχω σε HD αναλυση στην τηλεοραση μου? η θα μου κανει σπασιματα? ἥ τηλεοραση ειναι full hd 32.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

παίζει τέλεια την εικόνα σε ότι ανάλυση και να είναι, απλά ακόμη δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους...

Reaction score
1

νέο 0.9.1868 - 25-04-2009, 07:23 PM
0.9.1868

Fixed

- If do a scan at for example some TP on Hotbird and have more than one satellite scanned,
when go back to TC always go to position 001 at channel list, what is big inconvenience if you have motorized dish,
because will jump for satellite that have channel at position 001.
Cursor should go for channels position of scanned TP.

Fixed
- Some Polish channels like TVP1, Universal, Sci-Fi, MGM can`t get EPG data info

Fixed
- Some channels (like Filmbox HD) at Hotbird need go catch EPG info at other TP, actually AzBox cannot support that

Fixed
- Quality of pictures using photo player is very bad, this should be improved

Fixed
- ISO files do not work anymore (none at all). Box hangs if you try to play them.

Add
- Auto-Detect Tuners plugged and add support for Combo models and DVB-T and DVB-C twin tuner support

Add
- At Satellite list show not only the satellite name but also satellite position

Add
- When we played ISO (backup DVD) we don‘―t have possibility choose outside subtitles from files

Add
- Auto Scale Pictures to 1920x1080, with option to keep or not the original aspect ratio

Add
- Storage Create option: HDD standby, receiver should put HDD in standby if during some minutes not usage, to save energy and HDD life

Add
- TV Channel After finish Scan and decide if Store or not store scanned channels, go directly to menu of Scan channel

Add
- Data Reset Option to erase all Plug-ins

Add
- Support uncommitted Diseqc and committed Diseqc at same time

link: http://azupd.com/0.9.1868/patch.bin

Reaction score
0

Με το dts πως τα πάει; Δοκίμασες καμία ματρόσκα με τέτοιο ήχο;

Επειδή δεν είδα απάντηση στο ερώτημα του φίλου μας παραπάνω, είπα να το ξανακάνω quote, μήπως κάποιος γνωρίζει.

Το κύριο ερώτημα είναι αν ακούς ήχο από την TV, δηλαδή, αν κάνει decoding τo DTS στο HDMI.

Eυχαριστώ :)

Reaction score
1

Επειδή δεν είδα απάντηση στο ερώτημα του φίλου μας παραπάνω, είπα να το ξανακάνω quote, μήπως κάποιος γνωρίζει.

Το κύριο ερώτημα είναι αν ακούς ήχο από την TV, δηλαδή, αν κάνει decoding τo DTS στο HDMI.

Eυχαριστώ :)

Εγω ακουγα ηχο μια χαρα ...!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012